• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
P.tesi ya da salı adet gunu. :KK43: inşallah gelmez . Ama o kadar da eminimki geleceğinden . Sivilcem de çıktı ki. Adet öncesi mutlaka bana el sallar uyuzzzz :KK43:
Sivilceler gell adetim geçeli 7.gun :)

Eklentiler

• 20150829_183921.jpg
    20150829_183921.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 37
Bencede 1 ay daha kaybetme Klomen eğer kist falan yapmamışsa ki inşallah yapmamistir konuş drunla Mademki bir daha Dr a gitme Şansında yok adam akıllı aşılamani yaptır
Klomen hiç kullanmadım canım. Başka bi doktora mj gitsem diom..Ne bilim bu başarısiz oldu die hevesim kırıldı. Madem özel die para bayiyorum baska doktor hastane bakam dedim. Var mı ankarada onerebilceginiz. Ben turgut ozal hastanesi ne gittim de

Bence bu soruyu kendine sorman lazım. Sürecini en iyi sen biliyorsun. Boşuna hap kullanma, kullanacaksan sonunda bi tedavi yöntemi olsun. Sana kalmış bir durum.
Haklısın canım da ben sizin fikirlerinizi de çok dikkate alıyorum. Burda bi arkadaş doktor ü ara söyle yum . Çatladı benim galiba de dedi die .aradım. ertesi gün asilama yaptık çatlamış die .yoksa doktor bu sonraki güne yazmıştı. Ben de saf saf o günü bekleyecektjm. Bana destek her sözünü.z. Ben simdi de size hak verip ikinci aşılamayı doktor kontrolünde ilaclı artık ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorm.

Klomen hiç kullanmadım canım. Başka bi doktora mj gitsem diom..Ne bilim bu başarısiz oldu die hevesim kırıldı. Madem özel die para bayiyorum baska doktor hastane bakam dedim. Var mı ankarada onerebilceginiz. Ben turgut ozal hastanesi ne gittim de
Turgut Özal da hangi doktora gidiyorsun canım? Benim de 2. Aşılamam yapılacak suan 13 ve 15 mmlik 2 yumurtam oluştu pazartesi günü tekrar çağırdı

vorones vorones aşılama yaptırırsan ciddi ciddi böyle alelacele karar verilmiş birşey olmazsa ilaçlar ve güzel takiple başarı şansın artabilir o yuzden dediğin gibi bir kış boş gececekse yaptır gitsin

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün aşılamanın 7. günü, 1 hafta oldu yani..vakit hiç geçmiyor. sanırım bir sonraki haftam daha hızlı geçecek çünkü birtakım telaşlarım var.. sonra ki hafta da test günüm geliyor. Geçen aşılama da test günü gelmeden regl olmuştum, bakalım bu sefer test gününe kadar regl olacak mıyım?? ben burada bazı arkadaşlar gibi belirti aramıyorum, çünkü bir takım şeyler kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor... ilaç kullanmasam bile bu günlerde hamilelik ile ilgili bir belirtinin olabileceğini sanmıyorum.. neyse herkese iyi pazarlar..

vorones vorones aşılama yaptırırsan ciddi ciddi böyle alelacele karar verilmiş birşey olmazsa ilaçlar ve güzel takiple başarı şansın artabilir o yuzden dediğin gibi bir kış boş gececekse yaptır gitsin
Adetim geldi gibi zaten .. imkanı değerlendircem bakalm. Adetin 3. Gününe randevumu alayım . Yoksa klomen kullan demişti direk başlasam mi. İğne daha etkili die duymuştum doğru mü ki. İyisi mi gidim ben aşılama istiom diyim bakalım nasıl yonlendircek.

Merhaba arkadaşlar, benim de bugün aşılamanın 7. günü, 1 hafta oldu yani..vakit hiç geçmiyor. sanırım bir sonraki haftam daha hızlı geçecek çünkü birtakım telaşlarım var.. sonra ki hafta da test günüm geliyor. Geçen aşılama da test günü gelmeden regl olmuştum, bakalım bu sefer test gününe kadar regl olacak mıyım?? ben burada bazı arkadaşlar gibi belirti aramıyorum, çünkü bir takım şeyler kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor... ilaç kullanmasam bile bu günlerde hamilelik ile ilgili bir belirtinin olabileceğini sanmıyorum.. neyse herkese iyi pazarlar..
İnsallah hamişsindir. Bu aşılamayı da aynı doktora mı yaptırdın canım

Adetim geldi gibi zaten .. imkanı değerlendircem bakalm. Adetin 3. Gününe randevumu alayım . Yoksa klomen kullan demişti direk başlasam mi. İğne daha etkili die duymuştum doğru mü ki. İyisi mi gidim ben aşılama istiom diyim bakalım nasıl yonlendircek.

Nee? Adetin mi geldi? Aşılama nın kaçıncı günü geldi?

Back