• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sessiz bekleyiş devam edio. Aşılama persembeydi cuma ilişki oldu . Bugün ve .p.tesi de önerdi. Bekliyoruz bakalım ... Dua edin. İlk aşılama ve sıfır ilaç kullanımı. Yani çatlatma ignesi bile boşuna yapıldı. Öncesinde çatlamayı hissedince bi gün önceye aldık aşılamayı
... Burda ilk aşılama si tutan hiç okumadım. Var mi yoksa bana mı öyle geldi. Umutluydum ümidim pek kalmadı milleti duyunca

Maalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. İnşallah seninki tutar.

Canim ya gerçekten zor ve uzun oldu senin sürecin ama çok şükür ki mantıklı ve yaşam enerjisi yüksek bir insansın burdan yorumların dan görüyorum bunu güzel olacak hersey
Hakikaten oyle inadina gülmek gerek diyen insanlardan oldim hep
O kdr kötü denilicek şeyler yaşadım ama hiç birşey beni bu kdar yıpratmadi ve acıtmadı..
Neyse senin hcg ne durumda yaptirdinmi yeni ölcüm bebis buyuyormu

Kızlar sessiz bekleyiş devam edio. Aşılama persembeydi cuma ilişki oldu . Bugün ve .p.tesi de önerdi. Bekliyoruz bakalım ... Dua edin. İlk aşılama ve sıfır ilaç kullanımı. Yani çatlatma ignesi bile boşuna yapıldı. Öncesinde çatlamayı hissedince bi gün önceye aldık aşılamayı
... Burda ilk aşılama si tutan hiç okumadım. Var mi yoksa bana mı öyle geldi. Umutluydum ümidim pek kalmadı milleti duyunca

Ümidini yitime ama kendini çokda kaptırma
Benim ilk aşilamam tuttu ama rlimizde patladı :)

Hakikaten oyle inadina gülmek gerek diyen insanlardan oldim hep
O kdr kötü denilicek şeyler yaşadım ama hiç birşey beni bu kdar yıpratmadi ve acıtmadı..
Neyse senin hcg ne durumda yaptirdinmi yeni ölcüm bebis buyuyormu
Yok yaptırmadım Reg l olmazsam birkaç gün geçince baktırıcam acele etmiyorum yarın tam regli min 30.gunu bol bol dua ediyorum hepimiz icin

Ümidini yitime ama kendini çokda kaptırma
Benim ilk aşilamam tuttu ama rlimizde patladı :)
Valla ne yalan söyleyim sayenizde kaptirmiyorum kendimi. Sol tarafim da yum . Çatlaması yasarken kj gıbı bi ağrı oldu bu aksam .2. Kez yumurtlama olur mu ki. Aşılama dan önce iki yum. Var demistı doktor biri 20 mm biri 16 mm die . Ertesi çatlamış bak dedi ama.sormayı unuttum catlamamis yum var mı die

Kafama cok takıldı belki yasayan vardir bu durumu ben klomen ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 2 ay once sonra adet oldum sadece 2 gun ve cok az kanamam oldu kist olusmus ondan dedi doktor sonra bana dogum kont hapi verdi gecicek dedi (ilacin ismi ginera ) kullandim tekrar hap bitince yine adet oldum ama yine 2 gun yine gittim doktora kist gecmis kullandigin ilaclardan kanaman az olmustur dedi sonra asilama icin o ay tedaviye basladim gobekten igne vurdum kendime sonra yine ovitrelle catlatma ignesi ve asilamam yapildi tutmadi negatif :( sonuc 0,17 bugunde adet oldum ve yine kanamam cok az geliyor bende ve esimde hic bir sorun yok ama 3 yildir bebis olmuyo iste bende yanlismi yapiyorum acaba bu ilaclari kullanarak diye dusunmeye basladim cunku adetim duzenliyken bozuldu ve cok uzuluyorum bu duruma :( sizdede oluyormu boyle yoksa bendemi bi gariplik var:(

Kafama cok takıldı belki yasayan vardir bu durumu ben klomen ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 2 ay once sonra adet oldum sadece 2 gun ve cok az kanamam oldu kist olusmus ondan dedi doktor sonra bana dogum kont hapi verdi gecicek dedi (ilacin ismi ginera ) kullandim tekrar hap bitince yine adet oldum ama yine 2 gun yine gittim doktora kist gecmis kullandigin ilaclardan kanaman az olmustur dedi sonra asilama icin o ay tedaviye basladim gobekten igne vurdum kendime sonra yine ovitrelle catlatma ignesi ve asilamam yapildi tutmadi negatif :KK43: sonuc 0,17 bugunde adet oldum ve yine kanamam cok az geliyor bende ve esimde hic bir sorun yok ama 3 yildir bebis olmuyo iste bende yanlismi yapiyorum acaba bu ilaclari kullanarak diye dusunmeye basladim cunku adetim duzenliyken bozuldu ve cok uzuluyorum bu duruma :KK43: sizdede oluyormu boyle yoksa bendemi bi gariplik var:KK43:
buna benzer dutumu birkaç kez iki yıllık tedavim boyunca yaşadım ve zaten topu topu 5 gün adet olurum oda asla coşkulu değildir :) ilaçları kullanınca o kadar azalırdıki yumurtlama olmadına rağmen. ben önceden yapılması gerekrn bir testi doktorum atladığı için sebepsiz düşünmüştüm ve adetlerim bana normal gtlmişti ama benim amh denen test sonuçlarına göre yumurta rezerrvlerim çok azalmış ve doktor bir srkadaşa danışmak için arayıp konuştuğumda adetlerinin kısa ve az olması bu sebepten zaten ama hep öyle diye anlamamışsın dedi, şimdi seninde başından beri böylemiydi yoksa değildide olmasımı rahatsız etti. eğer başından beri normaldi ilaçlardan sonra olduysa doktor haklı olabilir birde kist için ben hep yasmin kulandım ve birçok arkadaş kistini soğan kürüyle hallediyor ama ben içemefiğim midem çok yandığı için mecbur doktorun verdiği ilaçları kullanıyorummm

Merhaba. Hiç böyle düşünüp kendini germe. Evet benim de üç aşılamamın üçü de tutmadı. Ama ilk seferinde tutan sağlıklı hamilelik geçiren gördüğüm duyduğum o kadar çok kişi var ki... Hatta biri önümüzdeki ay doğum yapıyor. Sana nacizane tavsiyem, ne aşırı umutlan ne de kendini kahret. Oyalanacak bir şeyler bulup test gününün gelmesini bekle. Doğru zamansa güzel haberi alacaksın inşallah arkadaşım.

buna benzer dutumu birkaç kez iki yıllık tedavim boyunca yaşadım ve zaten topu topu 5 gün adet olurum oda asla coşkulu değildir :) ilaçları kullanınca o kadar azalırdıki yumurtlama olmadına rağmen. ben önceden yapılması gerekrn bir testi doktorum atladığı için sebepsiz düşünmüştüm ve adetlerim bana normal gtlmişti ama benim amh denen test sonuçlarına göre yumurta rezerrvlerim çok azalmış ve doktor bir srkadaşa danışmak için arayıp konuştuğumda adetlerinin kısa ve az olması bu sebepten zaten ama hep öyle diye anlamamışsın dedi, şimdi seninde başından beri böylemiydi yoksa değildide olmasımı rahatsız etti. eğer başından beri normaldi ilaçlardan sonra olduysa doktor haklı olabilir birde kist için ben hep yasmin kulandım ve birçok arkadaş kistini soğan kürüyle hallediyor ama ben içemefiğim midem çok yandığı için mecbur doktorun verdiği ilaçları kullanıyorummm
Canim cvp icin cok tesekkur ederim benim kanamam normalde hep fazla olurdu tedavi goruyorum 3 aydir igneler ilaclar kullandim cok fazla ondan sonra boyle oldu yani hic sorun yokken bide yumurtaliklarima zarar vermek istemiyorum adetimin bu kadar az ve kısa sürmesi rahatsiz etti beni :(

Canim cvp icin cok tesekkur ederim benim kanamam normalde hep fazla olurdu tedavi goruyorum 3 aydir igneler ilaclar kullandim cok fazla ondan sonra boyle oldu yani hic sorun yokken bide yumurtaliklarima zarar vermek istemiyorum adetimin bu kadar az ve kısa sürmesi rahatsiz etti beni :KK43:
kullandığın ilacın pröspektüsünü incele bi istersen. belirtilerin arasında böyle bir durum var mı

Back