• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hiç dikkat etmedim, bide benim burnum iyi koku alır :KK48:
Yani şöyle kuzenimi aldım işten 10 dk sonra otobana çıktı m arabada buram buram kahve kokuopyor bir defasında kimsenin almadığı rakı kokusunu aldim
Ay misafirlikteyiz anamlarda zati :KK66: :KK66: duruyim iyisi mi. :KK66: ya arkadaşını merak ettim. Hsg den kaç gün önce yà da sonra ilski olmuş. Yum. Günü kaç gün sonrası mis. ?[/QUO hsgdrn birkac gun sonra ama yumurtlama gününü falan bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar, ben bugün regl oldum :)) teste gerek kalmadı...
Tüp bebeğe başlicam sanırım 1 ay ara verdikten sonra..

Günaydın arkadaşlar, ben bugün regl oldum :)) teste gerek kalmadı...
Tüp bebeğe başlicam sanırım 1 ay ara verdikten sonra..
kuzum ben 4 aşılama yaptırdım ve son iki için o kadar pişmanımki yıpranmışım olsunda tüp olsun boşver beraber haber veririz inşallaht tüpümüz tuttu diye belki ikizimiz olur

canım 2 yumoş vardı ama doktor bitini elemişti beğenmeyip o yuzden tekti onun durumu iyi ve süpriz sol tarafta bir tane daha çıktı oldu iki tane ve persembe yeniden çağırdı ilaçlara devamm
yaa işte fırlayıveriyor o sürpriz yumoşlar ortaya perşembeye hem meryemden hem senden haber beklicez artık :KK36:

canım 2 yumoş vardı ama doktor bitini elemişti beğenmeyip o yuzden tekti onun durumu iyi ve süpriz sol tarafta bir tane daha çıktı oldu iki tane ve persembe yeniden çağırdı ilaçlara devamm
ama ben ne didim ben ne didimmmm :cool: yumurtalar oldu didim dimi ozgskne2011 ozgskne2011 sen illaki bi tane didin ben oldu dimedimmi yahuuuuu hehehehehehe ikiz ikiz bebiş dolcak burası ohhhh ohhhhhhh

ama ben ne didim ben ne didimmmm :cool: yumurtalar oldu didim dimi ozgskne2011 ozgskne2011 sen illaki bi tane didin ben oldu dimedimmi yahuuuuu hehehehehehe ikiz ikiz bebiş dolcak burası ohhhh ohhhhhhh
ay inşallah ikiz tekiz üçüz garketmez olsun yeterki ssğlıklı sihhatli kabulumüz perşembe günü yumoşların ne zaman alınacağı belli olacak bakalım kaliteli çıksalar bari :))

ay inşallah ikiz tekiz üçüz garketmez olsun yeterki ssğlıklı sihhatli kabulumüz perşembe günü yumoşların ne zaman alınacağı belli olacak bakalım kaliteli çıksalar bari :))

arkadaşlar biliyo musunuz bu benim ikinci aşılamamdı ve yumurta sayım yaklaşık 20 taneydi.. 15'i olgundu ama olmadı işte.. nasip değilmiş. Bu ay doktora gitmek bile istemiyorum. Eşim de illa doktoru ara diyoo. Gidip napıcam ki.. nasıl olsa bu ay ara verelim tedaviye diyecek.. pöff..

arkadaşlar biliyo musunuz bu benim ikinci aşılamamdı ve yumurta sayım yaklaşık 20 taneydi.. 15'i olgundu ama olmadı işte.. nasip değilmiş. Bu ay doktora gitmek bile istemiyorum. Eşim de illa doktoru ara diyoo. Gidip napıcam ki.. nasıl olsa bu ay ara verelim tedaviye diyecek.. pöff..
15 tane yumurtayla sana asilamami yaptılar bu çok yanlış birsey bence senin tedavinde yanlış birsey yapmışlar pko lumu sun sen

benimde aşılamalarımda en az 5 tans yumurtam olurdu 3 ü tutmadı 1 i boş gebelik oldu tüp bebek merkezine gidince acil amh testi istediler ve test çok düşük grldi yumurta rezervim kötüydü ve tutmama sebebide buydu doktoruma göre çok yumurta, düzenli adet herşeyin yolunda olduğu anlamına gelmiyordu tüp bebek doktoruna göre yumurtalarım ya boştu yada kalitesiz bununda tek çözümü tüp bebekti ki burda eski doktoruma çok kızıyorum, neyse ben şimdi menopur diye bir iğne kullanıyorum 6 toz 1 su karışımı yapıyorum. yumurta çoğaltma özelliği yokmuş ilacın genelde benim durumumda olanlar kullanırmış var olan yumurtanın kalitesini olumlu etkilermiş. tabi ben durmadım araştırma yaptım bu süreçte yumoş kalitesi içün ne yapabilirim diye çörekotu-bal ve tarçın karşımı yiyorum her sabah ayrıca akşamlarıda 1 çay kaşığı arı poleni yiyorum saf ve hakiki burda bu işi yapan biri var ondan aldık hatta bu ay olmusuz olursa saf arı sütü alıcaz biraz pahalı ama çok faydasını duydum gördüm. aşılamalardan sonra psikolojik anlamda yıkıldım gecelerim gündüzlerim birbirine karıştı yemek yemek su içmek aklıma gelmedi birden kilo verdim. tüp bebek merkezinden randevu alırken inanılmaz isteksizdim ve ilk muayene için merkezin kapısından içeri girdiğimde ikinci adımı atamadım içim avaz avaz ne işim vardı burda diyordu ha ağladım ha ağlıyacaktımki eşimi hissettim yanımda yürüdüm korka korka yarım yamalak dinledim doktoru zor attım kendimi dışarı şimdi yavaş yavaş alışıyorum ama heyecan yok artık aksine korku var ama Allah diyorum ona sığınıyorum olacağına inanıyorum bol bol dua ediyorum ve yeterki olsun sağlıkla bizde bu duyguyu tadalımda göğüsleriz herşeyi. dinlen, eğlen gez toz kendini hazır hissettiğinde çık yine yola ve sonunda ışığımız bizi bekliyor olacak inşallah. bugün yarın ertesi gün ama elbet birgün:KK54:

Back