yuhu bu sabah bie diş hastanesine gittim geldim kaynatmışsınız ortalığı :))
vorones hiççççç durduk yere sıkma çanını olucak oldumu hiç belirtisi olmadanda oluyor ki belirtiler adet belirtileriyle aynı onun için takip etme oluruna bırak psikolojin çok önemli çünkü
ozgskne2011 bi adetim gelsin tamamen beta hcg sıfırlansın elimde koca bi a4 kağıdı var yapılıcak tahliller olarak bide amh eklicem içine kesinnnn ayrıca insan çalışırken evde olmak cazipmiş gibi geliyor ama ben bi pazar gününü yada bi cumartesi yarım gün çalışıyorum eve gidincede keşke işte olsaydım diyorum bak o kdr problem yaşadım yaşıyorum hiç iş yerinden vazgeçmedim çünkü evde olsam iyice bunalıma giriyorum hiç olmazsa işe takılıp birazcık uzaklaşıyorum kendi gündemimden
J jasmine7676 saat 1 i geçti haberi bekliyorum hala ona göre
hııı bide bakın ne kadar bahtım açık size bugün olan olayı anlatayım diş hastanesine gittim sabah diş doktoru rontgene gönderdi ben istemesem hemen çekicek bu hamilelik döneminde ne varsa döküldü dişlerim apse falan surat kocaman uğraştırmıştı neyse rontgeni çektirdim tekrar girdim yanına demesinmi senin apse yapan diş çekilmiş görünüyor 2011 yılında diye nasıl yani diş ağzımda duruyor...
Yanındaki hemşirenin verdiği tepki aynen şu amannn doktor bey niye düşünüyosunuz onuda çekiverelim olsun bitsin bi tepem attı bağrını bağrını verdim kadına senin ağzında kaç dişin eksin insan sağlığıyla bu kadarda alay edilmez zaten sağlam dişi çekmişsiniz şinizi batırmışsınız azdahamı batırcaksınız falan fıstık ooooo neler neler sağlık bakanlığına şikayet etcem sizi deyince titremeye başladılar zaten :))
ne talihli insansam hepiciği beni buluyyo çok şükür
Yİne döktürdüm hea