• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de arı polenine başladım. Sen onu nasıl içiyorsun? Ben şuan kendimi çok kötü hissetmiyorum ya .. en azından bi çözüm yolu var..

kızlar birde kocalara çinko kapsülü yutturun
o ney yahuuuu ilk defa duydum bende başlıcam yarın bal tarçın ve çörek otuna sabahları aç karnına
çinkoyu bilmem ama ben harnup pekmezi içiriyorum hergün ortalama 1 aydır bakalım test yaptırtıcam önümüzdeki ay inşallah faydası olmuştur

arkadaşlar biliyo musunuz bu benim ikinci aşılamamdı ve yumurta sayım yaklaşık 20 taneydi.. 15'i olgundu ama olmadı işte.. nasip değilmiş. Bu ay doktora gitmek bile istemiyorum. Eşim de illa doktoru ara diyoo. Gidip napıcam ki.. nasıl olsa bu ay ara verelim tedaviye diyecek.. pöff..

gerçekten yumurtanın olması bişey ifade etmiyor tek başına tamam yumurta oluşması iyi bişey ama yumurtanın kalitesi en önemlisi

o ney yahuuuu ilk defa duydum bende başlıcam yarın bal tarçın ve çörek otuna sabahları aç karnına
çinkoyu bilmem ama ben harnup pekmezi içiriyorum hergün ortalama 1 aydır bakalım test yaptırtıcam önümüzdeki ay inşallah faydası olmuştur

Harnup pekmezini benim eşim içiyor.. ben de arada içiyorum.

Ben de arı polenine başladım. Sen onu nasıl içiyorsun? Ben şuan kendimi çok kötü hissetmiyorum ya .. en azından bi çözüm yolu var..
akşamları yatarken bir hafta olmadı daha 1 çay kaşığı doldurarak yiyorum, ekşimsi bir tadı var üstüne bir bardak su içiyorum sabahları bal- çörekotu tarçın uediğim için onu akşam yiyorumm. zaten ufak ufak toz gibide değil gibide benimki

:KK49::KK14::KK14:
Biz asilamadan once 1 buçuk ayrı kaldık bizimki çinko kapsülü yutmus yani iyi gelmiş kızlar güvenin bana

Back