Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Az kaldı az kaldı sabır birazcık daha sabır sadece

aslında bende senin gibi davrandım kendini korumak iyidir halada kese ve kalp atışı görülmeden çok ümitlenmiyorum güzel olsun herşey hepimiz için

Arkadaslar aşilamadan sonra adet oldum adetim bitti bittigi gun akintim basladi normal mi bu ilk asilamam di 2.icin 1 ay ara verdim kafami dagiticam gezicem dogrumu yaptim bilmiyorum ama..

Arkadaslar aşilamadan sonra adet oldum adetim bitti bittigi gun akintim basladi normal mi bu ilk asilamam di 2.icin 1 ay ara verdim kafami dagiticam gezicem dogrumu yaptim bilmiyorum ama..
Bende öyle yaptım canım zaten ilaçların etkisi devam ediyor sadece aşk için takılın bu ay belki organik aşk çocuğu gelir .:)

olur canım olur Rabbim ol desin yeter ki. bizde de bi sorun yok sözde ama 2 senedir bebekte yok. ilk aşılama da geçti oda olmadı ikincinin sonucunu bekliyorum işte.
yani gelecekse ne dr nede bizi dinleyecek.
inş en kısa zamanda da gelir hayırlısyla zira artık dayanacak güç bulamıyorum kendimde. her geçen gün daha umutsuz oluyorum malesef. belki çok yolun başındaym 5-6 yıldır bekleyenlerin yanında laf etmeye utanıyorum inan ki ama kadınız işte anne olmak için yaratılmışız.

orası öylede bide işin içine dış gebelik girdi bide normal dış gebelik gibide olmadı benimki vücut bebeği organ gibi kabul edip taşlaştırmaya başlamıştı yani o kdr beklememize rağmen beni zehirlemedi çok şükür bi kimyasal gebelik denildi bi düşük yappılıyor yada yapıldı denildi en son ihtimal dış gebelik denildi oda öyle çıktı allahtan büyümedi içerde kanama falan yapmadı ama dr illa rahim filmini görelim bilelim diyor korunma şart dedi zaten dış gebelik yeniler bide kronik dış gebelik yani vücut atmak istemiyor bebeğin nerde olduğuda çok minnacık olduğu için bulunmuyor vayki vayyy
ben 8 yıldır bekliyordum işte sebepsiz infertilite

ah bir adet olsam artık şu değerim bir sıfırlansa bazen içim çok daralıyor (

Aynen kızlarrrr.... Umutsuzluk yok yola devamm.... Umutla hırsla inanarakkk....Eminim hepimiz buradan hep çok güzel haberler vereceğiz...

Neden ki canım hiç umutsuzlanmaa... Ben umutsuzluğa kapılınca buraya gelip yazıyorum iyi geliyor inan ki
Sende yapma lütfennn

Yazıyorumda ne bileyim ya bugün genel müdürlükten ziyarete gelinecekti iş yerine bu saate kadar gelmediler onun gerilimide var üzerimde bi yandan şubeye tadilat yaptırıyorum bi yandan elemanların stresi nedense bugün enerjim sömürüldü arada olur öyle

işle alakalı birşey diyemiycrm streside başka motivasyonuda ama çocukşa ilgili ımutsuz olma sakın sen güçlü kadınsın neler neler atlattın, ve biz muradıma eteceğiz tatlım birgünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…