Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak bir kere kimseyi takma kafana. gören görsün de çık yola o zaman kimse görmüyor.bende küçük yerde yaşıyorum ve eşim işinden dolayı yolda gördüğü 3 kişiden 2 sini tanır düşün halimi ve tek özel hastane tamamı tanıdığı nerdeyse. ben hep aman ayıp değil ya benden önemlimi derdim tanıdık görmeden biterdi işlemlerin gören de olursa yok grip aşısı yok, yok hasta ziyareti aman efendim rutin kontrol der sallardım yalan olduğu anlayanda olurdu ki bana ne sormasın yani. ama eşim her test yaptırdığında saklana saklana bir hal olurdu valla yakalanmadık kimse kalmazdı derdim onada çok takıyorsun sorarlarsa da hanımı getirdim de geç benim neyim var diye sormazlar diyelimki sordular jet hızıyla başka konu aç anlasın adam ayıp ettiğini falan derdim. akrablarada kızıyorum artık ama benim en büyük bahanem boş gebelğim oldu bir tane kürtaj yaptılar psikolojik olarak toparlanmam lazım karışmayın diyorum. eskiden bende senin gibiydim ama durdukyere 2 seneyi devirinve ve hep umutsuz olunca kimse aklıma umruma gelmedi kibar ve nazik hallerimden de eser kalmadı bazılarına karşı.
napalım Rabbim herkese bir sınav veriyor bizide bunu uygun görmüş. Allah hayırsız evlatla, dermansız dertler sınamasın.
Canm bu arada ismin neydi brnm merve bsey sorucam 4 asilamadada kullandign ilaclar tedavi surecin aynimiydi bide tam olarak adetnn kacinci gnu asilama yapiliyo bu sure herkeste farklimiydi asilamadn snra hastanede yattn mi bi sure ay vakt azaldikca merk ediyrm

Canm bu arada ismin neydi brnm merve bsey sorucam 4 asilamadada kullandign ilaclar tedavi surecin aynimiydi bide tam olarak adetnn kacinci gnu asilama yapiliyo bu sure herkeste farklimiydi asilamadn snra hastanede yattn mi bi sure ay vakt azaldikca merk ediyrm
canım adım sakine. ilk aşılamamda gonal-f 450 denilen bir iğne kullandım aşılamam yapıldığında adetime 12 gün vardı. tuttu ama boş gebelik diye sonlandırıldı sonraki 3 aşılamamda yumurtalrım kolay büyüyor herhangi bir sorunum yok diye menogon adlı bir iğne veriyor kutunun içinden 5 tane çıkıyor, ikinci aşılamamda bir kutuyu bitiremedim ve adetime 16 gün vardı çünkü adetimin 3. günü gittiğimde yumurtam normalden büyüktü ve tek yumurtsydı ama tutmadı üçüncüde yine menogon iki kutu kullandım ikinci bitmedi ama. yine ikş tane yumurtam vardı ve aşılama olduğumda adetime 14 gün vardı ve yine tutmadı bu son aşılamamda ise yine yumurtam iyiydi ve menogon kullandım adetime tam 15 gün vardı. benim düzenim hep böyleydi.aşılama yapılınca masada 30 dk mutlaka yatırıyorlar ve eve gidince yat diyordu bende yatıyordum. ama ertesi gün normal hayatına dönebilirsin kendini zorlama ağır kaldırma yeter dedi. doktorum bana hep pozitif yaklaştı ve hep banada pozitif olmam konusunda ısrarcı oldu. hatta geçen sefer gittiğimde beni tedavi görüp çocuk sahibi olan bir hastayla konuşturdu telde moralim çok bozuk diye. o yızden doktorumada sorgusuz güveniyorum

ve bugün aşılama olalı tam 7 gün oldu. kasıklarımda biraz yürürsem hafif batmanın dışında başka birşeyim yok. birde belli belirsiz akıntı. haftaya salı test günüm haydi hayırlısı

ve bugün aşılama olalı tam 7 gün oldu. kasıklarımda biraz yürürsem hafif batmanın dışında başka birşeyim yok. birde belli belirsiz akıntı. haftaya salı test günüm haydi hayırlısı
Canm ben sana cevap yaziyrm ama telefondangrdihme olmuyo hadi az kaldi saliya bsi kalmadi sevncez bebisin gelck ins allah bu mubarek gnlerinde gulcek yuzumuze

Ben de pcos um eşimde hareket yüzde 44 sperm sayisi 22 milyon bugün ilk aşılama mi oldum ama umutsuzum Allahtan hayirlisi . Klomen kullandım adetin 14. Günü 20 mm yumurtam vardı pregnyl vuruldum yani dün bugün de aşılamam oldu 15. Günü adetimin . Hayirlisi artik sağlıklı sıhhatli olacaksa olur insallah

Ben de pcos um eşimde hareket yüzde 44 sperm sayisi 22 milyon bugün ilk aşılama mi oldum ama umutsuzum Allahtan hayirlisi . Klomen kullandım adetin 14. Günü 20 mm yumurtam vardı pregnyl vuruldum yani dün bugün de aşılamam oldu 15. Günü adetimin . Hayirlisi artik sağlıklı sıhhatli olacaksa olur insallah
benimle aynı durumdasın bende 18 mm yumurta 14.gün vurdurdu iğneyi dünde yaptı aşılamayı
inşallah Rabbimiz bebişlerimizi verir de bir daha bunlarla uğraşmayız aminnnn

h
hoşgeldin demek betaber brkleyecrğiz benim 7. günüm aşılama olalı. dediğin gibi inşallah hakkımızda hayırlısı olur. bugün benim kasımda bir dolgunluk hissi var yürütken değişik oluyor sipsirine sipsirine ve A arztin süreci paylaşırsanız belki zamanın geçmesi daha kolay olur bizim ve bizim gibi uğraşanların göbişleri bebiş dolsun

h

hoşgeldin demek betaber brkleyecrğiz benim 7. günüm aşılama olalı. dediğin gibi inşallah hakkımızda hayırlısı olur. bugün benim kasımda bir dolgunluk hissi var yürütken değişik oluyor sipsirine sipsirine ve A arztin süreci paylaşırsanız belki zamanın geçmesi daha kolay olur bizim ve bizim gibi uğraşanların göbişleri bebiş dolsun
Hayırlısı olur inşallah ben gelişmeler oldukça yazarım kizlar

h

dünden bu yana yatıyorum (3gün yat dedi :cry:)ona bağlı olabilir mi bilemedim az baş dönmen ve uyku hali sizde de var mı birde gazo_Oo_Oo_O

image.jpg
image.jpg
arkadaşlar buraya resmini eklediğim kitabı boş gebelik döneminde kürtaj olduğumda kitapçıda görüp almıştım ve insnılmaz bir zevkle okudum. adıda sanırım zamanındaki psikolojim gereği bir umutla bekleyişimden olsa gerek dikkatini çekmişti. gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan bu kitabı okurken kendimi kadının yerine koydukça ben olsam ne yapardım ne zor hayat derken buldum kendimi. her sayfada tüh ya bukadarıda fazla dediğim, ay çok şükür dediğim anlar oldu. ben kitap okumayı severim ve okurken zamanı unuturum hep bana iyi gelmiştir böyle düşünenlere yada farklı hayatlara bskmak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim. şimdi katdeşim okuyor ve hep sbla ne oldu diye sorular soruyor ama söylemiyorum bırakamdı kız elinden.☺️

Eki Görüntüle 1576553 canim.H=full]1576551[/ATTACH] arkadaşlar buraya resmini eklediğim kitabı boş gebelik döneminde kürtaj olduğumda kitapçıda görüp almıştım ve insnılmaz bir zevkle okudum. adıda sanırım zamanındaki psikolojim gereği bir umutla bekleyişimden olsa gerek dikkatini çekmişti. gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan bu kitabı okurken kendimi kadının yerine koydukça ben olsam ne yapardım ne zor hayat derken buldum kendimi. her sayfada tüh ya bukadarıda fazla dediğim, ay çok şükür dediğim anlar oldu. ben kitap okumayı severim ve okurken zamanı unuturum hep bana iyi gelmiştir böyle düşünenlere yada farklı hayatlara bskmak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim. şimdi katdeşim okuyor ve hep sbla ne oldu diye sorular soruyor ama söylemiyorum bırakamdı kız elinden.☺️
Elimdeki kitap bugun biticek hangisini alsam diye arastiriyordum iyi denk geldi sagol canim.bende beyoglunun en guzel abisini okuyorum ahmet umit yazari kurk mantolu madonnoda enfes bende bunlari tavsiye ederim :)

Elimdeki kitap bugun biticek hangisini alsam diye arastiriyordum iyi denk geldi sagol canim.bende beyoglunun en guzel abisini okuyorum ahmet umit yazari kurk mantolu madonnoda enfes bende bunlari tavsiye ederim :)
canım ben onları bitirdim baya zaman oldu ahmet ümitinki cinayet romanı ama akıcı kürk mantolu madonnaylada eşim sayesine tanıştım tam bir edebiyat vardı çok beyenmiştim. en son nazan bekiroğlu nar ağacı vardı muhteşemdi şimdide islender palaya sardım bülbülün muhteşem kırk şarkısıydı galibe peygamber efendimizin hayatı bu kadar hoş anlatılır sonra güzel bulunca efsane kitabını okudum oda iyiydi, şimdide elimde mihmandar var oda güzel ama diğerlerinden birazcık dili ağır o kadar ama güzel. ay ben kitaplardan açılınca böyle krize giriyorum. önerilere her zaman açığım çok seviyorum ya

Bugün 2. Günüm sabah öyle bir başım döndü ki duvarlar üzerime yıkılacak sandım ama benim arada bir oluyor bu yoğun iş temposu ve yorgunluktan sanirim
inşallah hamileliktendir, bemimde aşılama gününü saymıyorum 8. günüm ve yürümem gerekti bugün 20 dk kadar yürüdüm hızlı ve büyük adımlarla yürürüm normalde ama bugün adım attıkça sağ kasığım gerildi ve zorladı beni. hskkımızda hayorlısı

inşallah hamileliktendir, bemimde aşılama gününü saymıyorum 8. günüm ve yürümem gerekti bugün 20 dk kadar yürüdüm hızlı ve büyük adımlarla yürürüm normalde ama bugün adım attıkça sağ kasığım gerildi ve zorladı beni. hskkımızda hayorlısı
Amin arkadaşım hayirlisi senin bir belirti olabilir ama benim daha dün yapıldı aşılamam :)

günaydın herkese. bugün 9. günüm ve göğüslerimin yanları acımaya başladı sabah uyanırken rahatsız etti ama ben bunu pek önemsemedim çünkü adetime yakın hep böyle oluyor genelde hamilelik değilde bana göre adet belirtisi. ilk aşılamamda gögüs şişliği ve gögüs uçlarında şiddetli acımam olmuştu tabi böyle düşünmemde bu durumda etkili.

X