• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ölçümü dünmü yaptırdın
evet dün yaptırdım ama şimdi şöyle bir şey okudum buna göre normal
Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG’nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

HCG düzeyi

İkiye katlanma
süresi

< 1200

48-72 saat

1200 -6000 arası

72-96 saat

> 6000

>96 saat

evet dün yaptırdım ama şimdi şöyle bir şey okudum buna göre normal
Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG’nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

HCG düzeyi

İkiye katlanma
süresi

< 1200

48-72 saat

1200 -6000 arası

72-96 saat

> 6000

>96 saat

heheheheheee gördünmü baaaakkk
üzülüp yıpranıcak bişey yok demekki için rahat etsin yarın bir daha yaptır istersen tahlili

heheheheheee gördünmü baaaakkk
üzülüp yıpranıcak bişey yok demekki için rahat etsin yarın bir daha yaptır istersen tahlili
yaptırmıcam tahlil mahlil kurtlu kutlu ortalığı karıştırıp anca kendimizin eşimizin moralini bozuyoruz :) pazartesiyi beklicem

hepinizi ayrı ayrı sarılıp öpmek istiyorum şu an hamilelik manyaklığı sanırım bu sizinde moralinizi bozdum sabah sabah ama akşam birşeye bakmadan öyle yattım kimseyede bir şey söyleyemiyorum

hepinizi ayrı ayrı sarılıp öpmek istiyorum şu an hamilelik manyaklığı sanırım bu sizinde moralinizi bozdum sabah sabah ama akşam birşeye bakmadan öyle yattım kimseyede bir şey söyleyemiyorum
yaptırma amaaaannnn pazartesi nasıl olsa herşey yolunda dicek doktor haftayada kalp atışları için çağırıcak ohhh

sarılalım sıkı sıkıııı :KK19:

moral bozmak değilde artık kötü haber almaya tahammülüm kalmadı sanırım benim en ufak bir şey sezsem kötü olan yada yüzü asık birini görsem elimde ayağımda can kesiliyo resmen 3 aydır bir fiil uğraşmaktan gına geldi sanırım :(

yaptırma amaaaannnn pazartesi nasıl olsa herşey yolunda dicek doktor haftayada kalp atışları için çağırıcak ohhh

sarılalım sıkı sıkıııı :KK19:

moral bozmak değilde artık kötü haber almaya tahammülüm kalmadı sanırım benim en ufak bir şey sezsem kötü olan yada yüzü asık birini görsem elimde ayağımda can kesiliyo resmen 3 aydır bir fiil uğraşmaktan gına geldi sanırım :KK43:
Haklısın kuzum çok uzun belirsiz bir dönem geçirdi n yıprandi sinirlerin

kızlar günaydın
samsunda bir düğüne katıldım dün ankaradaki kontrolden sonra geçtim. start verdik tedaviye. sağda iki yumoş var ama biri işe yaramaz dedi doktor soldada hiç yok menopur başladık iğne ve ya 1 yumurta üzerinden yapıcaz yada sol da süpriz yumurtalar olacak sayı artacak dedi. yumurta toplama yapıldıktan sonra kalitesne göre transfer yaparız dedi salı günü bakmak için tekrar çağırdı. dua edin bana. otobüsün netinden girdim şimdi geri dönüyorum kızlar tek tek okudum J jasmine7676 canım inşallah herşey güzel olacak. dualarımdasın. ay hamile kalmak ayrı dert kaldıktan sonrası başka dert ama güzel haberler alacaksın inşallah. miniğin tık tıklarını duyacağız inşallah.
öpüyoru mmm sizlerii : *

kızlar günaydın
samsunda bir düğüne katıldım dün ankaradaki kontrolden sonra geçtim. start verdik tedaviye. sağda iki yumoş var ama biri işe yaramaz dedi doktor soldada hiç yok menopur başladık iğne ve ya 1 yumurta üzerinden yapıcaz yada sol da süpriz yumurtalar olacak sayı artacak dedi. yumurta toplama yapıldıktan sonra kalitesne göre transfer yaparız dedi salı günü bakmak için tekrar çağırdı. dua edin bana. otobüsün netinden girdim şimdi geri dönüyorum kızlar tek tek okudum J jasmine7676 canım inşallah herşey güzel olacak. dualarımdasın. ay hamile kalmak ayrı dert kaldıktan sonrası başka dert ama güzel haberler alacaksın inşallah. miniğin tık tıklarını duyacağız inşallah.
inşallah canım bizde senin güzel haberlerini duyucaz alıcaz hiç takma yumurta vardı yoktu nasipse olur anlatmıştım benim kuzende amh 0.1 çıkmıştı orta kalite 1 embriyo döllendi ekimde kucağımızda olacak inşallah biz biraz herşeyi fazla didikliyoruz okuyoruz kafamız karışıyor:) benim ilk aşılamada 1 2.de neredeyse 3 yumurtam vardı seninkilerde kaynayacak inşallah en kalitelisinden :)

Merhaba kızlar, ben de sonuç yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım :p umarim haftaya husrana ugramam.. belki de test gunum gelene kadar regl olurum. :KK17:

Merhaba kızlar, ben de sonuç yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım :p umarim haftaya husrana ugramam.. belki de test gunum gelene kadar regl olurum. :KK17:
%50 ihtimal var canim olumluyu düşün diyemiyorum ben olmadi mi daha çok uzulebilirsin nötr kalıp h ayirlisini dilemek daha iyi geliyor bana hayırlısı olsun hakkında

%50 ihtimal var canim olumluyu düşün diyemiyorum ben olmadi mi daha çok uzulebilirsin nötr kalıp h ayirlisini dilemek daha iyi geliyor bana hayırlısı olsun hakkında

İnşallah canım hayırlısı olur ancak ben nötr kalmayı bilemiyorum sanırım :KK48:
yani bana gore ya olacak ya olmayacak
ya pozitif ya negatif yani net :)

Meryem senin test günün ne zaman
perşembe canım :110::110:
ilk aşılamada 12gün kan vermiştm ve o gün adet olmuştum. bunda 14gün dedi bnde 15.güne randevu aldım ama bütün adet belirtileri de var nasıl dayanacağım bilmiyorum çok stresliym
ama bugün 10.gün bugüne geldim çok şükür

kızlar günaydın
had, hayırlısı canım inş güzel haberlerini alırız.

Back