kızlar merhaba, duygusallığım bazenden yoğunlaşıyor sebebide ilaçlar sanırım ve inanılmaz uykum geliyor, yattığım yerde uykluyorum yarın yine ankara yolundayız kontrole gidecez artık yumoşların ne zaman toplanacsğına karar verilecek
Denizlilisrsy öğütlerini dikkatte alıcamm
) ve adet olma konusunda bende kürtajımdan sonra 35 gün sonra falan adet oldum ve o süreçte acayip vucut şişliğim oldu.
J jasmine7676 dualarım seninle inşallah herşey hüzel olur ve senin verdiğin o güzel örnekler olmasa zaten iyice bunalım olurum sanırım çünkü bu varmış ama buda varmışş demekki olabiliyormuş deyip senin örneklerini hatırlayarak rahatlamaya çalışıyorum.
icequeen87 canım totemin tutar inşallah ve gerçekten takvimin çok yakışmış umarım o değer artarrr ve paylaşırsın bizimle.
mavi zeyus seyahat konusunda bir fikrim yok ama ben öğretmen olduğum için yaz aylarında yapmak istedim tüpü ama prolakyin ve kist yuzunden eylüle kaldı yine, istedimki sınıfla ilgilenmiyim uzun uzun yatayım sonra keşke şunuda yapmasaydım dediğim birşey olmasın diye ama okul zamanına denk geliyor sanırjm ilk haftasıda bayrama gelcek üstelik. geleyim sadede ben tedaviye başlamadan önce iki merkezle görüştüm ilk görüştüğüm merkez bana dediki transferden sonra iki gün burda kalacaksın kendine yer bul seyahat yasak ve bir liste yasaklar listesi saydılar dedim 2 saatlik yol arabada yatarım burds kalacak yerimiz yok çok katılar kesinlikle olmaz dediler geçtiler. şimdiki merkezimdeki doktorada sordum dedim ben ne yapacağım dedi istaharat önerirşm ama lütfen gündelik yaşantınıza devam edin kendinizi zorlayacak herşeyden kaçının ama işinize gidin alışveriş yapın, gezin dedim yolculuk yapabilirmiyim 2 saatle birşey olmaz arabada yatarsın :)) benim 6 saatlık yoldan gelen hastalarım var ve tuttu üstelik Allah isterse olur dedi geçti, ama benim içim bu konuda hiç rahat değil sanırım ben yatmayı tercih edeceğim seninde Allah yardımcın olsun.inşallah tüpten hayırlı haberler alırsın