- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.361
kızlar nerelerdesiniz topiğin neşesi kaçmış bi anda.
bende aşırı hofmon yüklemesindenmidir nedir durup durup ağlayasım geliyor ruhum daralıyor sanki, doktor bana bir ilaç yazmıştı araştırma yapayım forumda dedim tabi bazı yorumlar okudum yok 15 yımurtası varmış 7 si döllenmiş 1. kalite 3 yumurta transfer edilmiş tutmamış diye. ısrarla moralim bozulmasın diye hiç bir topiğe girip araştırma yapmadım ama bugun ilacın etkilerind bakayım dedim bende miğren var etkiler mi diye doktora sormamışım bunları gördüm kötü anlamda etkilendim kaldıki bdnde topu topu 2 yumurta var durumları ne belli bile değil. iyi örnekleri görmeye calışıyorum, mucize bebek hikayeleri okuyorum yok bir skıntı geldi içime çöreklendi oturdu resmen. paylaşmaya ihtiyacım vardı o yuzden yazdım. hep ilaçlardan oldum böyle biliyorum ama çokta korkuyorum süreçten ve sonuçtann.
Rabbim bizlere yardım et, bu bir sınavsa güzel sonuçlarla bu sınavdan geçmemizi nasip et, kucaklarımızı boş bırakma, evlat hasretiyle sınama. bizede annelik duygusunu hayırlısı ile nasip et.AMİN
Yahu hep diyoruz burda iyi düşün iyi olsun canım benim sınavlar vermekle bitmiyor ölünceye kadar hayatla mücadeleye devam her anlamda yılmak durmak yok ilaçlar etkilicek tabi mutlaka ki en kötüsünü düşünelim olmadı diyelim önün kapalı değilki ozgskne2011 gücümüz tükenene kadr bidaha bidaha bidaha denicez güzelim
ama ben ne dersem çıkıyor bak senin bebişler olucaklar hemide ikiz ikiz ondan sonra yazıcaksın burdan kızlar bulantım çok kızlar karnım çok büyük kızlar doğuma gidiyorum diye :)
sen içini ferah tut daha yumurtalar toplanmadı bile minnoş minnoş büyüyorlar endişelenmek yersiz herşey yolunda gidicek mucize aramana gerek yok
anlaştıkmı tatlım ?