- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- Konu Sahibi ozgskne2011
Sağlıkla iyi haberlerini alalım insallahçarşamba 2. aşılamam olacak kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla iyi haberlerini alalım insallahçarşamba 2. aşılamam olacak kızlar
:) kötü de düşünmüyorum iyi de düşünmüyorum muallakta bekliyorum doktorlarında bir şey bildiği yokki perşembeye falan tekrar baktırıp ona göre gidicem eğer hamileyim havasına girip kıçımın üstüne oturursam bu defa çok üzülücem o yüzden daha nötr kalmaya çalışıyorum
eneeee az kalmış geri sayalım o zaman şimdiden :)8 eylülde ben de test yapıcam..
sanırım 7 eylül gibi canım adetimi bekliyorum işte
Çılgın kadın banada sen aşısı z tüp süz kendiliğinden hamile kalacakmıssın gibi geliyorben dedim sana dimi eylül çabuk gelicek diye bak ağuztosun son haftasını bitirmeye başladık ne kaldıki dr ilaçların etkisini göstermiş dicek
herkez için çok iyi hislerim var benim burda son haberler hep iyi olucak görürsünüz ben demiştim dicem yine sizlere
eneeee az kalmış geri sayalım o zaman şimdiden :)
hadi inşallah bakalım[/QUOTE
Tabii hiç bu kadar azı yok sanırım..
Insallahda korkuyorum artik tüp bebek tüpden bebek tercih edicem tabi cesaretimi toplarsamÇılgın kadın banada sen aşısı z tüp süz kendiliğinden hamile kalacakmıssın gibi geliyor
inşallah canımSağlıkla iyi haberlerini alalım insallah
evet canım, hayırlısıyla gönlümüze göre nasip eder inş Rabbim.Hayirlisi olsun ben de dün oldum.. sonuclarimizi aynı hafta içinde öğreneceğiz.
Kistlerin mi patlayıp boşaliyo r acaba doktora gitmek istememe ni anlıyorum da genede bir gitsen iyi olurkızlar çok kötüyümmmm
kistten dolayı yasmin kullanıyorum yanında folbiol ve c vitamini. bide prolaktin yüzünden dostinexs kullanıyorum haftada iki gün. dostinexs bitmek üzere. yasmininde 6 günü kaldı. dün kahverengi lekeler sürülmüş çamaşırıma ama lekenin dozu arttıkça belden aşağısı ağrıdan patlıyor resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. bastıkça kalçalarım zonkluyor, ve gece ağrılar sırtıma kadar çıktı her yanım kırılıyor ve bugün leke yok ama tüm vucudum ağrıyor, bilenler bilir çiğlemek derler bizde tam öyleyim. ay bana ne oldu sizce eşim doktora git dedi doktora gitmek ne ki ne yatanilitorum nede oturabiliyorum. fikri olan böyle olan varmı??
koş koş dr a çabuk. allah korusun kötü şeylerden. hadi uççç bakalımkızlar çok kötüyümmmm
kistten dolayı yasmin kullanıyorum yanında folbiol ve c vitamini. bide prolaktin yüzünden dostinexs kullanıyorum haftada iki gün. dostinexs bitmek üzere. yasmininde 6 günü kaldı. dün kahverengi lekeler sürülmüş çamaşırıma ama lekenin dozu arttıkça belden aşağısı ağrıdan patlıyor resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. bastıkça kalçalarım zonkluyor, ve gece ağrılar sırtıma kadar çıktı her yanım kırılıyor ve bugün leke yok ama tüm vucudum ağrıyor, bilenler bilir çiğlemek derler bizde tam öyleyim. ay bana ne oldu sizce eşim doktora git dedi doktora gitmek ne ki ne yatanilitorum nede oturabiliyorum. fikri olan böyle olan varmı??
Kistlerin mi patlayıp boşaliyo r acaba doktora gitmek istememe ni anlıyorum da genede bir gitsen iyi olur
ay yok gidememekten değil halsizlikten hastane uzakta ne taksi ne dolmuş ikisinede tek başıma gidemem ayakta duramıyorum yığılır kalırım. eşimi aradım burda bir ilçede işi vardı bugün aksî gibi akşam acile gidelim dedi onu bekliyorum. benim kistlere bişey oldu ama ne ??koş koş dr a çabuk. allah korusun kötü şeylerden. hadi uççç bakalım
Dur bi telaş yapma yahu kistleri atıyordur belki vücudun ki inşallah öyledir acili beklemesen kendi doktoruna gözüksen dahah iyi olmazmıydı canım benim zaman kaybetme bence taksiyle gidersen taksici yardımcı olur sana (8ay yok gidememekten değil halsizlikten hastane uzakta ne taksi ne dolmuş ikisinede tek başıma gidemem ayakta duramıyorum yığılır kalırım. eşimi aradım burda bir ilçede işi vardı bugün aksî gibi akşam acile gidelim dedi onu bekliyorum. benim kistlere bişey oldu ama ne ??
ay yok gidememekten değil halsizlikten hastane uzakta ne taksi ne dolmuş ikisinede tek başıma gidemem ayakta duramıyorum yığılır kalırım. eşimi aradım burda bir ilçede işi vardı bugün aksî gibi akşam acile gidelim dedi onu bekliyorum. benim kistlere bişey oldu ama ne ??
Prednol kortizon ilacı doktora neden sormadım primolut olmasın onun adiKızlar benim bugün asilamanin 2. Günü. Ilaçlara başladım. Prednol diye bir hap kullanıyorum. Siz kullanmış mıydınız? Bunu doktor niye verdi anlayamıyorum.
Prednol kortizon ilacı doktora neden sormadım primolut olmasın onun adi
Kutuya baktım prednol yazıyor. ? Doktora da sormadim ki