- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.061
Sivilceler gell adetim geçeli 7.gun :)P.tesi ya da salı adet gunu.inşallah gelmez . Ama o kadar da eminimki geleceğinden . Sivilcem de çıktı ki. Adet öncesi mutlaka bana el sallar uyuzzzz
Oyyy seninki de en az benim ki kadar var benim de kulağıma yakın çıktı. Adetin 7 gün geçti miiii. Hamişsindir o zamnnnSivilceler gell adetim geçeli 7.gun :)
Klomen hiç kullanmadım canım. Başka bi doktora mj gitsem diom..Ne bilim bu başarısiz oldu die hevesim kırıldı. Madem özel die para bayiyorum baska doktor hastane bakam dedim. Var mı ankarada onerebilceginiz. Ben turgut ozal hastanesi ne gittim deBencede 1 ay daha kaybetme Klomen eğer kist falan yapmamışsa ki inşallah yapmamistir konuş drunla Mademki bir daha Dr a gitme Şansında yok adam akıllı aşılamani yaptır
Haklısın canım da ben sizin fikirlerinizi de çok dikkate alıyorum. Burda bi arkadaş doktor ü ara söyle yum . Çatladı benim galiba de dedi die .aradım. ertesi gün asilama yaptık çatlamış die .yoksa doktor bu sonraki güne yazmıştı. Ben de saf saf o günü bekleyecektjm. Bana destek her sözünü.z. Ben simdi de size hak verip ikinci aşılamayı doktor kontrolünde ilaclı artık ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorm.Bence bu soruyu kendine sorman lazım. Sürecini en iyi sen biliyorsun. Boşuna hap kullanma, kullanacaksan sonunda bi tedavi yöntemi olsun. Sana kalmış bir durum.
Kim var ?kim varr
O ne demek kız ben yazmadım öyle bişi :)Kim var ?
Gizem50 diye biri yazmış karistiO ne demek kız ben yazmadım öyle bişi :)
Turgut Özal da hangi doktora gidiyorsun canım? Benim de 2. Aşılamam yapılacak suan 13 ve 15 mmlik 2 yumurtam oluştu pazartesi günü tekrar çağırdıKlomen hiç kullanmadım canım. Başka bi doktora mj gitsem diom..Ne bilim bu başarısiz oldu die hevesim kırıldı. Madem özel die para bayiyorum baska doktor hastane bakam dedim. Var mı ankarada onerebilceginiz. Ben turgut ozal hastanesi ne gittim de
1222 olmuş ama Dr doğumda bekliyorum
inşallah canım hayırlsıı hepimiz içinjasmine, senin için çok sevindim. ne güsel.. umarım kesen de görülür en yakın zamanda. darısı bizim başımıza..
vorones aşılama yaptırırsan ciddi ciddi böyle alelacele karar verilmiş birşey olmazsa ilaçlar ve güzel takiple başarı şansın artabilir o yuzden dediğin gibi bir kış boş gececekse yaptır gitsin
Adetim geldi gibi zaten .. imkanı değerlendircem bakalm. Adetin 3. Gününe randevumu alayım . Yoksa klomen kullan demişti direk başlasam mi. İğne daha etkili die duymuştum doğru mü ki. İyisi mi gidim ben aşılama istiom diyim bakalım nasıl yonlendircek.vorones aşılama yaptırırsan ciddi ciddi böyle alelacele karar verilmiş birşey olmazsa ilaçlar ve güzel takiple başarı şansın artabilir o yuzden dediğin gibi bir kış boş gececekse yaptır gitsin
Canım hayırlı olsun.. kaçıncı asilama tuttu. 2.de sans daha yüksek diyorlar1222 olmuş ama Dr doğumda bekliyorum
İnsallah hamişsindir. Bu aşılamayı da aynı doktora mı yaptırdın canımMerhaba arkadaşlar, benim de bugün aşılamanın 7. günü, 1 hafta oldu yani..vakit hiç geçmiyor. sanırım bir sonraki haftam daha hızlı geçecek çünkü birtakım telaşlarım var.. sonra ki hafta da test günüm geliyor. Geçen aşılama da test günü gelmeden regl olmuştum, bakalım bu sefer test gününe kadar regl olacak mıyım?? ben burada bazı arkadaşlar gibi belirti aramıyorum, çünkü bir takım şeyler kullandığım ilaçların yan etkisi oluyor... ilaç kullanmasam bile bu günlerde hamilelik ile ilgili bir belirtinin olabileceğini sanmıyorum.. neyse herkese iyi pazarlar..
2.bu ilki haziranda kimyasal gebelik olmustuCanım hayırlı olsun.. kaçıncı asilama tuttu. 2.de sans daha yüksek diyorlar
Ne kadar doğru acaba
Adetim geldi gibi zaten .. imkanı değerlendircem bakalm. Adetin 3. Gününe randevumu alayım . Yoksa klomen kullan demişti direk başlasam mi. İğne daha etkili die duymuştum doğru mü ki. İyisi mi gidim ben aşılama istiom diyim bakalım nasıl yonlendircek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?