Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler içimi rahatlat tın biraz. Yok hiç germiyorum kendimi. Olmazsa biraz daha üzülür endişelenirim belki ama . Artık alıştım bekleyişlerden sonra hüsran yaşamaya .. buna da şimdi masraf ettik mesai harcadık boşa giderse üzülürüm biraz daha farklı. . İnşallah ben de senin o ilk yapıp ve doğum yapacakların arasına girebilirim

QUOTE="jasmine7676, post: 42301275, member: 627231"]bilmiyorum ki devam edecekmi geçen defada 95 ten düştü aşağıya sevinemiyorum çok hayırlısı deyip dua edip beklemekten başka yapılacak bir şey yok[/QUOTE]

Çok sevindim senin adına. İnşallah artarak devam eder değerin. Darısı hepimizin başına.

bilmiyorum ki devam edecekmi geçen defada 95 ten düştü aşağıya sevinemiyorum çok hayırlısı deyip dua edip beklemekten başka yapılacak bir şey yok
niye kötü düşünüyosun acaba niye kötüyü çağırıyosun durduk yere kızdırma beni yahu

iyi olucak hepsi alla allaaaaa doktora gittinmi gitmediysen niyeeeee

niye kötü düşünüyosun acaba niye kötüyü çağırıyosun durduk yere kızdırma beni yahu

iyi olucak hepsi alla allaaaaa doktora gittinmi gitmediysen niyeeeee
:) kötü de düşünmüyorum iyi de düşünmüyorum muallakta bekliyorum doktorlarında bir şey bildiği yokki perşembeye falan tekrar baktırıp ona göre gidicem eğer hamileyim havasına girip kıçımın üstüne oturursam bu defa çok üzülücem o yüzden daha nötr kalmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…