- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
vakumlu kürtaj oldum ama korunmam lazım 2 ayDış gebelik olmaması iyi senin yaşında iyi bir yaş bence sen folik asit i hiç bırakma kuzum kendiliğinden düştüğünü göre her an hamile de kalabilirsin
Dayanamıyacağım heralde birşey olmaz inşallah canım tşklerAdetin bittiyse girebilirsin ama ıslak kalmamaya mutlak özen göster olurmu enfeksiyona davet çıkarma
Tamam kuzum ama folige devam et bence birakmavakumlu kürtaj oldum ama korunmam lazım 2 ayyoksa bebek yine düşer demişti dr ki bende hazır değilim henüz
bilsem bende ona göre hareket edeceğim. birşey söylemedi dr takdiri ilahi...İlk aşılama neden olmadı peki .
aynen öyle canım sorun yapma kendine sakın bak ben kaç aydır boğuşuyorum dış gebelik falan diye bugün yine gittim doktora dış gebelik geçirmişsin dedi birdaha olma olasılığı yüksek tekrar rahim filmi arkasından laparoskopi arkasından tekrar aşılama denenebilir ama hala risk altında olursun tüp bebek daha mantıklı dedi kemoterapi iğnesini bir doz yaptırıcaz eğer haftaya hcg yine düşmemiş olursa beyindeki tümorden şüphelenicez dedi ve ben güle güle çıktım geldim drun yanındanBen bugun sonucumu ögrendim negatifama artık üzülmiycem ilk aşilamam dı Allah'ım başka dert vermesin moral çok önemli zaten kaderimizde varsa er yada geç alıcaz bebislerimizi kucağımıza rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin butun isteyenlere insallahhh elden dua etmekten baska bisey gelmiyor...
Dogru diyosun canim Allah yardimcın olsun dıs gebelikte de hamileymissin gibi oluyor degerler dimi ben doktora gostermedim 0.17 cikti benim.Allah'im emeklerimizi bosa cikarmasin insallah gecmis olsun canim...aynen öyle canım sorun yapma kendine sakın bak ben kaç aydır boğuşuyorum dış gebelik falan diye bugün yine gittim doktora dış gebelik geçirmişsin dedi birdaha olma olasılığı yüksek tekrar rahim filmi arkasından laparoskopi arkasından tekrar aşılama denenebilir ama hala risk altında olursun tüp bebek daha mantıklı dedi kemoterapi iğnesini bir doz yaptırıcaz eğer haftaya hcg yine düşmemiş olursa beyindeki tümorden şüphelenicez dedi ve ben güle güle çıktım geldim drun yanından
:)
artık herşey normal geliyor bana ..
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin oldu olmadı fazla takmamak lazım
aynen öyle canım sorun yapma kendine sakın bak ben kaç aydır boğuşuyorum dış gebelik falan diye bugün yine gittim doktora dış gebelik geçirmişsin dedi birdaha olma olasılığı yüksek tekrar rahim filmi arkasından laparoskopi arkasından tekrar aşılama denenebilir ama hala risk altında olursun tüp bebek daha mantıklı dedi kemoterapi iğnesini bir doz yaptırıcaz eğer haftaya hcg yine düşmemiş olursa beyindeki tümorden şüphelenicez dedi ve ben güle güle çıktım geldim drun yanından
:)
artık herşey normal geliyor bana ..
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin oldu olmadı fazla takmamak lazım
evet hakikaten aynıymış kemoterapi iğnesi evet methotrexate ilacın adıcanım çok çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle acıları yaşatmasın. Benimde düşüğüm yılan hikayesi gibi oldu hala kanamam devam ediyor değerlerim senin ki kadar yükselmese de yüksek çıkıyor bir hafta önce 7.48 di bu hafta 10.57 çıktı ama sağlıksız bir gebelik dedi doktorum bu haftada sıfırlanmazsa değerler iğne vurucam o eritecek dedi ne iğnesi olduğunu söylemedi kemoterapi iğnesi midir ki? İşin ilginç yanı yumurtalıklarım temiz, rahim temiz rahim duvarı temiz hiçbirşey yok ama kanama devam ediyor ve değerler yükseliyor senin ki gibi aynı:S
evet hakikaten aynıymış kemoterapi iğnesi evet methotrexate ilacın adı
umarım benimkide iğneyle düşer daha fazla uğraşmak zorunda kalmam
canım hoşgeldin, sürecini ve sonucu paylaşırsan sevinirim, inşallah herşey güzel olur sonucunu alırsın. Allah yardımcın olsun. dikkat et kenfine
en son ihtimali değerlendiriyor sözde doktor ama benim yüreğim eriyorbirde beyindeki tümörden şüphelenicez ne demek ne alakası varr beta hcg ile beyin tümörünün
Allah korusun doktorlar en kotusunden düşünmeye başlar yok öyle birseyen son ihtimali değerlendiriyor sözde doktor ama benim yüreğim eriyor
Allah korusun doktorlar en kotusunden düşünmeye başlar yok öyle birsey
yoktur ypktur bakma sen bilmiyormusun benim prolsktin ne işler açtı başıma, gelince gelince geliyor art arda o kadar sabret. doktorlarda google gibi oldu valla ufak bir belirti yaz google ya kansersin ya verem, doktorada git başlıyorlar kanser tümör, ferah olmaya çalış dua et.en son ihtimali değerlendiriyor sözde doktor ama benim yüreğim eriyor
Allah ım sanada tez zamanda sağlıklı gebelik nasip rtsin inşallah. olacak bir gün csnım seni çok iyi anlıyoruz zor bir süreç ama sabırlı ve güçlü olmak gerek. hadı bu sefer hayırlısı ile güzel sonuçlar ver bize. ama tüm ihtimallere hazır ol. Allah buyukhoşbuldum aşılama negatiftutunamamış olmadı regli oldum bekleme süreci çok zordu zaten umudum vardı kendimi hazırlıyordum ama lavobada adet kanını görünce direk ağlamaya başladım hıçkırmaya başladım o an anladım umudumu beklentimi yüksek tutmuşum ikinci aşılama oldu 18 ağustos 2015 de dördüncü gün ve yine umud ediyorum dua ediyorum hayırlısı
hakkımızda hayırlısı gerçekten bazen o kadar zor oluyorki keşke olmasaydı dedirtiyor, bir kere olup tam olmasımı yoksa yeterki olsun deyip kaybetmesi zor diyen bir arkadas vardı burda hatırlayamıyorum şimdi ama galiba nir olsun tam olsun en güzeli. inşallah bir gün olacakBen bugun sonucumu ögrendim negatifama artık üzülmiycem ilk aşilamam dı Allah'ım başka dert vermesin moral çok önemli zaten kaderimizde varsa er yada geç alıcaz bebislerimizi kucağımıza rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin butun isteyenlere insallahhh elden dua etmekten baska bisey gelmiyor...
Canim ya gerçekten zor ve uzun oldu senin sürecin ama çok şükür ki mantıklı ve yaşam enerjisi yüksek bir insansın burdan yorumların dan görüyorum bunu güzel olacak herseyinşallah bende iyiyi düşünüyorum hep de nedense en son ihtimal çıkıyor başıma dış gebelik içinde çok çok çok küçük olasılık demişti dün gittiğimde dış gebelik geçiriyosun değere göre hala hücre içerde ama büyüyemiyor hcg çok fazla yükselemiyor haliyle bizde göremiyoruz kanamda yapmıyor içerde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?