- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Kızlar sessiz bekleyiş devam edio. Aşılama persembeydi cuma ilişki oldu . Bugün ve .p.tesi de önerdi. Bekliyoruz bakalım ... Dua edin. İlk aşılama ve sıfır ilaç kullanımı. Yani çatlatma ignesi bile boşuna yapıldı. Öncesinde çatlamayı hissedince bi gün önceye aldık aşılamayı
... Burda ilk aşılama si tutan hiç okumadım. Var mi yoksa bana mı öyle geldi. Umutluydum ümidim pek kalmadı milleti duyunca
Hakikaten oyle inadina gülmek gerek diyen insanlardan oldim hepCanim ya gerçekten zor ve uzun oldu senin sürecin ama çok şükür ki mantıklı ve yaşam enerjisi yüksek bir insansın burdan yorumların dan görüyorum bunu güzel olacak hersey
Kızlar sessiz bekleyiş devam edio. Aşılama persembeydi cuma ilişki oldu . Bugün ve .p.tesi de önerdi. Bekliyoruz bakalım ... Dua edin. İlk aşılama ve sıfır ilaç kullanımı. Yani çatlatma ignesi bile boşuna yapıldı. Öncesinde çatlamayı hissedince bi gün önceye aldık aşılamayı
... Burda ilk aşılama si tutan hiç okumadım. Var mi yoksa bana mı öyle geldi. Umutluydum ümidim pek kalmadı milleti duyunca
Yok yaptırmadım Reg l olmazsam birkaç gün geçince baktırıcam acele etmiyorum yarın tam regli min 30.gunu bol bol dua ediyorum hepimiz icinHakikaten oyle inadina gülmek gerek diyen insanlardan oldim hep
O kdr kötü denilicek şeyler yaşadım ama hiç birşey beni bu kdar yıpratmadi ve acıtmadı..
Neyse senin hcg ne durumda yaptirdinmi yeni ölcüm bebis buyuyormu
Eşinin senin durumun nedir .peki. sebepsiz infertilite miMaalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. İnşallah seninki tutar.
Valla ne yalan söyleyim sayenizde kaptirmiyorum kendimi. Sol tarafim da yum . Çatlaması yasarken kj gıbı bi ağrı oldu bu aksam .2. Kez yumurtlama olur mu ki. Aşılama dan önce iki yum. Var demistı doktor biri 20 mm biri 16 mm die . Ertesi çatlamış bak dedi ama.sormayı unuttum catlamamis yum var mı dieÜmidini yitime ama kendini çokda kaptırma
Benim ilk aşilamam tuttu ama rlimizde patladı :)
buna benzer dutumu birkaç kez iki yıllık tedavim boyunca yaşadım ve zaten topu topu 5 gün adet olurum oda asla coşkulu değildir :) ilaçları kullanınca o kadar azalırdıki yumurtlama olmadına rağmen. ben önceden yapılması gerekrn bir testi doktorum atladığı için sebepsiz düşünmüştüm ve adetlerim bana normal gtlmişti ama benim amh denen test sonuçlarına göre yumurta rezerrvlerim çok azalmış ve doktor bir srkadaşa danışmak için arayıp konuştuğumda adetlerinin kısa ve az olması bu sebepten zaten ama hep öyle diye anlamamışsın dedi, şimdi seninde başından beri böylemiydi yoksa değildide olmasımı rahatsız etti. eğer başından beri normaldi ilaçlardan sonra olduysa doktor haklı olabilir birde kist için ben hep yasmin kulandım ve birçok arkadaş kistini soğan kürüyle hallediyor ama ben içemefiğim midem çok yandığı için mecbur doktorun verdiği ilaçları kullanıyorummmKafama cok takıldı belki yasayan vardir bu durumu ben klomen ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 2 ay once sonra adet oldum sadece 2 gun ve cok az kanamam oldu kist olusmus ondan dedi doktor sonra bana dogum kont hapi verdi gecicek dedi (ilacin ismi ginera ) kullandim tekrar hap bitince yine adet oldum ama yine 2 gun yine gittim doktora kist gecmis kullandigin ilaclardan kanaman az olmustur dedi sonra asilama icin o ay tedaviye basladim gobekten igne vurdum kendime sonra yine ovitrelle catlatma ignesi ve asilamam yapildi tutmadi negatifsonuc 0,17 bugunde adet oldum ve yine kanamam cok az geliyor bende ve esimde hic bir sorun yok ama 3 yildir bebis olmuyo iste bende yanlismi yapiyorum acaba bu ilaclari kullanarak diye dusunmeye basladim cunku adetim duzenliyken bozuldu ve cok uzuluyorum bu duruma sizdede oluyormu boyle yoksa bendemi bi gariplik var
Canim cvp icin cok tesekkur ederim benim kanamam normalde hep fazla olurdu tedavi goruyorum 3 aydir igneler ilaclar kullandim cok fazla ondan sonra boyle oldu yani hic sorun yokken bide yumurtaliklarima zarar vermek istemiyorum adetimin bu kadar az ve kısa sürmesi rahatsiz etti benibuna benzer dutumu birkaç kez iki yıllık tedavim boyunca yaşadım ve zaten topu topu 5 gün adet olurum oda asla coşkulu değildir :) ilaçları kullanınca o kadar azalırdıki yumurtlama olmadına rağmen. ben önceden yapılması gerekrn bir testi doktorum atladığı için sebepsiz düşünmüştüm ve adetlerim bana normal gtlmişti ama benim amh denen test sonuçlarına göre yumurta rezerrvlerim çok azalmış ve doktor bir srkadaşa danışmak için arayıp konuştuğumda adetlerinin kısa ve az olması bu sebepten zaten ama hep öyle diye anlamamışsın dedi, şimdi seninde başından beri böylemiydi yoksa değildide olmasımı rahatsız etti. eğer başından beri normaldi ilaçlardan sonra olduysa doktor haklı olabilir birde kist için ben hep yasmin kulandım ve birçok arkadaş kistini soğan kürüyle hallediyor ama ben içemefiğim midem çok yandığı için mecbur doktorun verdiği ilaçları kullanıyorummm
Eşinin senin durumun nedir .peki. sebepsiz infertilite mi
Aslinda dogru yapiyorsunda bence bekleme gelmicek reglin :))Yok yaptırmadım Reg l olmazsam birkaç gün geçince baktırıcam acele etmiyorum yarın tam regli min 30.gunu bol bol dua ediyorum hepimiz icin
İnşallah :)Aslinda dogru yapiyorsunda bence bekleme gelmicek reglin :))
kullandığın ilacın pröspektüsünü incele bi istersen. belirtilerin arasında böyle bir durum var mıCanim cvp icin cok tesekkur ederim benim kanamam normalde hep fazla olurdu tedavi goruyorum 3 aydir igneler ilaclar kullandim cok fazla ondan sonra boyle oldu yani hic sorun yokken bide yumurtaliklarima zarar vermek istemiyorum adetimin bu kadar az ve kısa sürmesi rahatsiz etti beni
Kızlar asilamanin yapıldığı günü 1. Gün olarak mı sayıyor sunuz
ne kadar güzel birşey yspmışsın Rabbim gönlüne güzel ameline karşılık isteğini en kısa zamanda sana nasip eder inşallah. dualların kabul olsun.Bu forumdaki herkes için rabbi hebli mines salihin okudum 300 kez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?