- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Bende çok duydum bu kaan bozkurtu hatta faceden bile ekledim :)yani şunun için söyledim izmirde kaan bozkurt yada erbil doğana bir muayene olsan yakınlardaysan rapor şansın varsa erbil hocaya git
ben sadece fikir almak için bir görüşme yaptım işte o zaman bana sadece yaştan dolayı öneririm tüp bebeği dedi ve vitamin vs önerip hamile kalan insanlar var forumda okursanBende çok duydum bu kaan bozkurtu hatta faceden bile ekledim :)
iyide bekleyip sinir stres olmaktansa daha kolay gebeliği tüp bebekle beklemek diye düşünüyorum benben sadece fikir almak için bir görüşme yaptım işte o zaman bana sadece yaştan dolayı öneririm tüp bebeği dedi ve vitamin vs önerip hamile kalan insanlar var forumda okursan
CANCAZIMMMMMMDenizlilisrsy dünden beriyatıyırum akşam 10 da bir yattım sabah 10 kadar. kızlar benim kistler patlanış yımurtalıklardaki skıntı oymuş geçen aydan kalan baya büyük kanamalı kistim vardı, üstüne hafta sonu misafirimiz vardı geziyoruz derken yağmura yakslandık ıslandım üzerimi değişmem zaman aldı galiba üşüttüm üstüne arabada klima çarptı ve balkonda kahvaltı yaptık bir sabah çok rüzgarlıydı, soğuk algınlığı geçiriyormuşum anlıycanız baya baya grip oldum ben maalesef. hemde eşimle beraber ciddi şekilde hastayız. yani herşey bir araya gelmiş. ama inanın ölüyorum sandım dedim ilaçlar yan etki yaptı herhalde.
tüp bebek tartışmasına bende dahil olmak istiyorum bu arada eşimin bu olayımızı basit görmesi sebepsiz olur nasılsa deyip gurur yapması, benim olacak ümidim ve bir çok duygularım, ve doktorumun tek bir testi ihmal etmesi yüzünden 2 yıldan fazla tedavi gördük iğnelerin ilaçların ardı arkası kesilmedi. bahsneler sebepleri, sebepler zamanı kovaladı durdu. ve ben iki ay önce öğrendimki yumurta rezervlerimde sorun var ve o kadar ümit boşa gitmiş maddi anlamda kaybettiklerim aklıma gelmiyor ama manevi anlamda yıkılışlarım doğru dürüst evliliğimizden zevk alamadım yahu. eğer bütün soru işaretlerinden kurtulup ilk boş gebeliğimden sonra tüpe gitseydim belki şimdi kucağımda nur topu gibi evladım olacaktı. ve bu yuzden tüpe gitmek en iyisi aylarca hayal etmektense 3-5 kere denedikten sınra ya vazgeçer taş basarım bağrıma yada aile olurum en azından bu olmadı o, o olmadı başkası demem. son durak ya dolmuşa binerim ya duraktan geri dönerim. ben bu işe başladığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve zaman çok acımasız.
Denizlilisrsy dünden beriyatıyırum akşam 10 da bir yattım sabah 10 kadar. kızlar benim kistler patlanış yımurtalıklardaki skıntı oymuş geçen aydan kalan baya büyük kanamalı kistim vardı, üstüne hafta sonu misafirimiz vardı geziyoruz derken yağmura yakslandık ıslandım üzerimi değişmem zaman aldı galiba üşüttüm üstüne arabada klima çarptı ve balkonda kahvaltı yaptık bir sabah çok rüzgarlıydı, soğuk algınlığı geçiriyormuşum anlıycanız baya baya grip oldum ben maalesef. hemde eşimle beraber ciddi şekilde hastayız. yani herşey bir araya gelmiş. ama inanın ölüyorum sandım dedim ilaçlar yan etki yaptı herhalde.
tüp bebek tartışmasına bende dahil olmak istiyorum bu arada eşimin bu olayımızı basit görmesi sebepsiz olur nasılsa deyip gurur yapması, benim olacak ümidim ve bir çok duygularım, ve doktorumun tek bir testi ihmal etmesi yüzünden 2 yıldan fazla tedavi gördük iğnelerin ilaçların ardı arkası kesilmedi. bahsneler sebepleri, sebepler zamanı kovaladı durdu. ve ben iki ay önce öğrendimki yumurta rezervlerimde sorun var ve o kadar ümit boşa gitmiş maddi anlamda kaybettiklerim aklıma gelmiyor ama manevi anlamda yıkılışlarım doğru dürüst evliliğimizden zevk alamadım yahu. eğer bütün soru işaretlerinden kurtulup ilk boş gebeliğimden sonra tüpe gitseydim belki şimdi kucağımda nur topu gibi evladım olacaktı. ve bu yuzden tüpe gitmek en iyisi aylarca hayal etmektense 3-5 kere denedikten sınra ya vazgeçer taş basarım bağrıma yada aile olurum en azından bu olmadı o, o olmadı başkası demem. son durak ya dolmuşa binerim ya duraktan geri dönerim. ben bu işe başladığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve zaman çok acımasız.
Geçmiş olsun öncelikle hersey üst üste gelmişDenizlilisrsy dünden beriyatıyırum akşam 10 da bir yattım sabah 10 kadar. kızlar benim kistler patlanış yımurtalıklardaki skıntı oymuş geçen aydan kalan baya büyük kanamalı kistim vardı, üstüne hafta sonu misafirimiz vardı geziyoruz derken yağmura yakslandık ıslandım üzerimi değişmem zaman aldı galiba üşüttüm üstüne arabada klima çarptı ve balkonda kahvaltı yaptık bir sabah çok rüzgarlıydı, soğuk algınlığı geçiriyormuşum anlıycanız baya baya grip oldum ben maalesef. hemde eşimle beraber ciddi şekilde hastayız. yani herşey bir araya gelmiş. ama inanın ölüyorum sandım dedim ilaçlar yan etki yaptı herhalde.
inşallahda olmadı 2 yıldır kötü kader var çok şükür bende ilk evliliğimde 3 yıl olmadı 3 yıl bekar kaldım 2 yıldırda olmadı....
yaşda geçiyor 30 a geldik biran önce istiyorsun böyle olunca ama dış gebelik oldu bak aşılamam şimdi çok yeni belki ondan çok korkuyorum
hem yumurta toplama işleminden korkma bu kadar ilaç kullanıyoruz iğneler jeller haplar onların zararı yokmuki hemde ne çok korkma bence korktukca minnak minnakbebişlerin resimlerine bak hevesleniyor insan
prof bi dr a gitmeyi denesene hem sen hem eşin tahlillerinizi yaptırın bi bize sebepsiz infertilite dediler ama sebepsiz değil eşimde ileri hareketli sorunu var mesela
yani şunun için söyledim izmirde kaan bozkurt yada erbil doğana bir muayene olsan yakınlardaysan rapor şansın varsa erbil hocaya git
CANCAZIMMMMMM
üzülme bu kadar en azından kistlerden kurtuldun ve zararın neresinden dönersen kar diye bakıcaz artık bak en yakın zamanda önce göbüşün sonra sağsalim kucağın dolucak hep söylüyorum ama sen dik dur ve bu kadar kendini hırpalama sağlığına beslenmene dikkat et bende ilaçlarla aldığım kiloyu vericem diye uğraşıyorum şimdi fazla kilo bile hamileliği çok etkiliyor
ozgskne2011 geçmişşler olsun ki geçicek grip neki bacım sen 4 aşılama atlatmış kadınsın yahuuuu
Geçmiş olsun öncelikle hersey üst üste gelmişşimdi benim yazımda dikkat ederseniz amh im 3 diye yazdım ve dnzlilisyr ada daha önce ısrarla söyledim amh ini yaptır diye benim önerim zaten benim gibi amh ta sorun yok Tüpte rahim de sperm de sorun yok yaş 32 nin altında bekle ama sorun varsa hiç bekleme elbette ama neticede o kadar farklı örnek var ki çevremizde olacağı varsa bir şekilde oluyor Allah birilerini buna vesile kılıyor seni sınavlardan geçiriyor ama olmayacaksa da olmuyor o yüzden daha 28 28 29 yaşında evliliğini zi gençliğini zi ne kocalariniz a ne kendinize zehir etmeyin cinsel hayatlarını zi karartmayin :)
Kız delimiisn sen mudur yardımcılığı stresiyle çocuk olmaz zaten :) ben 5 sene yaptım bir insan kendine böyle kötülük etmemeli benim kuzenim 35 yaşında endometriozisli amh i 0.1 çıkmıştı erbil hoca tüpün birini hiç açamamis diğerinde komple aldı 3 ay tedavisini yaptı 5 yumurta toplandı sadece 1i döllendi inşallah 30 ekimde sagsalim kucağımızda olacak yani olacak oldumu zaten hersey burada yumurta ve 1 sperm den oluyor :)Denizlilisrsy canım valla iyiyim zannediyordum bir anda oldu hatta hafta sonu gelen misafir arkadaşlarıda inanılmaz severim çok güzel vakit geçirdik nasıl geçti 3 gün anlamadım bile ve bir anda güm diye çoktüm J jasmine7676 gerçekten herşey üst üste geldi canım birde biz amh testi diye birşey olduğunu bilmiyorduk doktorumuz yumurtlamam düzgün ve süper diye tabir ediyor hiç bahsetmedi bize. o kadar dedim hatta acaba boş gebelik geçirdim bir sorunmu var yumurtalarımda dedim oda dediki ilk gebeliklerde olur ve inanmadım nette araştırdım gerçekten oluyormuş e ozaman tamam dedim sonra burda gördüm genetik araştırma istedim ki düşükleri çok olanlara yapılırmış ben yinede ikinci olmasın dedim dünya para verdim hiç önemi yok, deseydi buda var onuda yapardım benimkide 0,48 çıktı yaşıtlarımda 2 ve üzeri çıkarmış oda normalmiş zaten baksana benim sonuç ne kötü, eşimede dedim sebepsiz değildir dedim doktordan iyi mi bilcen dedi, doğru doktordan iyi bilmiyorum ve sustum oturdum bir kerecik denk gelsem bilgilerimden emin olsam yapardım neyse kısmet bundan sonraya, ama ben yoruldum kızlar zaten müdür yardımcılığınıda bıraktım sınıfımı çocuklarımı özledim öğretmwnlik yapayımda birazcık kendime geleyim.
Denizlilisrsy canım valla iyiyim zannediyordum bir anda oldu hatta hafta sonu gelen misafir arkadaşlarıda inanılmaz severim çok güzel vakit geçirdik nasıl geçti 3 gün anlamadım bile ve bir anda güm diye çoktüm J jasmine7676 gerçekten herşey üst üste geldi canım birde biz amh testi diye birşey olduğunu bilmiyorduk doktorumuz yumurtlamam düzgün ve süper diye tabir ediyor hiç bahsetmedi bize. o kadar dedim hatta acaba boş gebelik geçirdim bir sorunmu var yumurtalarımda dedim oda dediki ilk gebeliklerde olur ve inanmadım nette araştırdım gerçekten oluyormuş e ozaman tamam dedim sonra burda gördüm genetik araştırma istedim ki düşükleri çok olanlara yapılırmış ben yinede ikinci olmasın dedim dünya para verdim hiç önemi yok, deseydi buda var onuda yapardım benimkide 0,48 çıktı yaşıtlarımda 2 ve üzeri çıkarmış oda normalmiş zaten baksana benim sonuç ne kötü, eşimede dedim sebepsiz değildir dedim doktordan iyi mi bilcen dedi, doğru doktordan iyi bilmiyorum ve sustum oturdum bir kerecik denk gelsem bilgilerimden emin olsam yapardım neyse kısmet bundan sonraya, ama ben yoruldum kızlar zaten müdür yardımcılığınıda bıraktım sınıfımı çocuklarımı özledim öğretmwnlik yapayımda birazcık kendime geleyim.
tşk ederim canım. aman yaptır amh testini kan alıyorlar kandan bakılıyor, öyle düzenli adete bol yumurtlamaya falan aldanma sakın ben aldandım doktor gerek yok dedi ısrar etmedim 2,5 yılsonra tokta gibi çarptı test sonuçları ben 130 yada 150 liraya ankara düzen laboratuarına göndermiştim hastane kanalıyla çok basit yaniSakine, çok geçmiş olsun..
sağol canımmm. hadi bakalım bize güzel haberler verde bizde senin mutluluğundan nasiplenelim. inşallah herşey güzel olacak.J jasmine7676 yarın seni bekliyoruz :)
ozgskne2011 canım çok geçmiş olsun. havaya aldanıp fena olmuşsun. herşey güzel olur inş senin için.
bu arada bugün aşılama oldum :)
doktor dedi zaten yumurtlaman varmış illa bir iki tane buluruz dert etme olacak inşallah diye ama yine de panik oluyor insan. müdür yardımcılığı konusunda haklısın belki ama o zamanda bunun için geçerli sebplerim vardı, şimdide öğretmenlik için hareketli nsanımdır zor gelmedi sadece tek zor trafı çocuklarımı özlemek oldu ve daynmadımKız delimiisn sen mudur yardımcılığı stresiyle çocuk olmaz zaten :) ben 5 sene yaptım bir insan kendine böyle kötülük etmemeli benim kuzenim 35 yaşında endometriozisli amh i 0.1 çıkmıştı erbil hoca tüpün birini hiç açamamis diğerinde komple aldı 3 ay tedavisini yaptı 5 yumurta toplandı sadece 1i döllendi inşallah 30 ekimde sagsalim kucağımızda olacak yani olacak oldumu zaten hersey burada yumurta ve 1 sperm den oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?