• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben kendi isimde şunu yapıyorum kendime kendi çocuğuma bir yakın ima yapacağım ne varsa ne kolaylık varsa vatandas ada yapıyorum yapmayacağı m birseyse babamın oğluna da yapmıyorum o doktor da senle aynı durumdaki karısı bacı si yakını olsan ne yapacaksa onu sana da yapması lazım ama o vicdanla çalışmıyorlar malesef inşallah sonuçların iyi çıksın da canim inşallah

Ben kendi isimde şunu yapıyorum kendime kendi çocuğuma bir yakın ima yapacağım ne varsa ne kolaylık varsa vatandas ada yapıyorum yapmayacağı m birseyse babamın oğluna da yapmıyorum o doktor da senle aynı durumdaki karısı bacı si yakını olsan ne yapacaksa onu sana da yapması lazım ama o vicdanla çalışmıyorlar malesef inşallah sonuçların iyi çıksın da canim inşallah

İnşallah yahu inşallah bi çare bi sorun yada sonuç arıyor insan
umarım kötü bişey çıkmaz

Merhaba kızlar, ancak şuan yazabiliyorum size.. maalesef doktorlar kendi işleri gereği duygusuzlasiyorlar. Yani sen düsük yapmışsın ya da kimyasal gebelik gecirmissin ya da bambaşka birşey gelmiş başına, onlar bu duruma insani yönden bakmiyorlar ne yazık ki.. Allah hepimizi vicdanli doktorlarla karsilastirsin.

Benim de acayip bir şekilde regl ağrım var..

Hayırlı akşamlar...pztesi nasip olursa asilama olcak.ilk asilamam.ctesi aksam 22.00de catlatma ignesi olcak o aksam iliski olsun dedi.pzr bos pTesi sabah asilama dedi.asilamada 3gun cinsel.perhiz olmali mi neden boyle dendi bana
canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir sitede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.kısacası illa 3 gün ilişki diye bir şart yok

canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir ditede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.

canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonucu alırsın. doktorların yöntemleri genelde farklılaşabîliyor eğer eşinin spermlerinde sorun yoksa söylemiş olabilir ditede bu yöntemlede perhiz yöntemiylede hamile kalan var ki ben 4 aşılama yaptırdım aynı doktora hrmde ama bana ikisinde oerhiz ikisindede bol ilişki ödevi vermişti.
Allah razi olsun kizlar cvpladiginiz icin.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.esimde bi problem yok.gataya gidiyorum ben doktor ultrasonla baktiktan sonra hemsireye yapilacaklari anlatiyor yani bana dediki ctesi catlatalim dedi ben hemsirenin yanina gectim hemsire anlatti bunlari.prosedur ayni demekki benden onceki hastayada aynisini anlatmisti

Allah razi olsun kizlar cvpladiginiz icin.iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.esimde bi problem yok.gataya gidiyorum ben doktor ultrasonla baktiktan sonra hemsireye yapilacaklari anlatiyor yani bana dediki ctesi catlatalim dedi ben hemsirenin yanina gectim hemsire anlatti bunlari.prosedur ayni demekki benden onceki hastayada aynisini anlatmisti
evet tatlım aynı rahat ol stres yapma inşallah güzel olacak.

evet tatlım aynı rahat ol stres yapma inşallah güzel olacak.
Insallah cnm yaa.pztesi kpntrole gittigimde iki yumos vardi 14 15 mm boyunda. 75 lik gonal f vuruluyorum ogun dozu 50ye dusurdu iki gun kullan gel dedi bugundu kontroldu gittim boyutlari ayni kalmis yine 14 15..dozu geri 75 e yukseltti 3gun kullancam cteside catlat dedi tekrar kontrole cagirmadi ya buyumezse diye endiseleniyorum

Insallah cnm yaa.pztesi kpntrole gittigimde iki yumos vardi 14 15 mm boyunda. 75 lik gonal f vuruluyorum ogun dozu 50ye dusurdu iki gun kullan gel dedi bugundu kontroldu gittim boyutlari ayni kalmis yine 14 15..dozu geri 75 e yukseltti 3gun kullancam cteside catlat dedi tekrar kontrole cagirmadi ya buyumezse diye endiseleniyorum
benimde ilk aşılamam gonal f ile olmuştu diğerleride menogon ile oldu. tam olarak sorun neydi siZde bide yaş kaç acaba.

benimde ilk aşılamam gonal f ile olmuştu diğerleride menogon ile oldu. tam olarak sorun neydi siZde bide yaş kaç acaba.
Ben 7 haftalik dusuk 8haftalik dis gebelik ikide kimyasal geçirdim. ..yas 32 oldu.ilk defa tadavi görüyorum oda asilamayla baslandi.isi hizlandirmak.adina..pihtilasma var..iki bacagima pihti atti 2 sene kan sulandirici igne vuruldum.simdi coraspin kullaniyorum..bide pco var

Back