• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:) kötü de düşünmüyorum iyi de düşünmüyorum muallakta bekliyorum doktorlarında bir şey bildiği yokki perşembeye falan tekrar baktırıp ona göre gidicem eğer hamileyim havasına girip kıçımın üstüne oturursam bu defa çok üzülücem o yüzden daha nötr kalmaya çalışıyorum

olsun sen yinede fazla nötr olma bebeğe yanlış sinyal gitmesin hamiş olmasan beta hcg bu kdr yüksek çıkmaz sadece yeni başlayan hamişlik o kdr herşey çok güzel ilerliyicek.. :KK30:

sanırım 7 eylül gibi canım adetimi bekliyorum işte

ben dedim sana dimi eylül çabuk gelicek diye bak ağuztosun son haftasını bitirmeye başladık ne kaldıki dr ilaçların etkisini göstermiş dicek

herkez için çok iyi hislerim var benim burda son haberler hep iyi olucak görürsünüz ben demiştim dicem yine sizlere :KK53:

ben dedim sana dimi eylül çabuk gelicek diye bak ağuztosun son haftasını bitirmeye başladık ne kaldıki dr ilaçların etkisini göstermiş dicek

herkez için çok iyi hislerim var benim burda son haberler hep iyi olucak görürsünüz ben demiştim dicem yine sizlere :KK53:
Çılgın kadın banada sen aşısı z tüp süz kendiliğinden hamile kalacakmıssın gibi geliyor

Çılgın kadın banada sen aşısı z tüp süz kendiliğinden hamile kalacakmıssın gibi geliyor
Insallahda korkuyorum artik tüp bebek tüpden bebek tercih edicem tabi cesaretimi toplarsam
Organik zor kuzum bize kendimiz hormonluyuz zaten :kk77:

Organik zorrr hele dis gebelik gecirdikten sonra yusuf yusuf durumdayimm :((

Siz bi dogurumda ben durumunuza bakip karar verem gari bacılarım :p

Simdilik bizim forumda yuk gibi hemidee baslamak bitirmenin yarisiysa eğer bu teoriye göre sen sonunun ucunda sayılırsın güzelliğim
Yahu doktora gitmeyince benim enerjim normale dönüyor hee cuma gelmese perşembeden sonra direk cumartesiye atlasakda bütun değerlerim normale dönmüs olsa ahhhh ahhh niiirdeee o günler yaws gene düstu enerji menerji kalmadi aklima gelince
Of uleyn off :KK50::KK50::63::63::KK14:

kızlar çok kötüyümmmm
kistten dolayı yasmin kullanıyorum yanında folbiol ve c vitamini. bide prolaktin yüzünden dostinexs kullanıyorum haftada iki gün. dostinexs bitmek üzere. yasmininde 6 günü kaldı. dün kahverengi lekeler sürülmüş çamaşırıma ama lekenin dozu arttıkça belden aşağısı ağrıdan patlıyor resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. bastıkça kalçalarım zonkluyor, ve gece ağrılar sırtıma kadar çıktı her yanım kırılıyor ve bugün leke yok ama tüm vucudum ağrıyor, bilenler bilir çiğlemek derler bizde tam öyleyim. ay bana ne oldu sizce eşim doktora git dedi doktora gitmek ne ki ne yatanilitorum nede oturabiliyorum. fikri olan böyle olan varmı??

kızlar çok kötüyümmmm
kistten dolayı yasmin kullanıyorum yanında folbiol ve c vitamini. bide prolaktin yüzünden dostinexs kullanıyorum haftada iki gün. dostinexs bitmek üzere. yasmininde 6 günü kaldı. dün kahverengi lekeler sürülmüş çamaşırıma ama lekenin dozu arttıkça belden aşağısı ağrıdan patlıyor resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. bastıkça kalçalarım zonkluyor, ve gece ağrılar sırtıma kadar çıktı her yanım kırılıyor ve bugün leke yok ama tüm vucudum ağrıyor, bilenler bilir çiğlemek derler bizde tam öyleyim. ay bana ne oldu sizce eşim doktora git dedi doktora gitmek ne ki ne yatanilitorum nede oturabiliyorum. fikri olan böyle olan varmı??
Kistlerin mi patlayıp boşaliyo r acaba doktora gitmek istememe ni anlıyorum da genede bir gitsen iyi olur

kızlar çok kötüyümmmm
koş koş dr a çabuk. allah korusun kötü şeylerden. hadi uççç bakalım

Kistlerin mi patlayıp boşaliyo r acaba doktora gitmek istememe ni anlıyorum da genede bir gitsen iyi olur

koş koş dr a çabuk. allah korusun kötü şeylerden. hadi uççç bakalım
ay yok gidememekten değil halsizlikten hastane uzakta ne taksi ne dolmuş ikisinede tek başıma gidemem ayakta duramıyorum yığılır kalırım. eşimi aradım burda bir ilçede işi vardı bugün aksî gibi akşam acile gidelim dedi onu bekliyorum. benim kistlere bişey oldu ama ne ??

ay yok gidememekten değil halsizlikten hastane uzakta ne taksi ne dolmuş ikisinede tek başıma gidemem ayakta duramıyorum yığılır kalırım. eşimi aradım burda bir ilçede işi vardı bugün aksî gibi akşam acile gidelim dedi onu bekliyorum. benim kistlere bişey oldu ama ne ??
Dur bi telaş yapma yahu kistleri atıyordur belki vücudun ki inşallah öyledir :( acili beklemesen kendi doktoruna gözüksen dahah iyi olmazmıydı canım benim zaman kaybetme bence taksiyle gidersen taksici yardımcı olur sana :((8

Umarım kistlerden kurtuluyorsundur.. tabii kendi doktoruna gitseyin iyiydi...

Kızlar benim bugün asilamanin 2. Günü. Ilaçlara başladım. Prednol diye bir hap kullanıyorum. Siz kullanmış mıydınız? Bunu doktor niye verdi anlayamıyorum.

Back