Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olsun meryem.. umarim bi sikintin yoktur.[/QUOTE]
saol tatlım. iki hafta bekleyip göreceğiz. mevlam neylerse güzel eyler, ya sabır deyip.

sağol canımmm. hadi bakalım bize güzel haberler verde bizde senin mutluluğundan nasiplenelim. inşallah herşey güzel olacak.
inşallah canımm koltuğa yatana kadar kalktıktan sonra da hala dua ediyordum. benmle bekleyen bi sürü de insan vardı hastanede. Rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin inş.
hemşire de çok dua etti o sırada çok ciciydi :) çok umutlandırdı beni. inş sonunda üzülmem

bu amh nin kaç çıkması gerekiyor normalde

bu amh nin kaç çıkması gerekiyor normalde
canım 2 ve üzeri olması gerekiyormuş ama inşallah sana gerek klmaz ama sen yinede bil bu testi. artık çocuk sahibi olamadık bilmem kaç aydır diye giden hastalara uygulanan bir dizi test varya onların arasına girmiş en azından tüp bebek merkezleinin tamamında. sadece benim doktorunkine girememiş artık kendisi ne zaman ayacaksa

Canim mm hayırlısı olsun dualarimiz seninle hersey güzel olsun nnnn amh 2 ve üstü çıkarsa iyidir ama inşallah tutacak seninki ihtiyacın kalmayacak teste falan
amin canım çok saol. hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz umarım. şimdi daha önce yapılan bütün testlerimi inceledim AMH diye birşey yazmıyor başka bi adı yoksa bana da yapılmamış hiç

inş canım ama bana da yapılmamış hiç başka bi adı yoksa eğer ve bu ikinci aşılama,
yazık değil mi bizlere, bu hasretle yanıp tutuşan bu insanlara.
Allahım bizi senden başka kimseye muhtaç etme.

Kızlar sessiz bekleyiş sürüyor. İlk aşilamam ve . Umitsizim belim ağrıyor bir tek o da zaten ağrir yani .yoruyor m kendimi. . Canım sıkkın şimdiden . Kirmizilar ı görmedim. Ama o kadar para emek boşa. . Üzmem kendimi diodum ama elimde değil

Bir de ben hiç ilaç iğne kullanmadan sadece . Ultrasonda yum . Çatladığı ni görünce ani kararla asilama istedim ve yaptık . Bakalım sonuç ne olur . Adet öncesi hep olan akıntım dan sonra ümidim ı kaybettim. . Belim agriyor göğsüm hassas ama onlar hep olur zaten

Canım ben de bel ağrısı olmadı ilk gün. Kasık ağrısı oldu..
benim ilkinde inanılmaz bir kasık ağrım oldu sağ tarafımda bir beyzbol topu varmış gibiydi ve kasığımdan bacağıma bir çekme vardı yumurtam sağ taraftaydı sağ tüpümde tıkalı görünüyordu filmde 11.günü akşam ı o çekme dizime inip beni zor hareket eder hale gelince acile gittik hcg 23 çıktı 13.gün akşamı çamaşırımda bencik bencik kan vardı 14.gün sabah kanamam başlamıştı ve hcg 95 ti bu defa 2 yumurtam vardı ben genelde sola yaptım iğneyi soldaki büyüsün diye soldaki yumurtam daha büyüktü aşılama da gene sağ kasığımda ağrı ve şişkinlik hissediyorum ama geçen defaki gibi değil çok şükür bugün bakıcaz büyümüş mü:)

Yaptircam ahm falan ne varsa ne zaman gitmek lazim bu tahlil icin yaw

canım hayırlısı olur inş senin. adet olana kadar ümit devm ediyor inş olmazsında.

canım moralini yuksek tutmaya çalış biliyorum çokk zor bu hemde çok zor ama ümidimiz olmalıki bu uola devam edelimm demiii

inş canım ama bana da yapılmamış hiç başka bi adı yoksa eğer ve bu ikinci aşılama,
yazık değil mi bizlere, bu hasretle yanıp tutuşan bu insanlara.
Allahım bizi senden başka kimseye muhtaç etme.
sen iste hatta ısrar et görmek istiyorum falsn de çünkü benim 4 aşılamam ve ekstra harcamalarım bildiğin bir tüp ah oümitler gözyaşları karşılığı bile yok. önlemini almakta fayda varr

Hamilelik icin onlarca yumurtaya gerek yok zaten.. 1 tane bile yeter. Insallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…