Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim anladığım kadarıyla sen problemlî olsada kendin hamile kalmışsın burda bir arkadaştada vardı kan pıhtılaşması o şindi aşılamayla hamile anlattıklarına göre bana senin aşılsman tutar gibi geldi ki pcolu olup aşılamadan önceki tedavilerle hamile kalanlar biliyorum. senin dikkat etmem gereken nokta hamile kaldıktan sonrası. Allah yardımcın olsun canım senin durumunda olan arkadaşlar var topiğimizde bdnde birkez boş gebelik geçirdim dahada bidaha olmadı şimdi tüpteyim.

Evet cnm kendiligimden oldu gebelikler...benim pihtilasma baya ileri derecede..kendiligimden kaldm ama bu defa igne kullaniyorum inatci.cikti yumurtalar bugun 14.gun oldu igne vurulali boyutlari 14 15 te kaldi.Allah her seyin hayirlisini versin cnm.insallah bu tedavinle gelir bebisin Allah daha fazla aratmasin

amin canım. buyumuştur onlar bence ve güzel güzelde çarlıycak inşallah. olumlu düşün ve bol bol dua et.

Canlarim herkese tsk ederim.
Dunden beri ates 38. Acile gidince mecbur yaptırmak zorunda kaldım. Yani dün gece öğrendim negatifi. Hala atesliyim. Annemin yanindayim diye aglayamiyorum da. Dünden beri içime attim hep. Olmayacağıni kabul edicem galiba. Esimde cok üzülüyor bana belli etmemeye calisiyo. Yine kendimi kaptirmisim farkinda olmadan bugune kadar adet olmayınca. Sizi de merakta biraktim kusura bakmayın.
Yani umutlar baska bahara kaldi yine

üzülücek bişey yok bunda sen kendine dikkat et önemli olan sensin

değerin kaç çıktı meryem biliyormusun

seni çok iyi anlıyoruz ve sen lütfen kendine dikkat et, hiçbirşey bitmiş değil önümüzde başka altarnetiflerimizde var değil mi. önce iyileş ve sonra toparlan rahatlayacsksan eğerki iyi gelecekse gir duşa ağla ama yine birlikte devam edeceğiz yola. eksik testlerini yaptırırsın kendine gelince, sonra önüne yeniden bir yol çizersin, kaptırmamak mümkün değil zaten ister istemez havaya giriyorsun ama yılmak yok Dualarla inançla birbitimşze destek olarak devsm edeceğiz inşallah. dikkat et kendine tez zamanda Allah şifa versin canım

Lütfen kafana takma.. ben regl olduğum gün hiç aglamadim, sanırım hamile kalamayacagima inandım. Artık mecburen tüp bebek yapacağım. En azından bir caremiz daha var önümüzde. Ya böyle birşey olmasaydı napardik.. cok şükür herseyimiz var ki tüp bebeğe geçeceğiz. Ya olmasaydı.

Bir de şöyle düşünüyorum, illa bebeğimiz olacak diye birşey yok ki.. Allah hayırlısı neyse onu versin.

Ama keşke mahalle baskısı olmasa..

Kuzum ya biliyorum hissediyorum nasıl üzüldüğünü ama geçecek en güzel zamanda gelecek meleğin sen iyi ol bir an once

kızlar nerelerdesiniz topiğin neşesi kaçmış bi anda.
bende aşırı hofmon yüklemesindenmidir nedir durup durup ağlayasım geliyor ruhum daralıyor sanki, doktor bana bir ilaç yazmıştı araştırma yapayım forumda dedim tabi bazı yorumlar okudum yok 15 yımurtası varmış 7 si döllenmiş 1. kalite 3 yumurta transfer edilmiş tutmamış diye. ısrarla moralim bozulmasın diye hiç bir topiğe girip araştırma yapmadım ama bugun ilacın etkilerind bakayım dedim bende miğren var etkiler mi diye doktora sormamışım bunları gördüm kötü anlamda etkilendim kaldıki bdnde topu topu 2 yumurta var durumları ne belli bile değil. iyi örnekleri görmeye calışıyorum, mucize bebek hikayeleri okuyorum yok bir skıntı geldi içime çöreklendi oturdu resmen. paylaşmaya ihtiyacım vardı o yuzden yazdım. hep ilaçlardan oldum böyle biliyorum ama çokta korkuyorum süreçten ve sonuçtann.
Rabbim bizlere yardım et, bu bir sınavsa güzel sonuçlarla bu sınavdan geçmemizi nasip et, kucaklarımızı boş bırakma, evlat hasretiyle sınama. bizede annelik duygusunu hayırlısı ile nasip et.AMİN

ozgskne2011 içini ferah tut canım daratlma kendini olacağı varsa olacak yoksa olmayacak... Biz elimizden geleni yapacağızgerisini Rabbim nasip edecek verecek... Üzme kendini Pozitif düşün pozitif olsun herşey

hep anlatıyorum yaz kuzenimdede 2 yumurtanın biri döllendi orta kalite dediler ekimde inşallah alıcaz kucağımıza bütün dualarına aminn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…