• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sende yaptır şu ahm yestini ben insnmıyorum sebepsiz olayına vardır illaki bir sebebide tıp anlayamadı henüz galiba. yada sen yaptırmışmıydın bilemedim
ya bide senin belki aşılaman tuttu alahala
yaptırmadım tatlım yani hiç bi dr söylemedi şimdiye kadar çünkü. buda tutmazsa tüp bebeğe başlamadan yaptıracağım inş.

Altındaki yazı çıkmamış şöyle yazıyor derinin hikayesi çok derin tüp bebekle zor derken kendi çıktı geldi anne 4o üstü amh siz bir abla :)
bizimkilerde çok derinde galiba... ahh bi gelseler pamuklara sarıp sarmalayacağız onları haberleri yok...

Bacılar ben sabah universteye gidiyorum.bakalim testleri yaptirabilicekmiyim daha adet olmadim amh yi yaptirabilirmiyimki sans dileyin bana emi hayden simdilik eyi ceceler opuldunuz
amh oluyormi ki orda her yerde yapılan bir test değil bacım şanslar dualar hepsi seninle olsun iyi haberler bekliyoruz

amh oluyormi ki orda her yerde yapılan bir test değil bacım şanslar dualar hepsi seninle olsun iyi haberler bekliyoruz
amh yapılıyormuş evet ama doktor cins çıktı azcık tartışarak yaptırabildim bi kısım tahlilleri yine 1 ay sonra çıkıcak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gidip diğer testleri yaptırıcam o zamanda adet olurum herhalde adama 2. kaybım diyorum ne varki bunda diyo malllll :KK11: kavga dövüş zar zor verdim bi kaç tahlillerin bi kısmını 10 günde bir yenileniyormuş polinikler o yüzden bidaha gidicem belki sonra bidaha genetiktende sıramızı aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz bu arada uyutmalı rahim filmi çekmiyorlarmış bende sıra almadım
sizler ne yaptınız bakalım

amh yapılıyormuş evet ama doktor cins çıktı azcık tartışarak yaptırabildim bi kısım tahlilleri yine 1 ay sonra çıkıcak sonuçlar 10 gün sonra tekrar gidip diğer testleri yaptırıcam o zamanda adet olurum herhalde adama 2. kaybım diyorum ne varki bunda diyo malllll :KK11: kavga dövüş zar zor verdim bi kaç tahlillerin bi kısmını 10 günde bir yenileniyormuş polinikler o yüzden bidaha gidicem belki sonra bidaha genetiktende sıramızı aldım inşallah kötü bir şey çıkmaz bu arada uyutmalı rahim filmi çekmiyorlarmış bende sıra almadım
sizler ne yaptınız bakalım
gerizekalı ya ne demek ne var bunda isteyipte olmaması, olupta kaybetmesi nedemek bilmiyor bellik insanlıktan nasibini almamış ay bunlar. ne testi istiyorsak yapmak zorunda parasıyla değilmi biz vermiyorsak devlet veriyor arkadaş. ben kuZu kuzu doktoruma hiç hesap sormadan herşeye bilmişlik olmasın diye karışmadım bak geldiğim noktaya. hay Allah ım ya ne sinir oldum he. bende yarın yine doktordayım göbekten iğnelere devam işte yarın ne zaman toplanacağına karar verilecek.

gerizekalı ya ne demek ne var bunda isteyipte olmaması, olupta kaybetmesi nedemek bilmiyor bellik insanlıktan nasibini almamış ay bunlar. ne testi istiyorsak yapmak zorunda parasıyla değilmi biz vermiyorsak devlet veriyor arkadaş. ben kuZu kuzu doktoruma hiç hesap sormadan herşeye bilmişlik olmasın diye karışmadım bak geldiğim noktaya. hay Allah ım ya ne sinir oldum he. bende yarın yine doktordayım göbekten iğnelere devam işte yarın ne zaman toplanacağına karar verilecek.

gel bide bana sor boğazlıyasım geldi adamı kalkmış bide pahalı testler bunlar diyo sanki cebinden veriyo parasını dümbük :KK62:
ben alıştım artık onlar gibi köpeklik yapmaya adama rahim filmini anestezili çekiyormusunuz diyorum hayır diyor istesek yardımcı olmazmısınız diyorum net cevap HAYIR. ondan sonra hasta hasta yakını doktoru dövdü döver tabi gebertmediğine şükredin sanki babalarının hayrına iş yapıyorlar hazırlıklıydım ben ama bunlara

adama tahlil listesi veriyorum ben biliyorum ne tahlili isticemi diyip kağıdı alıp bakmadı bile cinsss
neyse 21 inde sabah yine yanındayım belalısı olaraktan :D yine ben bi köpek o bi köpek dövüşmeden hallederiz inşallah tamam istediği tahlillerde kan pıhtılaşması için görünüyor ama faktörlerden değil belki genetikten çıkıyodur faktörler diye sesimi çıkarmadım
benim doktor 2 ay korunma verdi rahim toparlansın diye bu 6 ay verdi ama diyincede sen bilirsin çocuğun sakat olur diyo yaaaaa Metoteroxote dan dolayı iyide ben en düşük dozda ve bir kere aldım ilacı anlamadım adam iyimi yapıyo kötümü

doktorlara bilgini gösterirsen alerji oluyolar :KK53: hepsi öyle hemde hepsi
bilmediğini anlarlarsa ne var bunda git bidaha düşür gel diye gönderiveriyolar sanki kolunun altında karpuz taşıyomuşsun gibi
len malllll ben görüntüde cahil cüheyla insanamı benziyorum... diyelimki öyle sen insan sağlığından bahsediyosun dünyaya gelicek veya getirilmeye çalışılan bir candan bahsediyorsun bebek olayınıda geçtim ya bende ağır kan pıhtılaşması varsa kalbime beynime pıhtı atarsa vucüdüm o zaman ben seni deşerim işte git bidaha düşür gel dediğin ağzını yere sürterimkiiii:KK55::cool:
ne kadar ucuz devlet hastanelerinde üniverste araştırma hastanelerinde insanın hayatı nasıl bir ülke olduk ya :KK57: :KK62:

abu bide ilk diyeydim adam niye geldin diye tekme tokat kovalıcaktı herhalde beni
ya bırak şunları imkanın olsaydı bende okurdum tıp zaten çoğu özel üniversite okuyor paramız yoktu okuyup öğretmen olduğuma şükrettim yıllarca dört kardeştik bide neyse ya ben neyse parası acı çekmektwnse vermeye razıyım belki evet genetiğe bende birşey demiyotum ama amh falan durumum ortada işte. gözlerîni para bürümüş ya sana ne kardeşimm. neyse bazen cazgır olmakta fayda var ayrıca ben boş gebelikte doktor beni 4. ayda çağırdı valla ben 3. ayda çıktım gittim sakıncası yoksa bı ay başlayalım haxırım dedim tamam dedi. o gıcıklığına demiştir sakat olur diye. o sakat bence kafadan. sanki bizde her sene gebe kalabiliyoruz da ayda yılda bir oluyor oda zaten arızalı töbe rabbim ya.
gıybet ettim durdum nasıl kızdım adama ya. Allah affetsin bende bu sabah seminere gidiyordum arabayla arkamdakidd öğretmen oda seminere geliyor adam sürekli arkamdan korna çalıyor yol veriyorum geçmiyor bi anda önüme köpek çıktı durdum bekledim kornaladım cekilmedi duruyor hayvan orda arkadaki tabi çatladı korna üstüne korna dedim etrafından dolanayım hayvanın çok açılmışım mahalli arası karşıdan araç gelince kaldık burun buruna oda bayandı özürdiledim artık seminer salonuna geldik arkamdaki hocaya bir kızdım bir kızdım yol veriyorum geçmiyorsun habire korna kocaman adamsın amaç ne diye bana diyorki yavaşsın ve yol ortasında durdun, dedim çünkü acelem yok okul kaçmıyor ayrıca yol verdim geçeydin bide köpekten durdum çiğnesemiydim hayvanı yoksa niye durayım yol ortasında delimiyim. bana akıl veriyor trafikte şöyle yapılır da böyle olurda eğitimci bide ya evet acemiyim kullanma konusunda çok uzman değilim ama inan çok dikkatliyim ama bu ısta şöförlerin kendine güveni yüzünden kaza yapıyor insan elim aysğım tirredi resmen ya.

ya bırak şunları imkanın olsaydı bende okurdum tıp zaten çoğu özel üniversite okuyor paramız yoktu okuyup öğretmen olduğuma şükrettim yıllarca dört kardeştik bide neyse ya ben neyse parası acı çekmektwnse vermeye razıyım belki evet genetiğe bende birşey demiyotum ama amh falan durumum ortada işte. gözlerîni para bürümüş ya sana ne kardeşimm. neyse bazen cazgır olmakta fayda var ayrıca ben boş gebelikte doktor beni 4. ayda çağırdı valla ben 3. ayda çıktım gittim sakıncası yoksa bı ay başlayalım haxırım dedim tamam dedi. o gıcıklığına demiştir sakat olur diye. o sakat bence kafadan. sanki bizde her sene gebe kalabiliyoruz da ayda yılda bir oluyor oda zaten arızalı töbe rabbim ya.
gıybet ettim durdum nasıl kızdım adama ya. Allah affetsin bende bu sabah seminere gidiyordum arabayla arkamdakidd öğretmen oda seminere geliyor adam sürekli arkamdan korna çalıyor yol veriyorum geçmiyor bi anda önüme köpek çıktı durdum bekledim kornaladım cekilmedi duruyor hayvan orda arkadaki tabi çatladı korna üstüne korna dedim etrafından dolanayım hayvanın çok açılmışım mahalli arası karşıdan araç gelince kaldık burun buruna oda bayandı özürdiledim artık seminer salonuna geldik arkamdaki hocaya bir kızdım bir kızdım yol veriyorum geçmiyorsun habire korna kocaman adamsın amaç ne diye bana diyorki yavaşsın ve yol ortasında durdun, dedim çünkü acelem yok okul kaçmıyor ayrıca yol verdim geçeydin bide köpekten durdum çiğnesemiydim hayvanı yoksa niye durayım yol ortasında delimiyim. bana akıl veriyor trafikte şöyle yapılır da böyle olurda eğitimci bide ya evet acemiyim kullanma konusunda çok uzman değilim ama inan çok dikkatliyim ama bu ısta şöförlerin kendine güveni yüzünden kaza yapıyor insan elim aysğım tirredi resmen ya.
Tatlım herkes egitimci olamiyor malesef sen daha iyi bilirsin

aynı olay bu sabah hastaneye giderken başıma geldi kadın durmadan arkamdan sellektör yapıyor zaten ışıklar arka arkaya 70 hız limitinde yeşil dalga var ben 60 la gidiyorum yol verdim geçti bi sonraki ışıklarda önünndeki arabanın arkasından vurdu insanlar bi acayip

evet dediğin gibi lafın paraya geçiyor paran varsa kralsın yoksa sümükten farkın yok afedersin
bende veririm parayı yaptırırım tahlili doğru ama ne gerek var devletten yararlanma imkanım varken neden daha fazla harcama yapıyım ordaki doktorun görevi bu zaten benim sağlığımla ilgilenmek o bana alerji oldu ben ona alerji oldum sorma hepmi bana denk geliyor diyorum bazende genelde böyleler
yıllardır doktor doktor geziyorum hiç böyle vahşileştiğimi bilmem ama artık o kdr canım acıdıki onlar bana nasılsa bende onlara aynen öyleyim ne yazıkki övünmüyorum kesinlikle tavrımdan çünkü bende insanlarla uğraşıyorum bütün gün birçok eğitim aldım bununla ilgili ve artık empati kısmını bırakıp sempati kuruyorum ne yazıkki karşımdakiyle hayat bu yola kadar getirdi beni ne verirsen onu alırsın kısaca...

Back