Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın herkese. bugün 9. günüm ve göğüslerimin yanları acımaya başladı sabah uyanırken rahatsız etti ama ben bunu pek önemsemedim çünkü adetime yakın hep böyle oluyor genelde hamilelik değilde bana göre adet belirtisi. ilk aşılamamda gögüs şişliği ve gögüs uçlarında şiddetli acımam olmuştu tabi böyle düşünmemde bu durumda etkili.
Gunaydin canim yolun yarisini gecmissin sonu hayirli ve bebisle olur insallah,bende bugun enfeksiyon icin tedavi gordum ama yinede kontrol icin gidecegim benim doktora icime kurt dustu bikere :KK25:bakalim 2.asilamayi yapacakmi yoksa ileri bi tarihe atacakmi

Gunaydin canim yolun yarisini gecmissin sonu hayirli ve bebisle olur insallah,bende bugun enfeksiyon icin tedavi gordum ama yinede kontrol icin gidecegim benim doktora icime kurt dustu bikere :KK25:bakalim 2.asilamayi yapacakmi yoksa ileri bi tarihe atacakmi
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel şeyler söyler

inşallah herşey yolunda gider ve sende bir an önce başlarsın. yolun yarısını geçtim haklısın ama ne eşimde nede bende açıkcası umut yok öyle hevesle falan beklemiyoruz yani. Olursa olur olmazsa ne yapalım modundayız herşey kısmet.

canım ben onları bitirdim baya zaman oldu ahmet ümitinki cinayet romanı ama akıcı kürk mantolu madonnaylada eşim sayesine tanıştım tam bir edebiyat vardı çok beyenmiştim. en son nazan bekiroğlu nar ağacı vardı muhteşemdi şimdide islender palaya sardım bülbülün muhteşem kırk şarkısıydı galibe peygamber efendimizin hayatı bu kadar hoş anlatılır sonra güzel bulunca efsane kitabını okudum oda iyiydi, şimdide elimde mihmandar var oda güzel ama diğerlerinden birazcık dili ağır o kadar ama güzel. ay ben kitaplardan açılınca böyle krize giriyorum. önerilere her zaman açığım çok seviyorum ya
canım ben onları bitirdim baya zaman oldu ahmet ümitinki cinayet romanı ama akıcı kürk mantolu madonnaylada eşim sayesine tanıştım tam bir edebiyat vardı çok beyenmiştim. en son nazan bekiroğlu nar ağacı vardı muhteşemdi şimdide islender palaya sardım bülbülün muhteşem kırk şarkısıydı galibe peygamber efendimizin hayatı bu kadar hoş anlatılır sonra güzel bulunca efsane kitabını okudum oda iyiydi, şimdide elimde mihmandar var oda güzel ama diğerlerinden birazcık dili ağır o kadar ama güzel. ay ben kitaplardan açılınca böyle krize giriyorum. önerilere her zaman açığım çok seviyorum ya
Supersinnn :) bende cok seviyorum kitap okumayi tavsiye ertiklerinin bi kac tanesini not aliyorum :)

inşallah herşey yolunda gider ve sende bir an önce başlarsın. yolun yarısını geçtim haklısın ama ne eşimde nede bende açıkcası umut yok öyle hevesle falan beklemiyoruz yani. Olursa olur olmazsa ne yapalım modundayız herşey kısmet.
Smear aldi canim bayram sonrasina kaldi benimki artik ozamana kadar sizleri takip ederım :KK66:

günaydın herkese. bugün 9. günüm ve göğüslerimin yanları acımaya başladı sabah uyanırken rahatsız etti ama ben bunu pek önemsemedim çünkü adetime yakın hep böyle oluyor genelde hamilelik değilde bana göre adet belirtisi. ilk aşılamamda gögüs şişliği ve gögüs uçlarında şiddetli acımam olmuştu tabi böyle düşünmemde bu durumda etkili.
inşallah bebiştendir
4. gün başım dönüyor hafif gece uyuyamadım

sipsirineilost: 41723038 .!.:
inşallah bebiştendir
Bendede oluyordu ilk asilamamda acaba hayalmi diyodum psikolojiktir diye dusunuyordum sendede oldu demekki bu belirti olabiliyormus tskler paylastigin icin

inşallah bebiştendir
benim hiçbir aşılamamda baş dönmesi olmadı bünyeden bünyeye değişiyor demekki, hadi bakalım inşallah seninkide bebişten oluyordur.

Bugün 3. Gun hiç bir degisiklik yok bende hafif bi beyaz akinti çok az mide yanması hepsi o
bunlarda bir belirti olabilir. akıntı bendede var hala. beyaz ama hafif. sende güzel haberler verirsin bize inşallah.

arkadaşlar benim bugüne kadar kasığımda ağrım vardı sol tarafımda sanki liflerim çekiliyor gibi aşılamamın 7. günündeyim bugün ve artık hiçbir belirtim yok üzerine birde nezle oldum :KK43:
valla benimde belirtilerim bu sabah tık diye kesildi. zaten bende öyle aman aman bir belirtide yoktu. benimde 10 gün oldu. sitede biraz araştırmıştım belirtisizde hamile kalanda varmş. belki nezle olmanın sebebi hamilelik oluştuğundandır. iyi düşünelim iyi olsun. hiç araştırdınmı var mı böyle örnekler

araştırmazmıyım deli oldum resmen kim bebek dese kulaklarım direk oraya odaklanıyor :/
umarım nezle hamileliğin blirtisidir :KK70: nerelerden umut arıyoruz ya...
evet bende gördüm belirtisiz hamile kalanlar var ama benim içimde bir his bebeğin içinde değil bekleme diyor :KK43:(

arkadaşlar benim bugüne kadar kasığımda ağrım vardı sol tarafımda sanki liflerim çekiliyor gibi aşılamamın 7. günündeyim bugün ve artık hiçbir belirtim yok üzerine birde nezle oldum :KK43:

bazen hiçbir belirti olmadan da devam edebilir dinlennn yorma kendini lütfennn inşallah bebiş büyüyordur bol sıvı al arkadaşım Allah yavrunu versin senin de amin

araştırmazmıyım deli oldum resmen kim bebek dese kulaklarım direk oraya odaklanıyor :/
umarım nezle hamileliğin blirtisidir :KK70: nerelerden umut arıyoruz ya...

evet bende gördüm belirtisiz hamile kalanlar var ama benim içimde bir his bebeğin içinde değil bekleme diyor :KK43:(
ilk gebeliğimde ben aşırı hastaydım ateş grip felakettim öksürükten uyuyamıyordum acile gittik dedim benim 7 gün günüm geçti ve biz bu ay yumurta takibi ç.iğnesi yaptırdık doktor hemen gebelik testi istedi hatta eşim bile kondurmuyordu gebeliğime çok hastaydımm
1,5 saat sonra teste bir baktık 1000 Allahım bayram müjdesi gibi gelmişti bebeğimiz

benim hiçbir aşılamamda baş dönmesi olmadı bünyeden bünyeye değişiyor demekki, hadi bakalım inşallah seninkide bebişten oluyordur.

bunlarda bir belirti olabilir. akıntı bendede var hala. beyaz ama hafif. sende güzel haberler verirsin bize inşallah.
inşallah hepimiz güzel haberler verelim bugün o kadar kalmadı da progestan da yapabiliyormuş bende onu okudum
kasığımda ağrı batma var daha öncede yaşadım bunu o zaaman griptim üşütmekten öksürmekten sanıyordum
bu arada progestan kullanan var mı bunu rahimden de verebilirsin demişti benim kasap
daha gidesim yok yüzüne
asıl soru progestanı rahimden kullanan var mı ben daha yapamam ağrım var lakin bir kaç güne deneyebilirim sanırım

ilk gebeliğimde ben aşırı hastaydım ateş grip felakettim öksürükten uyuyamıyordum acile gittik dedim benim 7 gün günüm geçti ve biz bu ay yumurta takibi ç.iğnesi yaptırdık doktor hemen gebelik testi istedi hatta eşim bile kondurmuyordu gebeliğime çok hastaydımm
1,5 saat sonra teste bir baktık 1000 Allahım bayram müjdesi gibi gelmişti bebeğimiz
inşallah senin taddığın sevinci bende tadabilirim bir hafta sonra hiç umudum yokken doktor inşallah hamilesin der banada :)

bazen hiçbir belirti olmadan da devam edebilir dinlennn yorma kendini lütfennn inşallah bebiş büyüyordur bol sıvı al arkadaşım Allah yavrunu versin senin de amin
amin arkadaşım aminnn isteyen herkezin..

Dinlenmek lazım ama çalışıyorum ne yazıkki ne kadar çok yormamaya çalışsamda kendimi olmuyor hem bir yöndede iyi oluyor kafam karnımda kalmıyor :) işle biraz dağıtabiliyorum düşüncelerimi

amin arkadaşım aminnn isteyen herkezin..

Dinlenmek lazım ama çalışıyorum ne yazıkki ne kadar çok yormamaya çalışsamda kendimi olmuyor hem bir yöndede iyi oluyor kafam karnımda kalmıyor :) işle biraz dağıtabiliyorum düşüncelerimi
ben de çalışıyordum anlıyorum seni çok da zor oluyordu gece öksürükten sabah işten mahvolmuştum artık klimadan faranjit birde üzerine girip işte dikkat etmek gerek kendimize

ya seni umutlandırmak istemem ama ben de ilk gebeliğimde grip olmuştum. öğretmenim ben faranjıttenden boğazlarım ağrırdı ve bir öksürük rahmim kasılırdı çocuk olsa düşecek derdim ama ben hiç hamileliktenmi diye düşünmedim çünkü öğretmenim ya sesimi doğru dürüst kullansnadım galiba dediydim. ama ben ilkinde öyle belirtiler ysşadım ki gören hanilesin sen diyordu, grip geçti idrar yolu enfeksiyonu oldum Allah ım nasılbir ağrım ksşıntım olurdu, daha teste varken göğüslerime değil değmek çamaşır hiymekten acizdim uçları bir acırdı, nasıl bel kasık ağrılarım olurdu gece uykudan ıyanırdım. birde kasıkta bilye varmış hissi olurdu 13. günden sonra işte oda oldu bende bazen kendimi yoklardım kemerim fslan varda omu batıyor diye. sonra öğrendim hamileyim ki bir dahaki aşılamakrda hiç belirtim olmadı yada az oldu ve negatıftı işte şimdi bu debepten yok kızlar ys Allah bilir ama brnden size güzel haber yok sanki

X