- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.141
enerjin muhteşem maşallahnicklerimiz şekil önümüzden çekillll
sıyırdık gari iyice hadi hayırlı işler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enerjin muhteşem maşallahnicklerimiz şekil önümüzden çekillll
sıyırdık gari iyice hadi hayırlı işler
enerjin muhteşem maşallah
süperrrrr!!!!! bi formül versen ya :)öyledir geneldede arada bir arıza lambam yanıyor işte yoksa hayatı çok ciddiye almamaya çalışıyorum
Formulü tamamen kendin üretiyorsun kişiye göre değişiyor yani seni ne mutlu ediyorsa onu yap eğer mecburiyetten mutsuz eden şeylere maruz kalıyorsan kulak ardı et ama hiç bir zaman içinden atma zamanı gelince kullanırsın :)süperrrrr!!!!! bi formül versen ya :)
Hayırlısı olsun canimkızlar netim bitti ve biz evde net kullanmıyoruz vaktimizi çalıyor bazen farkına varmıyoruz geçen vaktin o yızden net paketim yenilenene kadar ayrı kalacağız ve ayın 7 sinde yenilenecek arada net bulursam girecem. kızlar sizsiz olmuyor beee çok özlüyorummm ben sizi :))
yarın ankaraya merkeze gidiyoruz ilk randevu bakalım birşey çıkmazsa tedaviye bsşlıycaz inşallah çıkmazda bu ay başlarız.
kızlar netim bitti ve biz evde net kullanmıyoruz vaktimizi çalıyor bazen farkına varmıyoruz geçen vaktin o yızden net paketim yenilenene kadar ayrı kalacağız ve ayın 7 sinde yenilenecek arada net bulursam girecem. kızlar sizsiz olmuyor beee çok özlüyorummm ben sizi :))
yarın ankaraya merkeze gidiyoruz ilk randevu bakalım birşey çıkmazsa tedaviye bsşlıycaz inşallah çıkmazda bu ay başlarız.
Kızlar demiştim nötr kalmam lazım diye bugün devlet Hastanesindeki Dr gel demişti hcg 4 günde sadece 2500 olmuş özelde ki dr keseyi görünce gözün aydin diye atladı ama pzt tekrar devletteki ne gidicem
Hayırlısı olsun canim
kızlar netim bitti ve biz evde net kullanmıyoruz vaktimizi çalıyor bazen farkına varmıyoruz geçen vaktin o yızden net paketim yenilenene kadar ayrı kalacağız ve ayın 7 sinde yenilenecek arada net bulursam girecem. kızlar sizsiz olmuyor beee çok özlüyorummm ben sizi :))
Kızlar demiştim nötr kalmam lazım diye bugün devlet Hastanesindeki Dr gel demişti hcg 4 günde sadece 2500 olmuş özelde ki dr keseyi görünce gözün aydin diye atladı ama pzt tekrar devletteki ne gidicem
Hayırlısı olsun canim
canımm inş herşey gönlünce olur. Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberi alır inş bu ay.kızlar netim bitti ve biz evde net kullanmıyoruz vaktimizi çalıyor bazen farkına varmıyoruz geçen vaktin o yızden net paketim yenilenene kadar ayrı kalacağız ve ayın 7 sinde yenilenecek arada net bulursam girecem. kızlar sizsiz olmuyor beee çok özlüyorummm ben sizi :))
hayırlı cumalar canımm, Allah kabul etsin dualarımızı inş.bu arada cümleten hayırlı cumalar kızçeler dua etmeyi unutmayın emi
evet özellikle hep aynı yerde ölçtürdüm doktor canını sıkma moralini bozma pazartesi sıkışık gel karından bakarız olmazsa alttan bakarız dedi ama bozulduhaydaaaa
hayırlısı olsun..
da yanlışlık vardır belki hcg de aynı yerdemi ölçtürdünki
sağlıklı bir artışla dün 5000 olması gerekiyordu benimki 2500 çıktı yarı yarıyaJ jasmine7676 kaç olması gerekiyor ki. du bakalım hibişey olmayacak inş. dua ediyorum senin içinde. bu günün hürmetine kabul olur inş.
sen panik yapma yine de inş hayırlısıyla kucağına almak nasip olur tatlım asma yüzünü. kesenin görünmüş olması da iyi değil mi sonuçta.sağlıklı bir artışla dün 5000 olması gerekiyordu benimki 2500 çıktı yarı yarıya
bozulucak bişey yok bunda sonuçta yükseliş devam ediyor bi oluşum var içerde sakınnnnnevet özellikle hep aynı yerde ölçtürdüm doktor canını sıkma moralini bozma pazartesi sıkışık gel karından bakarız olmazsa alttan bakarız dedi ama bozuldu
iyi de işte ne biliim insan ister istemez bozuyor moralinisen panik yapma yine de inş hayırlısıyla kucağına almak nasip olur tatlım asma yüzünü. kesenin görünmüş olması da iyi değil mi sonuçta.