Denizlilisrsy dünden beriyatıyırum akşam 10 da bir yattım sabah 10 kadar. kızlar benim kistler patlanış yımurtalıklardaki skıntı oymuş geçen aydan kalan baya büyük kanamalı kistim vardı, üstüne hafta sonu misafirimiz vardı geziyoruz derken yağmura yakslandık ıslandım üzerimi değişmem zaman aldı galiba üşüttüm üstüne arabada klima çarptı ve balkonda kahvaltı yaptık bir sabah çok rüzgarlıydı, soğuk algınlığı geçiriyormuşum anlıycanız baya baya grip oldum ben maalesef. hemde eşimle beraber ciddi şekilde hastayız. yani herşey bir araya gelmiş. ama inanın ölüyorum sandım dedim ilaçlar yan etki yaptı herhalde.
tüp bebek tartışmasına bende dahil olmak istiyorum bu arada eşimin bu olayımızı basit görmesi sebepsiz olur nasılsa deyip gurur yapması, benim olacak ümidim ve bir çok duygularım, ve doktorumun tek bir testi ihmal etmesi yüzünden 2 yıldan fazla tedavi gördük iğnelerin ilaçların ardı arkası kesilmedi. bahsneler sebepleri, sebepler zamanı kovaladı durdu. ve ben iki ay önce öğrendimki yumurta rezervlerimde sorun var ve o kadar ümit boşa gitmiş maddi anlamda kaybettiklerim aklıma gelmiyor ama manevi anlamda yıkılışlarım doğru dürüst evliliğimizden zevk alamadım yahu. eğer bütün soru işaretlerinden kurtulup ilk boş gebeliğimden sonra tüpe gitseydim belki şimdi kucağımda nur topu gibi evladım olacaktı. ve bu yuzden tüpe gitmek en iyisi aylarca hayal etmektense 3-5 kere denedikten sınra ya vazgeçer taş basarım bağrıma yada aile olurum en azından bu olmadı o, o olmadı başkası demem. son durak ya dolmuşa binerim ya duraktan geri dönerim. ben bu işe başladığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve zaman çok acımasız.