- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.121
Negatif umutsuz Teyze ler biz bugün keseyi gorduk kk :) ne hissedeceği mi şaşırdım çok şey bilmek bok tan birsey şimdi kalp atışını duyan a kadar bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık olumlu ol jasmin ne olur ne olur neolur. tsmam emin olmak istiyorsun sma bak herşey yolunda ve yolunda olduğuda artışlardan belliydi ve sonunda keseyide gördün vakti zamanında. kalp atışıda duyulacak ki aksi olsaydı sence tıb sana acır mıydıNegatif umutsuz Teyze ler biz bugün keseyi gorduk kk :) ne hissedeceği mi şaşırdım çok şey bilmek bok tan birsey şimdi kalp atışını duyan a kadar bekle
Zati olumsuz değildim ben notrdum sadece ama olumlu ya kaydım artık doktorda gözün aydin deyince rahatladım çok şükür inşallah hepiniz görürsünüz duyarsınız grubun en yaşlı si benim Ablaniz başladı sırayla peşimde n geleceksiniz artikartık olumlu ol jasmin ne olur ne olur neolur. tsmam emin olmak istiyorsun sma bak herşey yolunda ve yolunda olduğuda artışlardan belliydi ve sonunda keseyide gördün vakti zamanında. kalp atışıda duyulacak ki aksi olsaydı sence tıb sana acır mıydı
sperm tahlilleriniz normal mi? amh testi yaptırdın mı?Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.
Negatif umutsuz Teyze ler biz bugün keseyi gorduk kk :) ne hissedeceği mi şaşırdım çok şey bilmek bok tan birsey şimdi kalp atışını duyan a kadar bekle
Sperm testinde sorun yok amh baktırmadım gerek görmediler yumurta rezervi iyi görünüyor ultrasonda denildi.sperm tahlilleriniz normal mi? amh testi yaptırdın mı?
hiç duymamıştım. inş kucağına alacağın bebişlerinde olacakkızçeler ben dün birşey öğrendim sizede söyliyimki bilenleriniz vardır mutlaka her kaybedilen bebeğe isim konulmalıymış erken düşük bile olsa cennette ismiyle çağırdığımızda bizi bulabilmeleri için biz deniz koyduk dün akşam eşimle hem erkeğe hem kıza uyar diye
hiç duymamıştım. inş kucağına alacağın bebişlerinde olacak
Canlar 2. Aşılamayı oldum geldim... Ama canım sıkıldı eşimin sonuçlarına... İleri hızlı sperm sayısı 0 ve sperm sayımız 4.9 milyon sanki boşuna yaptırmışım gibi hissediyorum
SPERMİ OLMAYIP HAMİLE KALANI DUYMADIN GALİBA HİÇ. DAHA BUGÜNDEN BAŞLAMA,Canlar 2. Aşılamayı oldum geldim... Ama canım sıkıldı eşimin sonuçlarına... İleri hızlı sperm sayısı 0 ve sperm sayımız 4.9 milyon sanki boşuna yaptırmışım gibi hissediyorum
Canlar 2. Aşılamayı oldum geldim... Ama canım sıkıldı eşimin sonuçlarına... İleri hızlı sperm sayısı 0 ve sperm sayımız 4.9 milyon sanki boşuna yaptırmışım gibi hissediyorum
HAHAHA ÇOK ASORTİĞİMTamam cnm iyi yapmissin rakamli daha bi asortik olmus hem
HAHAHA ÇOK ASORTİĞİM