• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nerelerdesiniz topiğin neşesi kaçmış bi anda.
bende aşırı hofmon yüklemesindenmidir nedir durup durup ağlayasım geliyor ruhum daralıyor sanki, doktor bana bir ilaç yazmıştı araştırma yapayım forumda dedim tabi bazı yorumlar okudum yok 15 yımurtası varmış 7 si döllenmiş 1. kalite 3 yumurta transfer edilmiş tutmamış diye. ısrarla moralim bozulmasın diye hiç bir topiğe girip araştırma yapmadım ama bugun ilacın etkilerind bakayım dedim bende miğren var etkiler mi diye doktora sormamışım bunları gördüm kötü anlamda etkilendim kaldıki bdnde topu topu 2 yumurta var durumları ne belli bile değil. iyi örnekleri görmeye calışıyorum, mucize bebek hikayeleri okuyorum yok bir skıntı geldi içime çöreklendi oturdu resmen. paylaşmaya ihtiyacım vardı o yuzden yazdım. hep ilaçlardan oldum böyle biliyorum ama çokta korkuyorum süreçten ve sonuçtann.
Rabbim bizlere yardım et, bu bir sınavsa güzel sonuçlarla bu sınavdan geçmemizi nasip et, kucaklarımızı boş bırakma, evlat hasretiyle sınama. bizede annelik duygusunu hayırlısı ile nasip et.AMİN

Yahu hep diyoruz burda iyi düşün iyi olsun canım benim sınavlar vermekle bitmiyor ölünceye kadar hayatla mücadeleye devam her anlamda yılmak durmak yok ilaçlar etkilicek tabi mutlaka ki en kötüsünü düşünelim olmadı diyelim önün kapalı değilki ozgskne2011 ozgskne2011 gücümüz tükenene kadr bidaha bidaha bidaha denicez güzelim

ama ben ne dersem çıkıyor bak senin bebişler olucaklar hemide ikiz ikiz ondan sonra yazıcaksın burdan kızlar bulantım çok kızlar karnım çok büyük kızlar doğuma gidiyorum diye :)

sen içini ferah tut daha yumurtalar toplanmadı bile minnoş minnoş büyüyorlar endişelenmek yersiz herşey yolunda gidicek mucize aramana gerek yok
anlaştıkmı tatlım ?

kızlar bi canlanın yahu bakın bayram tatilide 9 gün olcak diyolar şimdiden tatil modunamı girdiniz yahu ne bu rehavet huuuuuuu :KK49:

J jasmine7676 senden ses çıkmadı hiç güzelim nasıl bebişin durumu artışlar nasıl tekrar baktırdınmı kalp atışı için ne zaman çağırıcakki dr
En son devletteki dr 18 inde gel doğal akışına bırak fazla irdeleme dedi biliyorsun bende öyle yaptım :) pazar tatile gidiyoruz perşembe dönüş saatlerine özel hastaneden randevu aldım (daha önce keseyi gören özeldeki doktora gitmeme kararı aldım ki kendisi 8 yıllık doktorum ) o doktoruda beğenmezsem diye 28 inede başka doktora randevu aldım :) mide bulantılarım başladı öğle saatlerine kadar cızıl cızıl bulanıyor dua ediyorum herşey güzel olsun hayırlısı olsun diye

En son devletteki dr 18 inde gel doğal akışına bırak fazla irdeleme dedi biliyorsun bende öyle yaptım :) pazar tatile gidiyoruz perşembe dönüş saatlerine özel hastaneden randevu aldım (daha önce keseyi gören özeldeki doktora gitmeme kararı aldım ki kendisi 8 yıllık doktorum ) o doktoruda beğenmezsem diye 28 inede başka doktora randevu aldım :) mide bulantılarım başladı öğle saatlerine kadar cızıl cızıl bulanıyor dua ediyorum herşey güzel olsun hayırlısı olsun diye

aman kıyamam büyüyor annesi ondan bulanıyo miğden ne güzel işte ona bile sevinmek lazım doktor doğru söylemiş biraz akışına bırakmak lazım normal gidiyo çünkü herşeyin çok şükür

:KK54:
aman kıyamam büyüyor annesi ondan bulanıyo miğden ne güzel işte ona bile sevinmek lazım doktor doğru söylemiş biraz akışına bırakmak lazım normal gidiyo çünkü herşeyin çok şükür
İnşallah canım ileri yaşta fazla kiloyla hamile kalmis bir insan olarak dua ediyorum herseyin normal gitmesi icin

Merhaba Kızlar,

Benim de regl ağrım hala bitmedi :(( normal de bu 1 gün ağrırdı .. bu ilaçlar yüzünden çok olumsuz etkilendim sanırım. vücudumda çok fazla sivilcelenme oldu. ya biz bu ilaçların etkisini vücudumuzdan nasıl atabiliriz? bir fikriniz var mı?

Bu arada herkese hayırlı Cumalar ve hayırlı işler diliyorum. İnşallah Allah'ım tüm isteyenlere bebeklerini verir hayırlısıyla..

Merhaba Kızlar,

Benim de regl ağrım hala bitmedi :KK43:( normal de bu 1 gün ağrırdı .. bu ilaçlar yüzünden çok olumsuz etkilendim sanırım. vücudumda çok fazla sivilcelenme oldu. ya biz bu ilaçların etkisini vücudumuzdan nasıl atabiliriz? bir fikriniz var mı?

Bu arada herkese hayırlı Cumalar ve hayırlı işler diliyorum. İnşallah Allah'ım tüm isteyenlere bebeklerini verir hayırlısıyla..

normal değilmi bütün hormonlarımızla oynanıyor psiikolijimizde etkileniyor haliyle birazcık zaman tanı vücuduna kendini toparlıcaktır bende dört gözle adetimi bekliyorum şişkinlikten patlıcam kürtajdan sonra 1 ay olmak üzere hala gelemedi

sen iyisin dimi tatlım yeni tedavi için dinlenme molası nasıl gidiyor bakalım

mecburen dinleniyorum. doktor üst üste yapmak istemiyor haliyle. napalım 1 ay daha bekleyeceğiz. ya ben tüp bebekle olacağını düşünüyorum hep en başından beri, o yüzden pozitifim, sadece yumurta toplama işinden çok korkuyorum, uyutulmak beni ürkütüyor ama yapabileceğim bir şey yok, dayanacağım.
nedense hep döllenmede sorun olduğunu düşünüyorum, onun da tüple halledilebileceğini düşünüyorum. böyle yani, pozitif düşünüyorum. :)

normal değilmi bütün hormonlarımızla oynanıyor psiikolijimizde etkileniyor haliyle birazcık zaman tanı vücuduna kendini toparlıcaktır bende dört gözle adetimi bekliyorum şişkinlikten patlıcam kürtajdan sonra 1 ay olmak üzere hala gelemedi

yaa evet inşallah gelir bir an önce. doktor ne diyor bu duruma?
adet söktürücü gibi birşey kullanmayı düşünmüyor musun?

Kızlar size bir şey daha soracağım ben transferimi olduktan 5 gün sonra uçakla 2-3 saat yolculuk yapabilir miyim sizce? Bir sakıncası var mıdır?

Kızlar size bir şey daha soracağım ben transferimi olduktan 5 gün sonra uçakla 2-3 saat yolculuk yapabilir miyim sizce? Bir sakıncası var mıdır?
bence yapmamalısın canım bundan mı tutmadı diye kafana takabileceğin hiçbirşeyi yapmamalısın olacağı varsa olurda zaten diyorsan rahat ol

Back