Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Umarım kistlerden kurtuluyorsundur.. tabii kendi doktoruna gitseyin iyiydi...
kaç saattir yatıyorum, iyi gibi olunca duş aldım, ağrılarım azaldı gibi şindi yine yatıcam eğer sabaha kadar değişiklik olmazsa yarın kendi doktorumdan randevu alıcam, galiba kistlerimden çok sğır kurtuldum bu sefer. işte bu yüzden ilaçtır bilmem nedir yeniden vucuduma birşeyler almak istemiyorum,

Canım kistten dolayi kahverengi leke gelebiliyor ama halsizligini bilmiyorum bendede vardi kist doktorum sadece ginera diye bir hap vermisti onun dısında baska bi ilac kullanmadim ama halsizlik ve agri olmadi sen baska seylerde kullaniyorsun hepsini kullandigin icin olabilir. Doktora tek gidemiycek kadar da kotuysen hic ihmale gelmez...

Agrin yoksa eger tamamda yarin ihmal etme mutlaka doktorunla gorus mutlaka
Aman diyim biz birbirimize lazimiz ozgskne2011 dikkat et lutfen
Ve ihmal etme kendini bizi bizden iyi kimse anlamaz kuzum ihmal etme..

cancazım gittinmi doktora noldu ne bitti nereleresin

Merhaba yasemin, bi problem yok ancak tabii elbet bi yerlerde problem var bilinmeyen arastirilmayan, arastirilmaya laik bulunmayan her neyse.. yaşım 29..
Yani benim sağ tüpü m de tıkanıklık dışında bir sorunumuz yok çok guvendiğim bir tüp bebek doktoru ben size sadece yaştan dolayi öneririm tüp bebek dedi (amh testi de 3 çıktı ) bir başka uzman o ay tüp bebek yapmasa m hayatımın sonuna kadar çocuğum olmayacak muamelesi yaptı yani ben 29 yaşında olsam o kadar hormonu vucudum a alana kadar denerdim biraz daha

Iyi de dene dene nereye kadar.. 2,5 yıldır denedik zaten.. bi yerlerde sorun var ki olmuyor. Ben daha fazla beklemek istemiyorum..

Yumurta toplama işinden çok korkuyorum inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz.. kendiliğinden olur.
inşallahda olmadı 2 yıldır kötü kader var çok şükür bende ilk evliliğimde 3 yıl olmadı 3 yıl bekar kaldım 2 yıldırda olmadı....
yaşda geçiyor 30 a geldik biran önce istiyorsun böyle olunca ama dış gebelik oldu bak aşılamam şimdi çok yeni belki ondan çok korkuyorum
hem yumurta toplama işleminden korkma bu kadar ilaç kullanıyoruz iğneler jeller haplar onların zararı yokmuki hemde ne çok korkma bence korktukca minnak minnak bebişlerin resimlerine bak hevesleniyor insan

Iyi de dene dene nereye kadar.. 2,5 yıldır denedik zaten.. bi yerlerde sorun var ki olmuyor. Ben daha fazla beklemek istemiyorum..
prof bi dr a gitmeyi denesene hem sen hem eşin tahlillerinizi yaptırın bi bize sebepsiz infertilite dediler ama sebepsiz değil eşimde ileri hareketli sorunu var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…