• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yuhu bu sabah bie diş hastanesine gittim geldim kaynatmışsınız ortalığı :))

vorones vorones hiççççç durduk yere sıkma çanını olucak oldumu hiç belirtisi olmadanda oluyor ki belirtiler adet belirtileriyle aynı onun için takip etme oluruna bırak psikolojin çok önemli çünkü

ozgskne2011 ozgskne2011 bi adetim gelsin tamamen beta hcg sıfırlansın elimde koca bi a4 kağıdı var yapılıcak tahliller olarak bide amh eklicem içine kesinnnn ayrıca insan çalışırken evde olmak cazipmiş gibi geliyor ama ben bi pazar gününü yada bi cumartesi yarım gün çalışıyorum eve gidincede keşke işte olsaydım diyorum bak o kdr problem yaşadım yaşıyorum hiç iş yerinden vazgeçmedim çünkü evde olsam iyice bunalıma giriyorum hiç olmazsa işe takılıp birazcık uzaklaşıyorum kendi gündemimden

J jasmine7676 saat 1 i geçti haberi bekliyorum hala ona göre

hııı bide bakın ne kadar bahtım açık size bugün olan olayı anlatayım diş hastanesine gittim sabah diş doktoru rontgene gönderdi ben istemesem hemen çekicek bu hamilelik döneminde ne varsa döküldü dişlerim apse falan surat kocaman uğraştırmıştı neyse rontgeni çektirdim tekrar girdim yanına demesinmi senin apse yapan diş çekilmiş görünüyor 2011 yılında diye nasıl yani diş ağzımda duruyor...
Yanındaki hemşirenin verdiği tepki aynen şu amannn doktor bey niye düşünüyosunuz onuda çekiverelim olsun bitsin bi tepem attı bağrını bağrını verdim kadına senin ağzında kaç dişin eksin insan sağlığıyla bu kadarda alay edilmez zaten sağlam dişi çekmişsiniz şinizi batırmışsınız azdahamı batırcaksınız falan fıstık ooooo neler neler sağlık bakanlığına şikayet etcem sizi deyince titremeye başladılar zaten :))

ne talihli insansam hepiciği beni buluyyo çok şükür

Yİne döktürdüm hea :cool:

Ben zaten suana kadar 3 doktor değiştirdim. Profa da gittim ve benim ilk asilamami yapamadi kendisi. Rahim kapalı dedi.. başka bir doktora gittim (şuanki doktorum), rahimde sorun yok, sadece giriş düz değil, s şeklinde dedi ama aşılama yapmaya ya da hamile kalmaya engel değil dedi.. çok şükür :KK66:
inşallah dediği gibi olurda minnakını alıverirsin kuçağına tez zamanda sağlıkla inşallah

yuhu bu sabah bie diş hastanesine gittim geldim kaynatmışsınız ortalığı :))

vorones vorones hiççççç durduk yere sıkma çanını olucak oldumu hiç belirtisi olmadanda oluyor ki belirtiler adet belirtileriyle aynı onun için takip etme oluruna bırak psikolojin çok önemli çünkü

ozgskne2011 ozgskne2011 bi adetim gelsin tamamen beta hcg sıfırlansın elimde koca bi a4 kağıdı var yapılıcak tahliller olarak bide amh eklicem içine kesinnnn ayrıca insan çalışırken evde olmak cazipmiş gibi geliyor ama ben bi pazar gününü yada bi cumartesi yarım gün çalışıyorum eve gidincede keşke işte olsaydım diyorum bak o kdr problem yaşadım yaşıyorum hiç iş yerinden vazgeçmedim çünkü evde olsam iyice bunalıma giriyorum hiç olmazsa işe takılıp birazcık uzaklaşıyorum kendi gündemimden

J jasmine7676 saat 1 i geçti haberi bekliyorum hala ona göre

hııı bide bakın ne kadar bahtım açık size bugün olan olayı anlatayım diş hastanesine gittim sabah diş doktoru rontgene gönderdi ben istemesem hemen çekicek bu hamilelik döneminde ne varsa döküldü dişlerim apse falan surat kocaman uğraştırmıştı neyse rontgeni çektirdim tekrar girdim yanına demesinmi senin apse yapan diş çekilmiş görünüyor 2011 yılında diye nasıl yani diş ağzımda duruyor...
Yanındaki hemşirenin verdiği tepki aynen şu amannn doktor bey niye düşünüyosunuz onuda çekiverelim olsun bitsin bi tepem attı bağrını bağrını verdim kadına senin ağzında kaç dişin eksin insan sağlığıyla bu kadarda alay edilmez zaten sağlam dişi çekmişsiniz şinizi batırmışsınız azdahamı batırcaksınız falan fıstık ooooo neler neler sağlık bakanlığına şikayet etcem sizi deyince titremeye başladılar zaten :))

ne talihli insansam hepiciği beni buluyyo çok şükür

Yİne döktürdüm hea :cool:
412 çıkmış sonuç hala nötürüm:)

yawwww hala niye nötursün var işte bebek napsın yavrum sana kendini belli etmek için cimcik felanmı atsın alla alla annesi sende yaneeee
cimcik yetmez canım sağlam bi tokat lazım bu kıza dimi J jasmine7676
hayırlısı olsun tatlım. Allahımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

ohhh ohh
oh ohhhh
ben didimmm ben didimmm geliyo bi minnak daha ohhhh
Kese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icin

Bugün daha bi umitliyim niyeyse :KK66: insallah tutmuştür ya. Denizlilisrsy Denizlilisrsy dualariniz ı eksik etmeyin

heh şöyle yahu ümitli ol ama bu kadarda sorun yapma kendine gerçekten ne problemi olan insanlar var
her yaşadığımız şeyin bir hayrı vardır mutlaka böyle düşün olmasada hayrı olursada hayrına versin rabbim :)

Kese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icin

yaptığın işin hürmetine o yavruların hürmetine rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin inşalah

"jasmine7676, post: 42352423, member: 627231"]Kese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icin[/QUOTE]

Değerin için çok sevindim, inşallah biz de bir gün o değerleri görürüz hayirlisiyla. Umarım keseyi de en yakın zamanda görürsün.

Back