- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.001
hadi hayırlı haberleri olur inşallahJ jasmine7676 yarın seni bekliyoruz :)
ozgskne2011 canım çok geçmiş olsun. havaya aldanıp fena olmuşsun. herşey güzel olur inş senin için.
bu arada bugün aşılama oldum :)
inşallah dediği gibi olurda minnakını alıverirsin kuçağına tez zamanda sağlıkla inşallahBen zaten suana kadar 3 doktor değiştirdim. Profa da gittim ve benim ilk asilamami yapamadi kendisi. Rahim kapalı dedi.. başka bir doktora gittim (şuanki doktorum), rahimde sorun yok, sadece giriş düz değil, s şeklinde dedi ama aşılama yapmaya ya da hamile kalmaya engel değil dedi.. çok şükür
412 çıkmış sonuç hala nötürüm:)yuhu bu sabah bie diş hastanesine gittim geldim kaynatmışsınız ortalığı :))
vorones hiççççç durduk yere sıkma çanını olucak oldumu hiç belirtisi olmadanda oluyor ki belirtiler adet belirtileriyle aynı onun için takip etme oluruna bırak psikolojin çok önemli çünkü
ozgskne2011 bi adetim gelsin tamamen beta hcg sıfırlansın elimde koca bi a4 kağıdı var yapılıcak tahliller olarak bide amh eklicem içine kesinnnn ayrıca insan çalışırken evde olmak cazipmiş gibi geliyor ama ben bi pazar gününü yada bi cumartesi yarım gün çalışıyorum eve gidincede keşke işte olsaydım diyorum bak o kdr problem yaşadım yaşıyorum hiç iş yerinden vazgeçmedim çünkü evde olsam iyice bunalıma giriyorum hiç olmazsa işe takılıp birazcık uzaklaşıyorum kendi gündemimden
J jasmine7676 saat 1 i geçti haberi bekliyorum hala ona göre
hııı bide bakın ne kadar bahtım açık size bugün olan olayı anlatayım diş hastanesine gittim sabah diş doktoru rontgene gönderdi ben istemesem hemen çekicek bu hamilelik döneminde ne varsa döküldü dişlerim apse falan surat kocaman uğraştırmıştı neyse rontgeni çektirdim tekrar girdim yanına demesinmi senin apse yapan diş çekilmiş görünüyor 2011 yılında diye nasıl yani diş ağzımda duruyor...
Yanındaki hemşirenin verdiği tepki aynen şu amannn doktor bey niye düşünüyosunuz onuda çekiverelim olsun bitsin bi tepem attı bağrını bağrını verdim kadına senin ağzında kaç dişin eksin insan sağlığıyla bu kadarda alay edilmez zaten sağlam dişi çekmişsiniz şinizi batırmışsınız azdahamı batırcaksınız falan fıstık ooooo neler neler sağlık bakanlığına şikayet etcem sizi deyince titremeye başladılar zaten :))
ne talihli insansam hepiciği beni buluyyo çok şükür
Yİne döktürdüm hea
yawwww hala niye nötursün var işte bebek napsın yavrum sana kendini belli etmek için cimcik felanmı atsın alla alla annesi sende yaneeee412 çıkmış sonuç hala nötürüm:)
Babasına cekmis sanırım ağrıdan alıyor bana benzese 4000 olmuştu o değer :)yawwww hala niye nötursün var işte bebek napsın yavrum sana kendini belli etmek için cimcik felanmı atsın alla alla annesi sende yaneeee
heheheheeBabasına cekmis sanırım ağrıdan alıyor bana benzese 4000 olmuştu o değer :)
hehehehee
:) kaç günde 412 oldu bu şimdi[/QU geçen hafta perşembe 14 le başladık bu pazartesi 131 bugün 412 yle devam ediyoruz :)
burda gittiğim doktor e iyi dedi ama git mutlaka aşılama yaptırdığın yerdekiler seni bir görsün pazar günüde nöbetçiyim gel tekrar bakalım dedivalla artış süper bana göre
ohhh ohhburda gittiğim doktor e iyi dedi ama git mutlaka aşılama yaptırdığın yerdekiler seni bir görsün pazar günüde nöbetçiyim gel tekrar bakalım dedi
İnsallah canim inşallah. Siz beni mutlu ediyor şunz karamsar hallerim gidiyor hiç degilseHamilelik icin onlarca yumurtaya gerek yok zaten.. 1 tane bile yeter. Insallah tutar.
cimcik yetmez canım sağlam bi tokat lazım bu kıza dimi J jasmine7676yawwww hala niye nötursün var işte bebek napsın yavrum sana kendini belli etmek için cimcik felanmı atsın alla alla annesi sende yaneeee
Kese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icinohhh ohh
oh ohhhh
ben didimmm ben didimmm geliyo bi minnak daha ohhhh
aminnn inşallahhhKese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icin
Kese ve kalp atışı görülmeden sevinmek için erken belkide ben yaptığım işten dolayı böyleyim 18 yıldır engelli yavrular la beraberim sağlıklı hayırlı olacaksa olsun hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?