Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Helal olsn olurmu oyle sey en iyisini yapmissiniz herkes kotu gecti dye bilsn allah esinden razi olsn herkesin kocasi yapmaz o da seneye kazanr an uzme kendini bebisin gelir unuttueur herseyi pozitf düşün uzuldulce seni daha ck etkiler

Helal olsn olurmu oyle sey en iyisini yapmissiniz herkes kotu gecti dye bilsn allah esinden razi olsn herkesin kocasi yapmaz o da seneye kazanr an uzme kendini bebisin gelir unuttueur herseyi pozitf düşün uzuldulce seni daha ck etkiler
tşk ederim arkadaşım söylediklerinde çok haklısın. sende durumundan haberdar et en axından okuyanlar bu düreci az çok anlarlar. bugün benim kasığım ağrıdı özellikle yürürken bakalım yarın ne olacak bu arada 5. gün

tşk ederim arkadaşım sdediklerinde çok haklısın. sende durumundan haberdar et en axından okuyanlar bu düreci az çok anlarlar. bugün benim kasığım ağrıdı özellikle yürürken bakalım yarın ne olacak bu arada 5. gün
Ins guzel haberler vericeksn arkadasm
rabbim. Gulucek yuzumuze bu arafa doktor dikkat et yat falan dedimi ben burda okudum kiminr yat 14 gn boyinca falan demislrr bide igneni kendin minyaptn ben cesaret edemem dye kendi kendimi yiyorum

rabbim. Gulucek yuzumuze bu arafa doktor dikkat et yat falan dedimi ben burda okudum kiminr yat 14 gn boyinca falan demislrr bide igneni kendin minyaptn ben cesaret edemem dye kendi kendimi yiyorum
amin arkadaşım amin inşallah. yok bana hep ilk gün yat, sonra normal hayatına dön dedi ama tabi ağır kaldırma, kendini zorlama dedi hatta geçen son günler oruca denk geldi ama ben tuttum bazısına doktoru tutma demiş, bu sefer gidince sordum tutabilirsin daha iyi olur vücudun arınır dedi hala tutuyorum, biraz tereddüt ettim oda bsna aşılama olmasaydın bu ay adete kadar anlamıycaktın bile hamile olduğunu korkma hiçbirşey olmaz falan deyince rahatladım. bazı yerlerde hamileler oruç tıtabilir diyor tabi bazı şartlar altında. iğneye gelince kendim hiç yapamadım ilki gonal-f di ve hep sağlık ocağına gittim. hatta ben ilk iğneyi hazırladım ve denedim ay batmıyor iğne nasıl titriyor dlim sonra eşim aldı o denedi olmadı baktık olmuyor elimizde hazır enjeksiyon doğru acile hatta ordaki görevli güldü bize. bidahada denemedik ziyan olmasın diye. diğer kilerde menogondu o kalçadan oluyor mecburen gittim onun için, ben kendim yapamıyorum çok korkağım bu konuda. hatta birkere başka hemşire bana bunu kendiniz yapın neden geliyorsunuz diye terslendi işi neyse sanki bende ona çıkıştım meraklı değilim hastanelerde sürünmeye, size muhtaç olmaya, yapamıyorum işte, başka zaman olsa bu işimiz bizden iyimi bilceksiniz dersiniz, falan diye. birde özel 3 lira enjeksiyon parası slıyor düşün devlete gitmiyoruz uzak biraz.

amin arkadaşım amin inşallah. yok bana hep ilk gün yat, sonra normal hayatına dön dedi ama tabi ağır kaldırma, kendini zorlama dedi hatta geçen son günler oruca denk geldi ama ben tuttum bazısına doktoru tutma demiş, bu sefer gidince sordum tutabilirsin daha iyi olur vücudun arınır dedi hala tutuyorum, biraz tereddüt ettim oda bsna aşılama olmasaydın bu ay adete kadar anlamıycaktın bile hamile olduğunu korkma hiçbirşey olmaz falan deyince rahatladım. bazı yerlerde hamileler oruç tıtabilir diyor tabi bazı şartlar altında. iğneye gelince kendim hiç yapamadım ilki gonal-f di ve hep sağlık ocağına gittim. hatta ben ilk iğneyi hazırladım ve denedim ay batmıyor iğne nasıl titriyor dlim sonra eşim aldı o denedi olmadı baktık olmuyor elimizde hazır enjeksiyon doğru acile hatta ordaki görevli güldü bize. bidahada denemedik ziyan olmasın diye. diğer kilerde menogondu o kalçadan oluyor mecburen gittim onun için, ben kendim yapamıyorum çok korkağım bu konuda. hatta birkere başka hemşire bana bunu kendiniz yapın neden geliyorsunuz diye terslendi işi neyse sanki bende ona çıkıştım meraklı değilim hastanelerde sürünmeye, size muhtaç olmaya, yapamıyorum işte, başka zaman olsa bu işimiz bizden iyimi bilceksiniz dersiniz, falan diye. birde özel 3 lira enjeksiyon parası slıyor düşün devlete gitmiyoruz uzak biraz.

ay hep bugün iki kere çıkıyor yazdıklarım telden yazıyorum netinden midir nedir önce hata var diyor ikinciye basıncada bir bakıyorumi iki tane atmış

Merhabalar..Nisan ayında 2. aşılamamı olup şimdi oğlunu bekleyen bir anne adayıym..moralinizi yüksek tutun ve olumsz yazıları asla okumayın benm eşimn sperm morfolojisi %2 ydi bazı sayfalarda aşılamayla mümkün olmayacağı yazıyordu hiç bebeğim olmıcak sanıyor cok üzülüyordum..ama rabbm bu mucizeyi bize de tattırdı aşılamadan sonra soluma yattm geceleri.normal hayatıma devam ettim ama kendimi hiç yormadım ev işi filanla ağır kaldırmamaya özen gösterdm ve tabi bol bol dua ettim..insallah emeklerinz boşa gitmez ve pozitif sonuclar alırsınız

Merhabalar..Nisan ayında 2. aşılamamı olup şimdi oğlunu bekleyen bir anne adayıym..moralinizi yüksek tutun ve olumsz yazıları asla okumayın benm eşimn sperm morfolojisi %2 ydi bazı sayfalarda aşılamayla mümkün olmayacağı yazıyordu hiç bebeğim olmıcak sanıyor cok üzülüyordum..ama rabbm bu mucizeyi bize de tattırdı aşılamadan sonra soluma yattm geceleri.normal hayatıma devam ettim ama kendimi hiç yormadım ev işi filanla ağır kaldırmamaya özen gösterdm ve tabi bol bol dua ettim..insallah emeklerinz boşa gitmez ve pozitif sonuclar alırsınız
Tebrikleeer ve tesekkurler bizim gibi bekleyen anne adaylarina umut oldugun icin Benim asilama zamani esimin morfolojisi Krugere gore %15 ti yine de ben 2.asilamamda da hamile kalamadim ki bende de sorun yokIste nasip hepsi Ucuncu bu ay sonuna nasipse ama asilamadan umidimi kesmiyorum hic hele senin gibi olanlari okuyunca umudum artiyor

bu arada benim dogumgunum 7 ocak sende 8 ocakta dogum yapicakmissin ne guzel belki oglun benle ayni gun dogar :)

canım korkma yumurta 24 saat yaşıyor 4 saatlik gecikme sorun olmaz inşallah, spermde yaşıyor bir o kadar inşallah buluşma olurda hamile kalırsın
inşalllah canımm zaten ben de 23:30 da yaptırdım iğneyi yani 12 de yapılacak aşılamam 36,5 saatte inşallah buluşacaklar ve bebeklerimiz olacak
az kaldı heyecanlıyım biraz daha

MaşallahAllah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin darısı başımıza inşallah ümit veriyor bu paylaşımlar

tebirkler .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel inşallah bizde senin gibi yorumlar yazarız bir gün :KK16:
ama benim 4. aşılamam ve inan bende bazen sebepsiz yere bebeğim olmayacak zannediyorum. benimde eşimin hareketliliğ % 12- 13 ve 14,5 olarak değişti aşılamalarda ama olmayınca olmuyor oluncada seninki gibi oluyor. herşey kısmet.

tebirkler .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel inşallah bizde senin gibi yorumlar yazarız bir gün :KK16:
ama benim 4. aşılamam ve inan bende bazen sebepsiz yere bebeğim olmayacak zannediyorum. benimde eşimin hareketliliğ % 12- 13 ve 14,5 olarak değişti aşılamalarda ama olmayınca olmuyor oluncada seninki gibi oluyor. herşey kısmet.
Canim siz hic urologa gittinizmi varikoselden falan bahsettilermi size yani hareket nicin dusukmus

Canim siz hic urologa gittinizmi varikoselden falan bahsettilermi size yani hareket nicin dusukmus
canım benim eşim zaten başlangıç seviye varikoselden ameliyat oldu 1,5- 2 yıl önce. ama normal şartlarda standart zaten %15 hareket seviyesi dedi doktor bize o yüzden şu anki durum doktora göre çok çok iyi ve ameliyat olmadan öncede ısrarla olmana gerek yok bak bu sayılarla çok insan çocuk sahibi oluyor dedide eşimle biz ilerde kafamızda acaba kalmasın ilerler falan diye düşündük. olmasaydı şimdi o mu sebp diyecektik. hatta biz o zaman 2 farklı doktora gittik ikiside aynı şeyleri söyledi.

ozgursakine2011 .!.:
canım benim eşim zaten başlangıç seviye varikoselden ameliyat oldu 1,5- 2 yıl önce. ama normal şartlarda standart zaten %15 hareket seviyesi dedi doktor bize o yüzden şu anki durum doktora göre çok çok iyi ve ameliyat olmadan öncede ısrarla olmana gerek yok bak bu sayılarla çok insan çocuk sahibi oluyor dedide eşimle biz ilerde kafamızda acaba kalmasın ilerler falan diye düşündük. olmasaydı şimdi o mu sebp diyecektik. hatta biz o zaman 2 farklı doktora gittik ikiside aynı şeyleri söyledi.
Bende ameliyat konusunda kararsizim ameliyat olmada tup bebekmi denesek diye dusunuyorum ya daha kotu olursa ameliyattan sonra garantisi yok sonucta

ay hep bugün iki kere çıkıyor yazdıklarım telden yazıyorum netinden midir nedir önce bendea var diyor ikinciye basıncada bir bakıyorumi iki tane atmış
Iste bizde kucuk yerde yasiyoruz gidemem heralde saglk ocagina falan yada hastaneye cnku herkes taniyo burda ozelde yarm saat falan uzaklikta bende cok korkagm ya esim vurabilirmi blmiyrm bu konuyu hc konusmadk ben kendi kendime dusunuyorum o kadar :) oruc tutmanda iyi olms bende smdi dusunuyrm ya hamileysem dye gerci yktr oyle bside yani hamile olduhumu blmeden tutuyrm oruc bsi olmaz allahm nasip etsn zatn ilk 3 ay tutablrsiniz diyolr ya bzm bi arkafas tutmustu bsi olmaz merk wtme icini ferh tut

Bende ameliyat konusunda kararsizim ameliyat olmada tup bebekmi denesek diye dusunuyorum ya daha kotu olursa ameliyattan sonra garantisi yok sonucta
valla biz ilerisinide düşündük ilk çocuğu yırttık diyelim bir şekilde doktor bize olduğu gibi kalma garantisi vermedi çünkü artabilirde artmayabilirde dedi. zaten ameliyattan sonraki 3. ayda yapılan ilk spermiyogram testinde sayı eskinin üzerine çıkmıştı ve doktor sayının normal şartlara ulaşması 6 ay 1 sene arasında değişir demişti. açıkcası biz bu konuda biraz şanslıyız ama ne işe yaradı dersen o zamanda gebelik yoktu şimdide yok:KK43:

Iste bizde kucuk yerde yasiyoruz gidemem heralde saglk ocagina falan yada hastaneye cnku herkes taniyo burda ozelde yarm saat falan uzaklikta bende cok korkagm ya esim vurabilirmi blmiyrm bu konuyu hc konusmadk ben kendi kendime dusunuyorum o kadar :) oruc tutmanda iyi olms bende smdi dusunuyrm ya hamileysem dye gerci yktr oyle bside yani hamile olduhumu blmeden tutuyrm oruc bsi olmaz allahm nasip etsn zatn ilk 3 ay tutablrsiniz diyolr ya bzm bi arkafas tutmustu bsi olmaz merk wtme icini ferh tut
bak bir kere kimseyi takma kafana. gören görsün de çık yola o zaman kimse görmüyor.bende küçük yerde yaşıyorum ve eşim işinden dolayı yolda gördüğü 3 kişiden 2 sini tanır düşün halimi ve tek özel hastane tamamı tanıdığı nerdeyse. ben hep aman ayıp değil ya benden önemlimi derdim tanıdık görmeden biterdi işlemlerin gören de olursa yok grip aşısı yok, yok hasta ziyareti aman efendim rutin kontrol der sallardım yalan olduğu anlayanda olurdu ki bana ne sormasın yani. ama eşim her test yaptırdığında saklana saklana bir hal olurdu valla yakalanmadık kimse kalmazdı derdim onada çok takıyorsun sorarlarsa da hanımı getirdim de geç benim neyim var diye sormazlar diyelimki sordular jet hızıyla başka konu aç anlasın adam ayıp ettiğini falan derdim. akrablarada kızıyorum artık ama benim en büyük bahanem boş gebelğim oldu bir tane kürtaj yaptılar psikolojik olarak toparlanmam lazım karışmayın diyorum. eskiden bende senin gibiydim ama durdukyere 2 seneyi devirinve ve hep umutsuz olunca kimse aklıma umruma gelmedi kibar ve nazik hallerimden de eser kalmadı bazılarına karşı.
napalım Rabbim herkese bir sınav veriyor bizide bunu uygun görmüş. Allah hayırsız evlatla, dermansız dertler sınamasın.

bak bir kere kimseyi takma kafana. gören görsün de çık yola olzaman kimse görmüyor.bende küçük yerde yaşıyorum ve eşim işinden dolayı yolda gördüğü 3 kişiden 2 sini tanır düşün halimi ve tek özel hastane tamamı tanıdığı nerdeyse. ben hep aman ayıp değil ya benden önemlimi derdim tanıdık görmeden biterdi işlemlerin gören de olursa yok grip aşısı yok, yok hasta ziyareti aman efendim rutin kontrol der sallardım yalan olduğu anlayanda olurdu ki bana ne sormasın yani. ama eşim her test yaptırdığında saklana saklana bir hal olurdu valla yakalanmadık kimse kalmazdı derdim onada çok takıyorsun sorarlarsa da hanımı getirdim de geç benim neyim var diye sormazlar diyelimki sordular jet hızıyla başka konu aç anlasın adam ayıp ettiğini falan derdim. akrablarada kızıyorum artık ama benim en büyük bahanem boş gebelğim oldu bir tane kürtaj yaptılar psikolojik olarak toparlanmam lazım karışmayın diyorum. eskiden bende senin gibiydim ama durdukyere 2 seneyi devirinve ve hep umutsuz olunca kimse aklıma umruma gelmedi kibar ve nazik hallerimden de eser kalmadı bazılarına karşı.
napalım Rabbim herkese bir sınav veriyor bizide bunu uygun görmüş. Allah hayırsız evlatla, dermansız dertler sınamasın.
Aslnda haklisin canm ama ne bliym iste dedign gbi yakalanmiym derken daha ck yakalaniyosn bakalm neler olcak bi adet ol

X