Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Negatif umutsuz Teyze ler biz bugün keseyi gorduk kk :) ne hissedeceği mi şaşırdım çok şey bilmek bok tan birsey şimdi kalp atışını duyan a kadar bekle
artık olumlu ol jasmin ne olur ne olur neolur. tsmam emin olmak istiyorsun sma bak herşey yolunda ve yolunda olduğuda artışlardan belliydi ve sonunda keseyide gördün vakti zamanında. kalp atışıda duyulacak ki aksi olsaydı sence tıb sana acır mıydı

Zati olumsuz değildim ben notrdum sadece ama olumlu ya kaydım artık doktorda gözün aydin deyince rahatladım çok şükür inşallah hepiniz görürsünüz duyarsınız grubun en yaşlı si benim Ablaniz başladı sırayla peşimde n geleceksiniz artik

Ben de mutsuzum kızlar işle ilgili cok sikintiliyim. asilamami güzelce geciremiyorum bile. Stres yapıyorum. oooffff... benim de test gunume 1 hafta kaldı. Akla kara 1 hafta sonra belli olacak. Jasmine keseyi gormene çok sevindim. Herkese iyi geceler.. Allah herkese kalbindekini güsel şeyleri versin..

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.

Negatif umutsuz Teyze ler biz bugün keseyi gorduk kk :) ne hissedeceği mi şaşırdım çok şey bilmek bok tan birsey şimdi kalp atışını duyan a kadar bekle

ben dedim dimi sana ben didiiimmm

kalbinide duyucaksın cinsiyetinide öğreniceksin yeterki rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin annesi bebişine dikkat et lütfen

kızçeler ben dün birşey öğrendim sizede söyliyimki bilenleriniz vardır mutlaka her kaybedilen bebeğe isim konulmalıymış erken düşük bile olsa cennette ismiyle çağırdığımızda bizi bulabilmeleri için biz deniz koyduk dün akşam eşimle hem erkeğe hem kıza uyar diye

hiç duymamıştım. inş kucağına alacağın bebişlerinde olacak

Canlar 2. Aşılamayı oldum geldim... Ama canım sıkıldı eşimin sonuçlarına... İleri hızlı sperm sayısı 0 ve sperm sayımız 4.9 milyon sanki boşuna yaptırmışım gibi hissediyorum

Canlar 2. Aşılamayı oldum geldim... Ama canım sıkıldı eşimin sonuçlarına... İleri hızlı sperm sayısı 0 ve sperm sayımız 4.9 milyon sanki boşuna yaptırmışım gibi hissediyorum

Hayu niye öyle düşünüyosun yavaş hareketli tutucak belki alla alla bu kadar baştan koyuvermesene kendini rabbimin hazinesi çok büyük mucizesinden suhal olmaz

SPERMİ OLMAYIP HAMİLE KALANI DUYMADIN GALİBA HİÇ. DAHA BUGÜNDEN BAŞLAMA,
DU BAKALIM RABBİM BÜYÜK HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞ.
ÇOK HİKAYELER VARDIR AMA Bİ TANIDIĞIMA SENİN TÜP BEBEKTEN BAŞKA OLMAZ DEDİ HİÇ SPERM YOK DEDİ VARİKOSEL AMELİYATI OLDU EŞİ SONRA KENDİLİĞNDEN HAMİLE KALDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…