- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.301
farkındaym ve deli gibi belim ağrıyo, tuvalete gidiyorum ohhh bu seferde gelmemiş diyorum. delirdim galibaMeryemmm yarin çarşamba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkındaym ve deli gibi belim ağrıyo, tuvalete gidiyorum ohhh bu seferde gelmemiş diyorum. delirdim galibaMeryemmm yarin çarşamba :)
yaptırmadım tatlım yani hiç bi dr söylemedi şimdiye kadar çünkü. buda tutmazsa tüp bebeğe başlamadan yaptıracağım inş.sende yaptır şu ahm yestini ben insnmıyorum sebepsiz olayına vardır illaki bir sebebide tıp anlayamadı henüz galiba. yada sen yaptırmışmıydın bilemedim
ya bide senin belki aşılaman tuttu alahala
bizimkilerde çok derinde galiba... ahh bi gelseler pamuklara sarıp sarmalayacağız onları haberleri yok...Altındaki yazı çıkmamış şöyle yazıyor derinin hikayesi çok derin tüp bebekle zor derken kendi çıktı geldi anne 4o üstü amh siz bir abla :)
hayırlısı olsun canım, inş tüp bebekte yada gerek kalmadan kavuşursun bebeğine.
Yok delirmedi n ben 15 gündür yapıyorum aynı şeyi :)farkındaym ve deli gibi belim ağrıyo, tuvalete gidiyorum ohhh bu seferde gelmemiş diyorum. delirdim galiba
hahahah yalnız değilim yaşasınnYok delirmedi n ben 15 gündür yapıyorum aynı şeyi :)
Var demedimki ihtimal soyledim tarlimO zaman benim kalitesiz yumoşlarım mı var?
amh oluyormi ki orda her yerde yapılan bir test değil bacım şanslar dualar hepsi seninle olsun iyi haberler bekliyoruzBacılar ben sabah universteye gidiyorum.bakalim testleri yaptirabilicekmiyim daha adet olmadim amh yi yaptirabilirmiyimki sans dileyin bana emi hayden simdilik eyi ceceler opuldunuz
amh yapılıyormuş evet ama doktor cins çıktı azcık tartışarak yaptırabildim bi kısım tahlilleri yine 1 ay sonra çıkıcak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gidip diğer testleri yaptırıcam o zamanda adet olurum herhalde adama 2. kaybım diyorum ne varki bunda diyo malllll kavga dövüş zar zor verdim bi kaç tahlillerin bi kısmını 10 günde bir yenileniyormuş polinikler o yüzden bidaha gidicem belki sonra bidaha genetiktende sıramızı aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz bu arada uyutmalı rahim filmi çekmiyorlarmış bende sıra almadımamh oluyormi ki orda her yerde yapılan bir test değil bacım şanslar dualar hepsi seninle olsun iyi haberler bekliyoruz
gerizekalı ya ne demek ne var bunda isteyipte olmaması, olupta kaybetmesi nedemek bilmiyor bellik insanlıktan nasibini almamış ay bunlar. ne testi istiyorsak yapmak zorunda parasıyla değilmi biz vermiyorsak devlet veriyor arkadaş. ben kuZu kuzu doktoruma hiç hesap sormadan herşeye bilmişlik olmasın diye karışmadım bak geldiğim noktaya. hay Allah ım ya ne sinir oldum he. bende yarın yine doktordayım göbekten iğnelere devam işte yarın ne zaman toplanacağına karar verilecek.amh yapılıyormuş evet ama doktor cins çıktı azcık tartışarak yaptırabildim bi kısım tahlilleri yine 1 ay sonra çıkıcak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gidip diğer testleri yaptırıcam o zamanda adet olurum herhalde adama 2. kaybım diyorum ne varki bunda diyo malllll kavga dövüş zar zor verdim bi kaç tahlillerin bi kısmını 10 günde bir yenileniyormuş polinikler o yüzden bidaha gidicem belki sonra bidaha genetiktende sıramızı aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz bu arada uyutmalı rahim filmi çekmiyorlarmış bende sıra almadım
sizler ne yaptınız bakalım
gerizekalı ya ne demek ne var bunda isteyipte olmaması, olupta kaybetmesi nedemek bilmiyor bellik insanlıktan nasibini almamış ay bunlar. ne testi istiyorsak yapmak zorunda parasıyla değilmi biz vermiyorsak devlet veriyor arkadaş. ben kuZu kuzu doktoruma hiç hesap sormadan herşeye bilmişlik olmasın diye karışmadım bak geldiğim noktaya. hay Allah ım ya ne sinir oldum he. bende yarın yine doktordayım göbekten iğnelere devam işte yarın ne zaman toplanacağına karar verilecek.
ya bırak şunları imkanın olsaydı bende okurdum tıp zaten çoğu özel üniversite okuyor paramız yoktu okuyup öğretmen olduğuma şükrettim yıllarca dört kardeştik bide neyse ya ben neyse parası acı çekmektwnse vermeye razıyım belki evet genetiğe bende birşey demiyotum ama amh falan durumum ortada işte. gözlerîni para bürümüş ya sana ne kardeşimm. neyse bazen cazgır olmakta fayda var ayrıca ben boş gebelikte doktor beni 4. ayda çağırdı valla ben 3. ayda çıktım gittim sakıncası yoksa bı ay başlayalım haxırım dedim tamam dedi. o gıcıklığına demiştir sakat olur diye. o sakat bence kafadan. sanki bizde her sene gebe kalabiliyoruz da ayda yılda bir oluyor oda zaten arızalı töbe rabbim ya.abu bide ilk diyeydim adam niye geldin diye tekme tokat kovalıcaktı herhalde beni
Tatlım herkes egitimci olamiyor malesef sen daha iyi bilirsinya bırak şunları imkanın olsaydı bende okurdum tıp zaten çoğu özel üniversite okuyor paramız yoktu okuyup öğretmen olduğuma şükrettim yıllarca dört kardeştik bide neyse ya ben neyse parası acı çekmektwnse vermeye razıyım belki evet genetiğe bende birşey demiyotum ama amh falan durumum ortada işte. gözlerîni para bürümüş ya sana ne kardeşimm. neyse bazen cazgır olmakta fayda var ayrıca ben boş gebelikte doktor beni 4. ayda çağırdı valla ben 3. ayda çıktım gittim sakıncası yoksa bı ay başlayalım haxırım dedim tamam dedi. o gıcıklığına demiştir sakat olur diye. o sakat bence kafadan. sanki bizde her sene gebe kalabiliyoruz da ayda yılda bir oluyor oda zaten arızalı töbe rabbim ya.
gıybet ettim durdum nasıl kızdım adama ya. Allah affetsin bende bu sabah seminere gidiyordum arabayla arkamdakidd öğretmen oda seminere geliyor adam sürekli arkamdan korna çalıyor yol veriyorum geçmiyor bi anda önüme köpek çıktı durdum bekledim kornaladım cekilmedi duruyor hayvan orda arkadaki tabi çatladı korna üstüne korna dedim etrafından dolanayım hayvanın çok açılmışım mahalli arası karşıdan araç gelince kaldık burun buruna oda bayandı özürdiledim artık seminer salonuna geldik arkamdaki hocaya bir kızdım bir kızdım yol veriyorum geçmiyorsun habire korna kocaman adamsın amaç ne diye bana diyorki yavaşsın ve yol ortasında durdun, dedim çünkü acelem yok okul kaçmıyor ayrıca yol verdim geçeydin bide köpekten durdum çiğnesemiydim hayvanı yoksa niye durayım yol ortasında delimiyim. bana akıl veriyor trafikte şöyle yapılır da böyle olurda eğitimci bide ya evet acemiyim kullanma konusunda çok uzman değilim ama inan çok dikkatliyim ama bu ısta şöförlerin kendine güveni yüzünden kaza yapıyor insan elim aysğım tirredi resmen ya.