- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.021
Kızlar bugün yine hepiniz için rabbi hebli mines salihin okudum 300 kez :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tek tesellim o. Doktor senin kesinlikle olur bebeğin dedi. Klomen yazdı gonderiodu beni .ısrar ettin de asilama yaptı . O da tuttu mü bilmem ama çok istiyorum yaaa. Keşke tutmuş olsa hayırlısı ile.. Ama tutmamis gibi adet öncesi akıntı var ben de . mutsuzum o yuzdenheh şöyle yahu ümitli ol ama bu kadarda sorun yapma kendine gerçekten ne problemi olan insanlar var
her yaşadığımız şeyin bir hayrı vardır mutlaka böyle düşün olmasada hayrı olursada hayrına versin rabbim :)
Sağ kulağım cinlamistiKızlar bugün yine hepiniz için rabbi hebli mines salihin okudum 300 kez :)
Evet haklısın. Her ay umut edelim. Etmesine de . Millet çevre insanı çok üzüyor. Aşılama yaptırdığım dan kimseye bahsetmedim. Sorunlu sanarlar die..Hoş zaten öyle bilio lar yok neden olmuyor 1 senedir die . SanaNe de denmiyor. Bazen diorum töbe bi problem olsa ydi daha mı iyiydi ne en azından sebepsiz infertilite grubunda olmaz problemi çözmeye çalışırdık. Töbe yaaacanım moralini yuksek tutmaya çalış biliyorum çokk zor bu hemde çok zor ama ümidimiz olmalıki bu uola devam edelimm demiii
Agzina yuregine saglikKızlar bugün yine hepiniz için rabbi hebli mines salihin okudum 300 kez :)
Benimde akintilarim vardi adet belortilerim tamami vardi gogus acisi bel agrisi kasik agrisi ve supriz yumurta cikiverdi :)Evet tek tesellim o. Doktor senin kesinlikle olur bebeğin dedi. Klomen yazdı gonderiodu beni .ısrar ettin de asilama yaptı . O da tuttu mü bilmem ama çok istiyorum yaaa. Keşke tutmuş olsa hayırlısı ile.. Ama tutmamis gibi adet öncesi akıntı var ben de . mutsuzum o yuzden
Evet haklısın. Her ay umut edelim. Etmesine de . Millet çevre insanı çok üzüyor. Aşılama yaptırdığım dan kimseye bahsetmedim. Sorunlu sanarlar die..Hoş zaten öyle bilio lar yok neden olmuyor 1 senedir die . SanaNe de denmiyor. Bazen diorum töbe bi problem olsa ydi daha mı iyiydi ne en azından sebepsiz infertilite grubunda olmaz problemi çözmeye çalışırdık. Töbe yaaa
Evet tek tesellim o. Doktor senin kesinlikle olur bebeğin dedi. Klomen yazdı gonderiodu beni .ısrar ettin de asilama yaptı . O da tuttu mü bilmem ama çok istiyorum yaaa. Keşke tutmuş olsa hayırlısı ile.. Ama tutmamis gibi adet öncesi akıntı var ben de . mutsuzum o yuzden
Benim akıntım hala devam ediyor kuzenim tüp bebek yaptı 7 aylık hala akıntısı var akıntıya kokuntuya takma kafayı olacağı zaman olacak :) senin yaşında sanırım daha küçükEvet tek tesellim o. Doktor senin kesinlikle olur bebeğin dedi. Klomen yazdı gonderiodu beni .ısrar ettin de asilama yaptı . O da tuttu mü bilmem ama çok istiyorum yaaa. Keşke tutmuş olsa hayırlısı ile.. Ama tutmamis gibi adet öncesi akıntı var ben de . mutsuzum o yuzden
ay çok güldüm sabsh sabah akıntı kokuntu ne ya:)))) bu arada değerin çok güzel inşallah kalbinide duyarız, bide korkma değerler beğenilmezse doktorlar çat diye söylüyor valla hiç süründürmüyor en azından benimki .Benim akıntım hala devam ediyor kuzenim tüp bebek yaptı 7 aylık hala akıntısı var akıntıya kokuntuya takma kafayı olacağı zaman olacak :) senin yaşında sanırım daha küçük
ay çok güldüm sabsh sabah akıntı kokuntu ne ya:)))) bu arada değerin çok güzel inşallah kalbinide duyarız, bide korkma değerler beğenilmezse doktorlar çat diye söylüyor valla hiç süründürmüyor en azından benimki .
vorones ve mavi zeyus banada yapıyorlar sevmek için çocuğa değsem kendim yapda sev bile diyen oldu, eşimin akrabalarına her gittiğimde hani yokmu diyorlar artık aklıma ağzıma geleni diyorum benim acım bana yeter Zaten. dşyorum gelirken kavanoza koydum nazarınız değmesin diye gidince geri sokcam diyorum, ben doğurunca başınız göğemi ercek vermiyorum belki adama diyorum çıldırım artık ki ben bunları aklıms bile getirmezdim. bide onları atmayın içinize salın gitsin hatta birkere kocakarının birine ne sorup duruyorsun oğlunuzun yaşı geçiyor diye erkenden niye doğurayım ben gencecik insanım sizmi bakcaksınız size ne diye dehşet kızmıştım eşimde bana kızdı tabide kim takar onu. Denizlilisrsy kızzzz niye bize grliyor böyle tuhaflıklar anlamadım heee. iyi yapmışın valla herkes işini düzgün yapsın.
bu empati kuramayan insanlara ne kadar yazık.. çok üzüldüm halinize.. dediğim gibi bana şimdiye kadar kimse direk yüzüme hiçbirşey söylemedi Allah'tan. Söyleseler çok kırılırdım ve onlara karşı bir şey de diyemezdim sizin gibi. her neyse..
bu arada benim ikinci aşılamam bu. ama kafaya ilki kadar takmıyorum.. yine de zaman çok yavaş geçiyor.. ve ilkinde olduğu gibi ağrım yok.. hayırlısı artık. Allah herşeyin hayırlısını versin. Bu arada başka bir forumda öğrenmiştim. Cuma vakitleri 1000 defa ya evvel denilirse iyi olurmuş.. Herkese hayırlı Cumalar..
insanların konuşurken sklıma getirmedikleri tek şey gelişen ve değişen çağın giderek artan yan etkilerinden biri doğurganlığın azalması ve bugün bize kısır diyenlerin yarın çocuklarının başına gelmeme ihtimali çokk çokkk az. tabiki istemem ama dillerindeki zehrin kimi nasıl acırtığını anlayabilmeleri için yaşamaları gerekiyorsa yaşasınlar.saydırın bacılarım kimse kimsenin halinden anlamıyor milletin tuzu kuru bizim gibi uğraşan çook yok ya alay etmeside kolay geliyor uleee benim kaynanam dedi bana aşılama yaptırmışım emek harçamışım para harcamışım zaman harcamışım sen kendin bile bile düşürdün çocuğu dedi yaaa güldüm geçtim ama ikinci kez tekrarlayınca bende saydırı saydırıverdim eşimde nasıl olduysa destek çıktı bi daha ağzını açmadı
eskiden hiç cevap bile vermezdim ama artık dayanamıyorum yani
ozgskne2011 sorma bacım nerde manyak iş var sen ben orda bitiyoruz yani deli dümbek işler
eşşekden düşenin halini eşşekden düşen anlıyo ne yazıkki benim yüzüme karşı sen kısırsın 2 kocanın 2 sindedemi sorun olucak bak adamın cocuğu var diyen bile oldu aha böyle dümdük yüzüme dedi hem KISIRSIN dieee ondan sonra bende köpek dişleri hemen ön planda tabisi
insanların konuşurken sklıma getirmedikleri tek şey gelişen ve değişen çağın giderek artan yan etkilerinden biri doğurganlığın azalması ve bugün bize kısır diyenlerin yarın çocuklarının başına gelmeme ihtimali çokk çokkk az. tabiki istemem ama dillerindeki zehrin kimi nasıl acırtığını anlayabilmeleri için yaşamaları gerekiyorsa yaşasınlar.
Çok şükür canım inşallah kısa zamanda sıfırlanır içinde yeniden başlamak için isteği heyecanı hissedeceksin herşey güzel olacak :)içini ferah tut bilğin tüm duaları oku sadece cuma günü değil tabii cuma gününün hürmeti muhakkak fazla ama sen elinden geldiğince sürekli dua et rabbim müfakatını mutlaka verir
bende bu sabah tahlil verdim 18,59 a düşmüş beta çok şükür iğne işe yaramış yani bide adet olursam on numara beş yıldız sonra gelsin koşuşturmaca hastaneler sıra sıra
Çok şükür canım inşallah kısa zamanda sıfırlanır içinde yeniden başlamak için isteği heyecanı hissedeceksin herşey güzel olacak :)
İnsanların en temel problemi bencil ve empati yoksunu olmaları benim 17 yıllık arkadaşlarım var henüz çocukları yok yapmıyorlar mı olmuyor mu bir fikrimde yok çünkü bu soruyu hiç sormadım hiç esprisini de yapmadım eğer konuşmak isteselerdi konuşurlardı biz eşimle 3 yıllık bir ilişkinin üstüne evlendik zaten evlendiğimizde de ben 33 o 39 yaşındaydı o dönem kime merhaba desem daha evlenmiyor musunuz diye soruyordu evlilikte 5.yıl bitti çocuk soruları ısrarları telkinleri bitmedi geçen gün en yakın dostum bile o kadar kırdı ki beni günlerce içime içime ağladım
Canim herseyi içine sinecek şekilde yap zaten daha yaşın çok genç hersey güzel olacak :)inşallah sıfırlanır birden bire 1 haftanın içinde iyi düşmüş yine son değer 168 di sanırım
istek kısmına gelirsek daha zamanı var korunmak şart ki dr da öyle söyledi testler tahliller yapılmadan olmaz yıkım istemiyorum bir daha hem para biriktirmek lazım tüp bebek için