Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim herseyi içine sinecek şekilde yap zaten daha yaşın çok genç hersey güzel olacak :)
nerde genç yahu ben olmuşum 30 eşim olmuş 41 zaman çok hızlı akıyor ne yazıkkii gün geçtikce bizim rezervlerimiz azalıyor üstüne iş stresi ev stresi hayat yorgunluğu ooooo
yinede çok yaşlı sayılmayız canımmm olgunluk basamaklarındayız sadece

Aramızda 9 koca yıl var

benimde geçen ay ilk aşılamamı o yaptı ama bilemedim. 2.ye devam etsem mi? O yüzden sormuştum sizler memnunmusunuz diye?
Valla bir kere ben erbil Hocanın Asistanlığı bilirim o zamandan beri sakinligi beyefendiligi bir tanedir etik yönü çok güçlüdür mesleki bilgisindende şüphem yok bence değiştirme bende tüp bebege geçmek zorunda kalırsam onla kaan bozkurt arasında karar vericem

P.tesi ya da salı adet gunu. inşallah gelmez . Ama o kadar da eminimki geleceğinden . Sivilcem de çıktı ki. Adet öncesi mutlaka bana el sallar uyuzzzz

Kızlar asilama da yumurtaliklar uyarilmadan yani hap iğne kullanmadan asilama yapılınca tutma ihtimali yüzde 5 in altında imiş. Ben hiç hap kullanmafan yaptım..salak doktor soyleseydi yapmazdim. .. bu ay gene asilama yapsam mi ki ne dersiniz bu kez. Klomen yazmıştı eşime de bana da . İçip yaptırsam . Ya da bu ay boyke deneyip boş geçsem bi akıl verin lütfen . Bu arada tatil bitip de görev yerine gidersem gelecek agustosa kadar asilama imkanım olmayacak .orda doktor yok yapabilecek

Bu ay ilaç kullanmadan aşılama yaptırdım diyorsun. İlk reglinde aşılama tedavisine başla bence, ara vermene gerek yok.

gittiğin yerde şansın yoksa direk aşılama yaptır bence ve aşılama prosedörüne göre yaptır doğal yolla klomenle falan yorma kendini, normal aşılama ol geç.

gittiğin yerde şansın yoksa direk aşılama yaptır bence ve aşılama prosedörüne göre yaptır doğal yolla klomenle falan yorma kendini, normal aşılama ol geç.
Prosedürü nedir canım ya hiç bilmiorum. Yaklaşık 1000 lira masrafı oldu . VarSin gene olsun dimi ya. Valla kafam çok karışık . Kendiliğinden olur dior doktor eşim de öyle diyor . Ama ben gene koca kışı öyle her ay hüsran yaşayarak ve doktor yüzü görmeden geçirmek istemiyorum.

Bu ay ilaç kullanmadan aşılama yaptırdım diyorsun. İlk reglinde aşılama tedavisine başla bence, ara vermene gerek yok.
Haklişin . Ben hiç klomen kullanmadım. Eşime de vermiş doktor .bi dé bitkisel bi hap da vermiş .156 liraydı .alıp onu kullansam bu ay . Doğal yoldan olur mu ki acep

Haklişin . Ben hiç klomen kullanmadım. Eşime de vermiş doktor .bi dé bitkisel bi hap da vermiş .156 liraydı .alıp onu kullansam bu ay . Doğal yoldan olur mu ki acep

Bence bu soruyu kendine sorman lazım. Sürecini en iyi sen biliyorsun. Boşuna hap kullanma, kullanacaksan sonunda bi tedavi yöntemi olsun. Sana kalmış bir durum.

Bencede 1 ay daha kaybetme Klomen eğer kist falan yapmamışsa ki inşallah yapmamistir konuş drunla Mademki bir daha Dr a gitme Şansında yok adam akıllı aşılamani yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…