- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.321
ebüüüüü yavrucumm sen kesin hamişssin ben sana söyliyim benimde öyle olmuştu yaz günü nezle olmuşdum ateş halsizlik ooooo kesin tutmadı diyodum bide ohhhh ohhhKızlar 38 derece atesim var bogazim sis gibi ama anlayamadim iste noldugunu. Yarın da test var cok heyecanliym
ben ilk boş gebeliğinde grip olmjştum çok fenaydım üstelik acabamı dedim şimdi :)))Kızlar 38 derece atesim var bogazim sis gibi ama anlayamadim iste noldugunu. Yarın da test var cok heyecanliym
Sabah mi gideceksin teste :)Denizlilisrsy canim okudum hepsini. Hepsi ayni malesef Allah bizi ellerine dusurmesin ama onlarsizda birakmasin diyebiliyoruz işte sadece. Ins herşey istedigin gibi devam eder.
Ben kendi isimde şunu yapıyorum kendime kendi çocuğuma bir yakın ima yapacağım ne varsa ne kolaylık varsa vatandas ada yapıyorum yapmayacağı m birseyse babamın oğluna da yapmıyorum o doktor da senle aynı durumdaki karısı bacı si yakını olsan ne yapacaksa onu sana da yapması lazım ama o vicdanla çalışmıyorlar malesef inşallah sonuçların iyi çıksın da canim inşallah
Denizlilisrsy canim okudum hepsini. Hepsi ayni malesef Allah bizi ellerine dusurmesin ama onlarsizda birakmasin diyebiliyoruz işte sadece. Ins herşey istedigin gibi devam eder.
mrym5579t: 42541698 .!.:Kızlar 38 derece atesim var bogazim sis gibi ama anlayamadim iste noldugunu. Yarın da test var cok heyecanliym
Hayırlı akşamlar...pztesi nasip olursa asilama olcak.ilk asilamam.ctesi aksam 22.00de catlatma ignesi olcak o aksam iliski olsun dedi.pzr bos pTesi sabah asilama dedi.asilamada 3gun cinsel.perhiz olmali mi neden boyle dendi bana
Ama benim 3gun degil ki.ctesi gecesi catlatma ve o gece iliski pzr bos pztesi asilamaEvet olmalı bu normal.
canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir sitede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.kısacası illa 3 gün ilişki diye bir şart yokHayırlı akşamlar...pztesi nasip olursa asilama olcak.ilk asilamam.ctesi aksam 22.00de catlatma ignesi olcak o aksam iliski olsun dedi.pzr bos pTesi sabah asilama dedi.asilamada 3gun cinsel.perhiz olmali mi neden boyle dendi bana
canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir ditede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.
Allah razi olsun kizlar cvpladiginiz icin.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.esimde bi problem yok.gataya gidiyorum ben doktor ultrasonla baktiktan sonra hemsireye yapilacaklari anlatiyor yani bana dediki ctesi catlatalim dedi ben hemsirenin yanina gectim hemsire anlatti bunlari.prosedur ayni demekki benden onceki hastayada aynisini anlatmisticanım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir ditede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.
Allah razi olsun kizlar cvpladiginiz icin.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.esimde bi problem yok.gataya gidiyorum ben doktor ultrasonla baktiktan sonra hemsireye yapilacaklari anlatiyor yani bana dediki ctesi catlatalim dedi ben hemsirenin yanina gectim hemsire anlatti bunlari.prosedur ayni demekki benden onceki hastayada aynisini anlatmisti
evet tatlım aynı rahat ol stres yapma inşallah güzel olacak.Allah razi olsun kizlar cvpladiginiz icin.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.esimde bi problem yok.gataya gidiyorum ben doktor ultrasonla baktiktan sonra hemsireye yapilacaklari anlatiyor yani bana dediki ctesi catlatalim dedi ben hemsirenin yanina gectim hemsire anlatti bunlari.prosedur ayni demekki benden onceki hastayada aynisini anlatmisti
Insallah cnm yaa.pztesi kpntrole gittigimde iki yumos vardi 14 15 mm boyunda. 75 lik gonal f vuruluyorum ogun dozu 50ye dusurdu iki gun kullan gel dedi bugundu kontroldu gittim boyutlari ayni kalmis yine 14 15..dozu geri 75 e yukseltti 3gun kullancam cteside catlat dedi tekrar kontrole cagirmadi ya buyumezse diye endiseleniyorumevet tatlım aynı rahat ol stres yapma inşallah güzel olacak.
Allah razi olsun tesekkur ederim3 günde büyürler kismetunsede tutar zaten rahat ol takma kafayi
benimde ilk aşılamam gonal f ile olmuştu diğerleride menogon ile oldu. tam olarak sorun neydi siZde bide yaş kaç acaba.Insallah cnm yaa.pztesi kpntrole gittigimde iki yumos vardi 14 15 mm boyunda. 75 lik gonal f vuruluyorum ogun dozu 50ye dusurdu iki gun kullan gel dedi bugundu kontroldu gittim boyutlari ayni kalmis yine 14 15..dozu geri 75 e yukseltti 3gun kullancam cteside catlat dedi tekrar kontrole cagirmadi ya buyumezse diye endiseleniyorum
Ben 7 haftalik dusuk 8haftalik dis gebelik ikide kimyasal geçirdim. ..yas 32 oldu.ilk defa tadavi görüyorum oda asilamayla baslandi.isi hizlandirmak.adina..pihtilasma var..iki bacagima pihti atti 2 sene kan sulandirici igne vuruldum.simdi coraspin kullaniyorum..bide pco varbenimde ilk aşılamam gonal f ile olmuştu diğerleride menogon ile oldu. tam olarak sorun neydi siZde bide yaş kaç acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?