- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.261
Ben de arı polenine başladım. Sen onu nasıl içiyorsun? Ben şuan kendimi çok kötü hissetmiyorum ya .. en azından bi çözüm yolu var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yumurtadan fazla oldumu aşılama iptal edilir büyüklükleri neydi bu 15 yumurtanınYoo değilim.
2 yumurtadan fazla oldumu aşılama iptal edilir büyüklükleri neydi bu 15 yumurtanın
o ney yahuuuu ilk defa duydum bende başlıcam yarın bal tarçın ve çörek otuna sabahları aç karnınakızlar birde kocalara çinko kapsülü yutturun
Gayet büyük :)) aşılamaya uygun.. iptal etmedi. Doktorun amacı fazla yumurta olmasıydı.
arkadaşlar biliyo musunuz bu benim ikinci aşılamamdı ve yumurta sayım yaklaşık 20 taneydi.. 15'i olgundu ama olmadı işte.. nasip değilmiş. Bu ay doktora gitmek bile istemiyorum. Eşim de illa doktoru ara diyoo. Gidip napıcam ki.. nasıl olsa bu ay ara verelim tedaviye diyecek.. pöff..
inşallah hayırlısı olur canım benim inşalllahhhKızlar bende adetimi bekliyorum dr muayenesi için inşallah bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım
o ney yahuuuu ilk defa duydum bende başlıcam yarın bal tarçın ve çörek otuna sabahları aç karnına
çinkoyu bilmem ama ben harnup pekmezi içiriyorum hergün ortalama 1 aydır bakalım test yaptırtıcam önümüzdeki ay inşallah faydası olmuştur
gerçekten yumurtanın olması bişey ifade etmiyor tek başına tamam yumurta oluşması iyi bişey ama yumurtanın kalitesi en önemlisi
akşamları yatarken bir hafta olmadı daha 1 çay kaşığı doldurarak yiyorum, ekşimsi bir tadı var üstüne bir bardak su içiyorum sabahları bal- çörekotu tarçın uediğim için onu akşam yiyorumm. zaten ufak ufak toz gibide değil gibide benimkiBen de arı polenine başladım. Sen onu nasıl içiyorsun? Ben şuan kendimi çok kötü hissetmiyorum ya .. en azından bi çözüm yolu var..
kalitesîzde olabilir içide boş olabilir aksine çok çok iyide olabilir bu durum testle belli oluyor işte canım kandan bakıyorlar.O zaman benim kalitesiz yumoşlarım mı var?
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşinşallah hayırlısı olur canım benim inşalllahhh
Biz asilamadan once 1 buçuk ayrı kaldık bizimki çinko kapsülü yutmus yani iyi gelmiş kızlar güvenin banao ney yahuuuu ilk defa duydum bende başlıcam yarın bal tarçın ve çörek otuna sabahları aç karnına
çinkoyu bilmem ama ben harnup pekmezi içiriyorum hergün ortalama 1 aydır bakalım test yaptırtıcam önümüzdeki ay inşallah faydası olmuştur
Bu doğru bir uygulama değil çok tehlikeli birsey yapılmış bence lütfen başka bir doktora daha görün fazla yumurta tüp bebekte istenir asilamada degilGayet büyük :)) aşılamaya uygun.. iptal etmedi. Doktorun amacı fazla yumurta olmasıydı.
kalitesîzde olabilir içide boş olabilir aksine çok çok iyide olabilir bu durum testle belli oluyor işte canım kandan bakıyorlar.
Bu doğru bir uygulama değil çok tehlikeli birsey yapılmış bence lütfen başka bir doktora daha görün fazla yumurta tüp bebekte istenir asilamada degil
-anti-mullerian-hormonu kısaltılmış adı amh diye geçiyor.Ne testi yaptiracagim? İsmini söyleyebilir misin?
Neden bitti 1,kac yasindasin 2 eşinin spermle sorun var mi senin yumurtaliklar coşku lu belli :) tüp bebek teki alacağın ekstra horminlara gerçekten ihtiyacın varmiNeyse artık olan oldu, aşılama devri bitti..