- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Dur bi telaş yapma yahu kistleri atıyordur belki vücudun ki inşallah öylediracili beklemesen kendi doktoruna gözüksen dahah iyi olmazmıydı canım benim zaman kaybetme bence taksiyle gidersen taksici yardımcı olur sana (8
kaç saattir yatıyorum, iyi gibi olunca duş aldım, ağrılarım azaldı gibi şindi yine yatıcam eğer sabaha kadar değişiklik olmazsa yarın kendi doktorumdan randevu alıcam, galiba kistlerimden çok sğır kurtuldum bu sefer. işte bu yüzden ilaçtır bilmem nedir yeniden vucuduma birşeyler almak istemiyorum,Umarım kistlerden kurtuluyorsundur.. tabii kendi doktoruna gitseyin iyiydi...
Canım kistten dolayi kahverengi leke gelebiliyor ama halsizligini bilmiyorum bendede vardi kist doktorum sadece ginera diye bir hap vermisti onun dısında baska bi ilac kullanmadim ama halsizlik ve agri olmadi sen baska seylerde kullaniyorsun hepsini kullandigin icin olabilir. Doktora tek gidemiycek kadar da kotuysen hic ihmale gelmez...kızlar çok kötüyümmmm
kistten dolayı yasmin kullanıyorum yanında folbiol ve c vitamini. bide prolaktin yüzünden dostinexs kullanıyorum haftada iki gün. dostinexs bitmek üzere. yasmininde 6 günü kaldı. dün kahverengi lekeler sürülmüş çamaşırıma ama lekenin dozu arttıkça belden aşağısı ağrıdan patlıyor resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. bastıkça kalçalarım zonkluyor, ve gece ağrılar sırtıma kadar çıktı her yanım kırılıyor ve bugün leke yok ama tüm vucudum ağrıyor, bilenler bilir çiğlemek derler bizde tam öyleyim. ay bana ne oldu sizce eşim doktora git dedi doktora gitmek ne ki ne yatanilitorum nede oturabiliyorum. fikri olan böyle olan varmı??
Agrin yoksa eger tamamda yarin ihmal etme mutlaka doktorunla gorus mutlakakaç saattir yatıyorum, iyi gibi olunca duş aldım, ağrılarım azaldı gibi şindi yine yatıcam eğer sabaha kadar değişiklik olmazsa yarın kendi doktorumdan randevu alıcam, galiba kistlerimden çok sğır kurtuldum bu sefer. işte bu yüzden ilaçtır bilmem nedir yeniden vucuduma birşeyler almak istemiyorum,
kaç yaşındasın bir problem var mı?Günaydın kızlar. Benim de bu ay aşılamam tutmazsa ben de büyük bi ihtimal 1 ay ara verip sonra tüp bebeğe gecicem.. ve ben de biraz ondan tirsiyorum..
kaç yaşındasın bir problem var mı?
cancazım gittinmi doktora noldu ne bitti nereleresinkaç saattir yatıyorum, iyi gibi olunca duş aldım, ağrılarım azaldı gibi şindi yine yatıcam eğer sabaha kadar değişiklik olmazsa yarın kendi doktorumdan randevu alıcam, galiba kistlerimden çok sğır kurtuldum bu sefer. işte bu yüzden ilaçtır bilmem nedir yeniden vucuduma birşeyler almak istemiyorum,
bende bir iki ay sonra başlıcam inşallah beta hcg düşerse tüp bebeğeGünaydın kızlar. Benim de bu ay aşılamam tutmazsa ben de büyük bi ihtimal 1 ay ara verip sonra tüp bebeğe gecicem.. ve ben de biraz ondan tirsiyorum..
sen ne zaman doktora gidicem güzellk meraktan çatlattın gari bizikaç yaşındasın bir problem var mı?
Yarın bende çatliyorum ama yaaa sabır diyorum :)sen ne zaman doktora gidicem güzellk meraktan çatlattın gari bizi
kaçta gidicen ben saati gelince başlarım burdan seslenmeye sana :)Yarın bende çatliyorum ama yaaa sabır diyorum :)
Yani benim sağ tüpü m de tıkanıklık dışında bir sorunumuz yok çok guvendiğim bir tüp bebek doktoru ben size sadece yaştan dolayi öneririm tüp bebek dedi (amh testi de 3 çıktı ) bir başka uzman o ay tüp bebek yapmasa m hayatımın sonuna kadar çocuğum olmayacak muamelesi yaptı yani ben 29 yaşında olsam o kadar hormonu vucudum a alana kadar denerdim biraz dahaMerhaba yasemin, bi problem yok ancak tabii elbet bi yerlerde problem var bilinmeyen arastirilmayan, arastirilmaya laik bulunmayan her neyse.. yaşım 29..
11 de randevu m test sonucu 1den sonra çıkar sanirimkaçta gidicen ben saati gelince başlarım burdan seslenmeye sana :)
bende bir iki ay sonra başlıcam inşallah beta hcg düşerse tüp bebeğe
neden korkuyosunki korkulucak bişey yok kuzum
Yani benim sağ tüpü m de tıkanıklık dışında bir sorunumuz yok çok guvendiğim bir tüp bebek doktoru ben size sadece yaştan dolayi öneririm tüp bebek dedi (amh testi de 3 çıktı ) bir başka uzman o ay tüp bebek yapmasa m hayatımın sonuna kadar çocuğum olmayacak muamelesi yaptı yani ben 29 yaşında olsam o kadar hormonu vucudum a alana kadar denerdim biraz daha
Nerde yasiyorsunIyi de dene dene nereye kadar.. 2,5 yıldır denedik zaten.. bi yerlerde sorun var ki olmuyor. Ben daha fazla beklemek istemiyorum..
temam 1 den sonra haber bekliyorum ona göre11 de randevu m test sonucu 1den sonra çıkar sanirim
inşallahda olmadı 2 yıldır kötü kader var çok şükür bende ilk evliliğimde 3 yıl olmadı 3 yıl bekar kaldım 2 yıldırda olmadı....Yumurta toplama işinden çok korkuyoruminşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz.. kendiliğinden olur.
prof bi dr a gitmeyi denesene hem sen hem eşin tahlillerinizi yaptırın bi bize sebepsiz infertilite dediler ama sebepsiz değil eşimde ileri hareketli sorunu var meselaIyi de dene dene nereye kadar.. 2,5 yıldır denedik zaten.. bi yerlerde sorun var ki olmuyor. Ben daha fazla beklemek istemiyorum..
yani şunun için söyledim izmirde kaan bozkurt yada erbil doğana bir muayene olsan yakınlardaysan rapor şansın varsa erbil hocaya gitIyi de dene dene nereye kadar.. 2,5 yıldır denedik zaten.. bi yerlerde sorun var ki olmuyor. Ben daha fazla beklemek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?