• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canı m aynı doktora gittim. Ayrıca dediğin doğru, şans 2. De artıp 3. De düşüyormus.
Doktora gitmeden hap ya da iğne kullanma. Doktorun ilk önce seni görmesi gerek.
Tamam canım. Adetin 3. Gününe randevumu alim. Ama aynı doktora gitmesem mi ya

Klomen hiç kullanmadım canım. Başka bi doktora mj gitsem diom..Ne bilim bu başarısiz oldu die hevesim kırıldı. Madem özel die para bayiyorum baska doktor hastane bakam dedim. Var mı ankarada onerebilceginiz. Ben turgut ozal hastanesi ne gittim de
ben ilk evliliğimde etlik zübeyde hanım hastanesinin tüp bebek bölümüne gitmiiştim çokda memnundum ama şimdi nedir durum bilmiyorum üzerinden çok zaman geçti hoşş bizimde tedavi yarım kalmıştı o zaman

:KK59:kronik dış gebelik geçiren burda :)

kızlar siz nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo bugün

ben yine yeniden dr a gittim haftaya hcg yine bakılıcak adetten sonra tahliller yapılcak ve yeniden rahim filmi çekilicek şimdilik haberler bu kadar :KK71:

bende bugün prolaktin tahlilimi yaptırdım. nerdeyse sıfırlanmış adetin 3. günü tüp bebek merkezinde olacaz oda sanırım cuma günü olacak. yarında işe başlıyorum artık hayatımdan tedaviyi çıkarıcam ama kontrollwrime hep gidecem yani tedavi olucam ama olmuyormuşum gibi hayatıma devam edicem herkesede söylemeye başladım bana güzel haber verene kadar bu konuyla ilgili birşey sormayın kendimden skılıyorum dedim : ))) buraya yazdığımıda söylemiyorum zaten. şimdide dantel yapıyorum havlu kenarı kardeşimin çeyizine.

bende bugün prolaktin tahlilimi yaptırdım. nerdeyse sıfırlanmış adetin 3. günü tüp bebek merkezinde olacaz oda sanırım cuma günü olacak. yarında işe başlıyorum artık hayatımdan tedaviyi çıkarıcam ama kontrollwrime hep gidecem yani tedavi olucam ama olmuyormuşum gibi hayatıma devam edicem herkesede söylemeye başladım bana güzel haber verene kadar bu konuyla ilgili birşey sormayın kendimden skılıyorum dedim : ))) buraya yazdığımıda söylemiyorum zaten. şimdide dantel yapıyorum havlu kenarı kardeşimin çeyizine.
bende isterim bana havlu kenarı değil çarşaf kenarı olsun lütfen :) sen şimdi başlasan tüp bebeğin sonucunu bekleyene kadar hırsla bitirirsin onu :KK59:

Şaka şaka kronik dış gebelikten oluyo bunlar hep :KK76:

:KK59:kronik dış gebelik geçiren burda :)

kızlar siz nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo bugün

ben yine yeniden dr a gittim haftaya hcg yine bakılıcak adetten sonra tahliller yapılcak ve yeniden rahim filmi çekilicek şimdilik haberler bu kadar :KK71:
Iyi haberler bekliyoruz canım rahim filmini uyutturup çektir b3nce
Iyi yapmışsın canım sende kafanı rahat bırak millette seni rahat bıraksın güzel olsun hersey

Iyi haberler bekliyoruz canım rahim filmini uyutturup çektir b3nce

Iyi yapmışsın canım sende kafanı rahat bırak millette seni rahat bıraksın güzel olsun hersey

yooookkk bidaha uyumadan yaptırmam 100 lira fazla olucak sadece ama valla razıyım canım bu sıra çok acıdı yeter artık yaneee

ay kızlar hamilelere sözüm olsun brnden size hediye keçeden isimli kapı süsü yapıyoylar ya ben onu yapıyorum baya uzmanım bu konuda aranızda isteyen olursa özelden mesaj atın haberleşelim yapayım sizlere kargoylada gönderirim çok samimiyim etrafınızda reklam yapın yeter ama forumda olmayanlara ücretli o yuzden iyi yapın reklamımıda :)))) açıkcası bazen parayla satıp okutan kardeşime harçlık olarak veriyorum bazende sevdiklerime doğuma yakın hastane kapısına sonrada odasına assın diye süpriz yapıyorum sizide çok sevdiğim gruba giriyorsunuz yaniii :)))
iki dk ticari reklam yaptımmm ayyy:KK36:
bu arada bebişim yok ne olcak diyenler benim gibi ler yani keçeden kapı süsü hoşgeldiniz bilmem ne malikanesi gibi şeylerde yapıyorum açın neti bakın çesit çesit sevimli sevimli:KK71:

Eklentiler

• 20150829_183921.jpg
    20150829_183921.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 60
ay kızlar hamilelere sözüm olsun brnden size hediye keçeden isimli kapı süsü yapıyoylar ya ben onu yapıyorum baya uzmanım bu konuda aranızda isteyen olursa özelden mesaj atın haberleşelim yapayım sizlere kargoylada gönderirim çok samimiyim etrafınızda reklam yapın yeter ama forumda olmayanlara ücretli o yuzden iyi yapın reklamımıda :)))) açıkcası bazen parayla satıp okutan kardeşime harçlık olarak veriyorum bazende sevdiklerime doğuma yakın hastane kapısına sonrada odasına assın diye süpriz yapıyorum sizide çok sevdiğim gruba giriyorsunuz yaniii :)))
bu arada bebişim yok ne olcak diyenler benim gibi ler yani keçeden kapı süsü hoşgeldiniz bilmem ne malikanesi gibi şeylerde yapıyorum açın neti bakın çesit çesit sevimli sevimli:KK71:
ayy seni de kapı süslerini de yerim ayoll :)
tmm bu sözü aldığımıza göre bebişler gelebilir artık :)

Sen benim sivilcemi görmedin mi kuzu
ay deli kız üşenmemiş sivilcesini yollamış bana :)
vala çok ümitlenmek istemiyorum kendimi negatife mi hazırlıyorum nedir bilemedim ama deli gibi istiyorum bu rüyanın gerçek olmasını...
Allahım biz ne zaman yaşayacağız bu güzel duyguyu :KK42::KK42:

düşünmen yeter tatlım benim ki eğer kardeşine destek veriyorsun ben hediye falan istemem neyse hakkı verirsem olur hele bi bebişler gelsinde...

Back