- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.101
ay deli kız üşenmemiş sivilcesini yollamış bana :)
vala çok ümitlenmek istemiyorum kendimi negatife mi hazırlıyorum nedir bilemedim ama deli gibi istiyorum bu rüyanın gerçek olmasını...
Allahım biz ne zaman yaşayacağız bu güzel duyguyu
ben mesai kabilesindenim canım kalkıyorum zaten :)günaydın millettttt kalkın gariii
aslında bende senin gibi davrandım kendini korumak iyidir halada kese ve kalp atışı görülmeden çok ümitlenmiyorum güzel olsun herşey hepimiz içinay deli kız üşenmemiş sivilcesini yollamış bana :)
vala çok ümitlenmek istemiyorum kendimi negatife mi hazırlıyorum nedir bilemedim ama deli gibi istiyorum bu rüyanın gerçek olmasını...
Allahım biz ne zaman yaşayacağız bu güzel duyguyu
görcez inş canım az kaldıaslında bende senin gibi davrandım kendini korumak iyidir halada kese ve kalp atışı görülmeden çok ümitlenmiyorum güzel olsun herşey hepimiz için
Hafta sonuna kadar kesesi görünür inşallah ne kaldı şunun şurasında artışlar şahane maşalllahhhaslında bende senin gibi davrandım kendini korumak iyidir halada kese ve kalp atışı görülmeden çok ümitlenmiyorum güzel olsun herşey hepimiz için
görcez inş canım az kaldı
Hafta sonuna kadar kesesi görünür inşallah ne kaldı şunun şurasında artışlar şahane maşalllahhh
Bende öyle yaptım canım zaten ilaçların etkisi devam ediyor sadece aşk için takılın bu ay belki organik aşk çocuğu gelir .:)Arkadaslar aşilamadan sonra adet oldum adetim bitti bittigi gun akintim basladi normal mi bu ilk asilamam di 2.icin 1 ay ara verdim kafami dagiticam gezicem dogrumu yaptim bilmiyorum ama..
bu organik aşk çocuğuda güzel oldu :)Bende öyle yaptım canım zaten ilaçların etkisi devam ediyor sadece aşk için takılın bu ay belki organik aşk çocuğu gelir .:)
olur canım olur Rabbim ol desin yeter ki. bizde de bi sorun yok sözde ama 2 senedir bebekte yok. ilk aşılama da geçti oda olmadı ikincinin sonucunu bekliyorum işte.aynen banda söylemişti J jasmine7676 bunu daha önce de doktor bana çok riskli diyor bizimkisii illaki zorlamayla oynanarak olucak sanırım inşallahmrym5579 sana nasip olur tatlım valla ben korkumdan adamı yanıma yanaştırmıyorum nasil olcek böyle bilmem
orası öylede bide işin içine dış gebelik girdi bide normal dış gebelik gibide olmadı benimki vücut bebeği organ gibi kabul edip taşlaştırmaya başlamıştı yani o kdr beklememize rağmen beni zehirlemedi çok şükür bi kimyasal gebelik denildi bi düşük yappılıyor yada yapıldı denildi en son ihtimal dış gebelik denildi oda öyle çıktı allahtan büyümedi içerde kanama falan yapmadı ama dr illa rahim filmini görelim bilelim diyor korunma şart dedi zaten dış gebelik yeniler bide kronik dış gebelik yani vücut atmak istemiyor bebeğin nerde olduğuda çok minnacık olduğu için bulunmuyor vayki vayyyolur canım olur Rabbim ol desin yeter ki. bizde de bi sorun yok sözde ama 2 senedir bebekte yok. ilk aşılama da geçti oda olmadı ikincinin sonucunu bekliyorum işte.
yani gelecekse ne dr nede bizi dinleyecek.
inş en kısa zamanda da gelir hayırlısyla zira artık dayanacak güç bulamıyorum kendimde. her geçen gün daha umutsuz oluyorum malesef. belki çok yolun başındaym 5-6 yıldır bekleyenlerin yanında laf etmeye utanıyorum inan ki ama kadınız işte anne olmak için yaratılmışız.
Aynen kızlarrrr.... Umutsuzluk yok yola devamm.... Umutla hırsla inanarakkk....Eminim hepimiz buradan hep çok güzel haberler vereceğiz...umutsuzluk yok kızlar, aşk ile şevk ile devam edeceğiz dualar ile güçleneceğiz ama yılmak yıkılmak yok, rabbim olana kadar sınasın sonrasında hayırsız evlst olupta sağlıksız evlatla sınanmayalım
Neden ki canım hiç umutsuzlanmaa... Ben umutsuzluğa kapılınca buraya gelip yazıyorum iyi geliyor inan kivalla ben bugün umutsuzluk günümdeyimçok negatifim yaaaaaa
Neden ki canım hiç umutsuzlanmaa... Ben umutsuzluğa kapılınca buraya gelip yazıyorum iyi geliyor inan ki
Sende yapma lütfennn
işle alakalı birşey diyemiycrm streside başka motivasyonuda ama çocukşa ilgili ımutsuz olma sakın sen güçlü kadınsın neler neler atlattın, ve biz muradıma eteceğiz tatlım birgünnYazıyorumda ne bileyim ya bugün genel müdürlükten ziyarete gelinecekti iş yerine bu saate kadar gelmediler onun gerilimide var üzerimde bi yandan şubeye tadilat yaptırıyorum bi yandan elemanların stresi nedense bugün enerjim sömürüldü arada olur öyle
:)) insallahhhh canımm kısmet bakalım organik aşk cocuğu :)) cok sevdim bu sözü :))Bende öyle yaptım canım zaten ilaçların etkisi devam ediyor sadece aşk için takılın bu ay belki organik aşk çocuğu gelir .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?