Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün aşılmanın 4. günü ve fiziksel olarak hiçbirşey hissetmiyorum gayet iyiyim bu durumda da ister istemez yine mi diğerleri ile aynı sonuç diye düşünmeden edemiyorum. K kahve_delisi sen ne yaptın, ne durımdasın

Hayirlisi olsun.kac gun igne kullandin ve kac tane yumurtan oldu ne kadar doz vurdun igneyi?

tşk ederim kızlar evet beraber bekleyeceğiz bu süreci beni yalnız bırakmadınız, bdnde sizi yalnız bırakmayacağım hayırlısı ile sizde başlayın.benim 5 tane yumurtam vardı yalnız 3 ü iğnelere başladıktan sonra oluşmuş onları görmemezlikten geldik geriye kalan 2 tanesinden biri 18,5 diğeride 16 mm di. küçük olan yetişir dedi ve aşılamadan sonra bugünde dahil 4 gün üst üste birde pazartesi ilişki verdi, bugün şart değil kendini iyi hissediyorsan olabilir dedi. ilişki sebebide küçük yumurtalarmış. progestan 100 lük verdi, biraz baskı var kasığımda bide aşılama yapsrken ağrı oldu o çubuğu itiyor ya işte o an baya ağrıdı, ilkinde olmuştu böyle ağrı diğer ikisinde çok tahattım hiç olmamıştı, kısmet artık, Allah hayırlı haberler vermeyi hayırlı haberler almayı nasip etsin. :KK68:[/QUOTE]
Merhaba AllaH hepimizinkini hayırlı uğurlu eylesin
bugün benim yumoşumda 18 mm doktor size ne zaman çatlatma iğnesi vurulun dedi ve aşılama yaptı acaba
ya benimki bu aksam 20.00 da yaptır pazartesi 12 de aşılama yaparız dedi ve b u 40 saat oluyor ???

bugün aşılmanın 4. günü ve fiziksel olarak hiçbirşey hissetmiyorum gayet iyiyim bu durumda da ister istemez yine mi diğerleri ile aynı sonuç diye düşünmeden edemiyorum. K kahve_delisi sen ne yaptın, ne durımdasın
Moral çok önemli Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin amin

bugün aşılmanın 4. günü ve fiziksel olarak ayet iyiyim bu durumda da ister istemez yine mi diğerleri ile aynı sonuç diye düşünmeden edemiyorum. K kahve_delisi sen ne yaptın, ne durımdasın
Benim hiiiccc umudum yok canim o gonderilen % 2lik spermcigin dun cikip gittigini dusunuyorum moral 0 hic agri acida yok.

Merhaba nasıl yapıldı ağrı var mı lütfen detaylı anlatır mısın çok merak ediyorum bana da yapılacak galiba
arkadaşım senin yumurtan hazır olunca spermler yıkanıyor haxırlanıyor ve seni çatal masaya alıyorlar vajınal yoldan veriliyor spermleri, vermeden önce senin rahmine doğrı ince bir çubuk itiyor ve spermleri gönderiyor. bu işlemler çok kolay ve ben ilk aşılsmamda gereksiz yere korkup birşey bilmediğim için kendimi kastım ve işlem esnasında kasılmam oldu, sonraki iki sşılamamda bildiğim için çok rahattım hiç birşey hissetmedim, bundada biraz ağrı oldu ama çok azdı. o ağrının sebebide bendim zaten 4. aşılamam tutarmı tutmaz mı stres yaptım o yüzden oldu. aşılamadan sonra bazen lekelenmem oluyor bazen olmuyor oda normal. korkma kolay ve basit senin rahatlığın çok önemli

Mrb kizlar anca cevap yazabiliyrm ksura bakmayn ilac tedavisiylr olmadi maalesef catliyo ama tutmuyo bzde anlamadk bende ramazan folayisiyla temmuza kaldi isimiz czindab czindab beraber yol arkadasi olcaz ne guzl biraz telaşlı yim biraz korkak blmiyrm nasl olcak snnde ilk asilamn mi olcak ozgskne2011 ozgskne2011 ne zaman gebelk testi yapcaksn ins tutar allahm nasip etmistt seviniriz hepimiz burda konusacak birilerini bulmak ck guzl cogu topiktr cevap bilr vermiuo uyuzlar aslında insan içini dokmek istiyor o kadar

[QUOTE="ozgursakine2011, post: 41650050, member:yapildi.scanım ağrı acı kaçgün oldu bendede yok ta % 2 şik sperm dediğin olayı anlamadım bir problemmi oldu[/QUOTE]
Sper haretli sayisi % 2 cikti canim dun asilama yapildi.asilama yapilirken biraz kanamam oldu ve simdi camur gibi akintim oldu sol kasigimada sanci giriyo anlamadim :KK43:

K kahve_delisi gerçekten ne diyceni bilemiyor insan. nasıl o kafar düşük çıkar eşine daha önceden spermiyografi yapılmışmıydı. ama unutma Allah ol derse olur ve sen sadece duat et, bak olmayacaksa benim gibi çok iyi oluncada olmuyor. önce sonucu bir alalım önümüzdeki duruma bakarız.

Mrb kizlar anca cevap yazabiliyrm ksura bakmayn ilac tedavisiylr olmadi maalesef catliyo ama tutmuyo bzde anlamadk bende ramazan folayisiyla temmuza kaldi isimiz czindab czindab beraber yol arkadasi olcaz ne guzl biraz telaşlı yim biraz korkak blmiyrm nasl olcak snnde ilk asilamn mi olcak ozgskne2011 ozgskne2011 ne zaman gebelk testi yapcaksn ins tutar allahm nasip etmistt seviniriz hepimiz burda konusacak birilerini bulmak ck guzl cogu topiktr cevap bilr vermiuo uyuzlar aslında insan içini dokmek istiyor o kadar
ben adet olsna kadar bekliyim diyorum normalde 15 gün sonra test be ben aşılama gününü saymayorum o yüzden test günüm ayın 15 i. Allahtan ümit kesilmez ama benim 4. aşılamam ve çok ümitli değilim açıkcası. ayrıca istediğinde içini dökebilirsin çünkü hep aynı durımdayız seni anlayabiliyorum be netim oldukça cvp yazarım. bide bugün ben çok stresli bir gün geçirdim o yüzden sanşım baya düştü sanki

ben adet olsna kadar bekliyim diyorum normalde 15 gün sonra test be ben aşılama gününü saymayorum o yüzden test günüm ayın 15 i. Allahtan ümit kesilmez ama benim 4. aşılamam ve çok ümitli değilim açıkcası. ayrıca istediğinde içini dökebilirsin çünkü hep durımdayız seni anlayabiliyorum be netim oldukça cvp yazarım. bide bugün ben çok stresli bir gün geçirdim o yüzden sanşım baya düştü sanki
Allah ol derse olur canm allaha gore gucluk yoktur neden olmasn neden stres yaptn kendini bsvee hc bseye takmaya degmez kendimizden onemli degl ama tabi insan sinir olmuyo degl mesela kmlere syledn asilama yaptrdigini benm kmse blmiyo bi kendi ailem bde yakin 2 arkadasm o kadar esimin tarafina sylemedk allah sylese

Cnku kucuk yerde yasiyorum eltime aylesem herkes duyar kayinvalidem ısrarla 2 senelk evlisinz daha ne cocugu dyo hc sevmez cock ondan bi kendi annm babam o kadar

se
Cnku kucuk yerde yasiyorum eltime aylesem herkes duyar kayinvalidem ısrarla 2 senelk evlisinz daha ne cocugu dyo hc sevmez cock ondan bi kendi annm babam o kadar
senin kaynana iyiymiş ☺️ vslla bizde 3. seneyi devirdik. bizdede tahmin eden varda kimse net birşey bilmiyor. stresim ondan değil canım kardeşim öğretmenlikten mezun oldu bugün sabah ve öğleden sonra kpss sınavına girecekti sabahki sınava gitdi öğleden sonraki sımava gidecez kimlik yok almadılar sınava ne yaptıysak olmadı, evle okul arasında oruç oruç 2 kez sıcakta yürüdüm brlki bulurum diye ama yok yok kardeşimin hıçkıra hıçkıra ağlaması saatlerce ay kabus gibi bir gündü. bir senelik çalışma, emek, para herşey dakikalr içinde çöpe attık

se

senindurum.a iyiymiş ☺️ vslla bizde 3. seneyi devirdik. bizdede tahmin eden varda kimse net birşey bilmiyor. stresim ondan değil canım kardeşim öğretmenlikten mezun oldu bugün sabah ve öğleden sonra kpss sınavına girecekti sabahki sınava gitdi öğleden sonraki sımava gidecez kimlik yok almadılar sınava ne yaptıysak olmadı, evle okul arasında oruç oruç 2 kez sıcakta yürüdüm brlki bulurum diye ama yok yok kardeşimin hıçkıra hıçkıra ağlaması saatlerce ay kabus gibi bir gündü. bir senelik çalışma, emek, para herşey dakikalr içinde çöpe attık
Ayy ck uzuldm be canm kismt bu sene degs dcm ama ynede cok zor bi durum.k

Olsn sn smdi kendini uzme ewet ck zor bi durum tahmn edebliyrm ama bebisin gelck belki kardesin icon en hayrlisi budur benm.kuzenm 5 sene atanamadi 6. Sene istanbula atandi ve okulda tanistigi bi arkadasyla o sene evlendi o da ayni sene atanmis demekki birbirlerini beklemisler dedik kismet be canm belki hic olmadk yer tutucakti ksmet sen smdi bebisini dusun olirmu

arkadaşım senin yumurtan hazır olunca spermler yıkanıyor haxırlanıyor ve seni çatal masaya alıyorlar vajınal yoldan veriliyor spermleri, vermeden önce senin rahmine doğrı ince bir çubuk itiyor ve spermleri gönderiyor. bu işlemler çok kolay ve ben ilk aşılsmamda gereksiz yere korkup birşey bilmediğim için kendimi kastım ve işlem esnasında kasılmam oldu, sonraki iki sşılamamda bildiğim için çok rahattım hiç birşey hissetmedim, bundada biraz ağrı oldu ama çok azdı. o ağrının sebebide bendim zaten 4. aşılamam tutarmı tutmaz mı stres yaptım o yüzden oldu. aşılamadan sonra bazen lekelenmem oluyor bazen olmuyor oda normal. korkma kolay ve basit senin rahatlığın çok önemli
Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun

Olsn sn smdi kendini uzme ewet ck zor bi durum tahmn edebliyrm ama bebisin gelck belki kardesin icon en hayrlisi budur benm.kuzenm 5 sene atanamadi 6. Sene istanbula atandi ve okulda tanistigi bi arkadasyla o sene evlendi o da ayni sene atanmis demekki birbirlerini beklemisler dedik kismet be canm belki hic olmadk yer tutucakti ksmet sen smdi bebisini dusun olirmu
haklısın eğer hamile kalıcaksam bu haner bize çok iyi gelecrk ama yine negatif olursa duble hüzün olur bize. bu kadar üzülmemin sebebi başka zaten sınava girememesi değil, çok beklentimiz yoktu okuldu dersaneydi çok çalışamamıştı ama bfnim üzüntüm onun o an yıkılışı, çırpınışı ve benim elimden birşey gelmeyişi. okulun kapısından geri dönüş varya buhar olup yok olmak istedim.bizim durum zordu biraz babam rahmetli oldu 5 yıl önce, ben ve eşim okutuyoruz kardeşimi annemin imkanı yok emsnet o bsna çocuğum gibi düşün yani.eşimde Allah razı olsun ksç yıldır aylarca ben demeden para gönderdi, kitap parasıydı, harçlığıydı, dershane parasıydı ve sonuca bak biz bir kimliğe sahip çıkamıyoruz püfffff. eşimde sınava girdiği okulun rektörünümü aramadı, ösymeyi mi aramadı, nüfüs müdürlüğünümü açtırmaya çalışmadı, onun çırpınışı kardeşimin yıkılışı ve eşimin pes edip kardeşine destek ol, seneye yapar yanımızda kalır mahvoldu kız deyişi. kafamdan çıkarmaya çalıştıkça an be an yaşıyorum bsştan. ay nekadar uzun oldu özürdilerim ama evde normal davranmaya çalışup duruyorum buraya boşaldım resmen hakkını helal et, kimseyede demedik kötü geçti dedik yargılamasınlar kızı diye

haklısın eğer hamile kalıcaksam bu haner bize çok iyi gelecrk ama yine negatif olursa duble hüzün olur bize. bu kadar üzülmemin sebebi başka zaten sınava girememesi değil, çok beklentimiz yoktu okuldu dersaneydi çok çalışamamıştı ama bfnim üzüntüm onun o an yıkılışı, çırpınışı ve benim elimden birşey gelmeyişi. okulun kapısından geri dönüş varya buhar olup yok olmak istedim.bizim durum zordu biraz babam rahmetli oldu 5 yıl önce, ben ve eşim okutuyoruz kardeşimi annemin imkanı yok emsnet o bsna çocuğum gibi düşün yani.eşimde Allah razı olsun ksç yıldır aylarca ben demeden para gönderdi, kitap parasıydı, harçlığıydı, dershane parasıydı ve sonuca bak biz bir kimliğe sahip çıkamıyoruz püfffff. eşimde sınava girdiği okulun rektörünümü aramadı, ösymeyi mi aramadı, nüfüs müdürlüğünümü açtırmaya çalışmadı, onun çırpınışı kardeşimin yıkılışı ve eşimin pes edip kardeşine destek ol, seneye yapar yanımızda kalır mahvoldu kız deyişi. kafamdan çıkarmaya çalıştıkça an be an yaşıyorum bsştan. ay nekadar uzun oldu özürdilerim ama evde normal davranmaya çalışup duruyorum buraya boşaldım resmen hakkını helal et, kimseyede demedik kötü geçti dedik yargılamasınlar kızı diye

X