• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neden bitti 1,kac yasindasin 2 eşinin spermle sorun var mi senin yumurtaliklar coşku lu belli :) tüp bebek teki alacağın ekstra horminlara gerçekten ihtiyacın varmi

Jasmincigim, iki aşılama yaptırdım zaten. 3. De tutma şansı daha da düşüyor.
29 yaşındayım.
Spermde sorun yok.
Tüp bebeğe mecburum.

Onda amh 6 çıkar valla 15 yumurta nedir ya pko da olabilir çok şükür o hhs olmamis
canım yuksek çıkmasıda problem oluyor bildiğim kadarıyla. benimde ilk çatlatma iğnesi tedavisi zamanlarımda klomen kullanınca 8-10 gibi bir sayıda yumurtam olmuştu ama sonuç yok galiba bazen ilaçlar şiddetli etki yapabiliyorki hiç unutmam o ay birde 5 tanesi çatlamamış kist olmuş öyle ağrılı adet oldum ki anlatamam resmen yerleri tırmaladım.

canım yuksek çıkmasıda problem oluyor bildiğim kadarıyla. benimde ilk çatlatma iğnesi tedavisi zamanlarımda klomen kullanınca 8-10 gibi bir sayıda yumurtam olmuştu ama sonuç yok galiba bazen ilaçlar şiddetli etki yapabiliyorki hiç unutmam o ay birde 5 tanesi çatlamamış kist olmuş öyle ağrılı adet oldum ki anlatamam resmen yerleri tırmaladım.
Pko da bu tip tepkiler vardığını okumuştu m benim amh im 3 çıktı 1.asilamada 1 tane yumurtam oldu 2.de 2.5 tane ama kaan bozkurtun dedigi şeyi hiç unutmuyoru m ben size sadece yaştan dolayı öneririm sadece 10 yil once olsa deneyin deri m dedi ben kasımda 39 olup kirkta n gün almaya basliycam yani ben 29 olsam herseyi m normal olsa esimde normal olsa daha rahat davranirdi m diye dusuniyorum

Pko da bu tip tepkiler vardığını okumuştu m benim amh im 3 çıktı 1.asilamada 1 tane yumurtam oldu 2.de 2.5 tane ama kaan bozkurtun dedigi şeyi hiç unutmuyoru m ben size sadece yaştan dolayı öneririm sadece 10 yil once olsa deneyin deri m dedi ben kasımda 39 olup kirkta n gün almaya basliycam yani ben 29 olsam herseyi m normal olsa esimde normal olsa daha rahat davranirdi m diye dusuniyorum
en 28 oldum dün :)) ama iki yıldır doktorumun yanlış tanısı yuzunden sebepsiz zannedip hırpaladım kendimi biliyorsun işte ve ben senin yaşlarını göremeyebilirim yumurta rezervi anlamında. maaşallah diyimde nazarım değmesin.

Ama canim 4 yillik evliyim ben, mahalle baskısı var.. Nasıl bekleyebilirim.. bi de Tüpte aşılama da kullanılan iğneleri kullanmıyor muyuz? Yoksa farklı mı

Ama canim 4 yillik evliyim ben, mahalle baskısı var.. Nasıl bekleyebilirim.. bi de Tüpte aşılama da kullanılan iğneleri kullanmıyor muyuz? Yoksa farklı mı
Benim kuzen sadece gonal fite benim kullandığım dozu n 4 katını kullandı yanında birsürü ekstra birşeyler bu ilaçlar rahmi dokusuna ve aldigimiz tüm ilaçlar böbrekler e zararlı bu dozda ilaç bile benim psikolojiyi aglak manyak birşey yaptı sen adam gibi bir hastanenin infertilite poliklinigine git bence bi asilamalari nerde yaptırdı bilmiyorum ama o mahalleli saplasi n iğneleri kendi e

en 28 oldum dün :)) ama iki yıldır doktorumun yanlış tanısı yuzunden sebepsiz zannedip hırpaladım kendimi biliyorsun işte ve ben senin yaşlarını göremeyebilirim yumurta rezervi anlamında. maaşallah diyimde nazarım değmesin.
Kaan bozkurtun face teki sayfasına bak resimlerde bir derin bebek var tüp bebekle olmaz derken olan organik derin ;)

Bak bu resim

Eklentiler

• FB_IMG_1441734293644.jpg
    FB_IMG_1441734293644.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 30
aynıda dozu çok yüksek oluyor, örnek veriyorum şun kullandığım ilacın başka eşini 2 toz 1 su karışımı olarak kullandım ama tüp doktorum bana suan 6 toz 1 su kullandırıyor farkı görebilirsin ama J jasmine7676 ama şöylede bir durum var 4 yıl olmuş aşılamalar tutmamış doğal yoldan gebeliği yok eşinde sorun yok bence tüpe gitme zamanıda gelmiş çünkü belki derinlerdedir sorun bu sebrplede çıkıverir ortaya. ayrıca organik aşk çocuğu iyide bazen demekki hormonal destekli inorganik aşk çocuğu gerekebiliyor:confused:

arkadaşlar biliyo musunuz bu benim ikinci aşılamamdı ve yumurta sayım yaklaşık 20 taneydi.. 15'i olgundu ama olmadı işte.. nasip değilmiş. Bu ay doktora gitmek bile istemiyorum. Eşim de illa doktoru ara diyoo. Gidip napıcam ki.. nasıl olsa bu ay ara verelim tedaviye diyecek.. pöff..
dr lar ikiden fazlaysa aşılama yapmıolar ki. çoğul gebelik istemiolar. nasıl yapmıolar 15 yumurtayla. tüp bebeğe dönseydi keşke. neyse canım kısmet değilmiş. gerek kalmaz belkide. rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

aynıda dozu çok yüksek oluyor, örnek veriyorum şun kullandığım ilacın başka eşini 2 toz 1 su karışımı olarak kullandım ama tüp doktorum bana suan 6 toz 1 su kullandırıyor farkı görebilirsin ama J jasmine7676 ama şöylede bir durum var 4 yıl olmuş aşılamalar tutmamış doğal yoldan gebeliği yok eşinde sorun yok bence tüpe gitme zamanıda gelmiş çünkü belki derinlerdedir sorun bu sebrplede çıkıverir ortaya. ayrıca organik aşk çocuğu iyide bazen demekki hormonal destekli inorganik aşk çocuğu gerekebiliyor:confused:
Bence başka bir dr a daha gitsin 15 uyumla aşılama cana kast resmen basit bir sorun var sada görmemiştir o kör :)

Back