- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 37
- Konu Sahibi ozgskne2011
Kızlar 2. Aşılamamı yapacağız... Doktorum başlamışken tedaviye 2. Yide yapalım dedi... Sonra yine beklemek istersen beklersin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah meleğin ben burdayım diyordur annesi :)Ben de ikinciyi bugün yaptırdım ama çok ağrım var.. inşallah yarın geçer.
Teşekkürler içimi rahatlat tın biraz. Yok hiç germiyorum kendimi. Olmazsa biraz daha üzülür endişelenirim belki ama . Artık alıştım bekleyişlerden sonra hüsran yaşamaya .. buna da şimdi masraf ettik mesai harcadık boşa giderse üzülürüm biraz daha farklı. . İnşallah ben de senin o ilk yapıp ve doğum yapacakların arasına girebilirimMerhaba. Hiç böyle düşünüp kendini germe. Evet benim de üç aşılamamın üçü de tutmadı. Ama ilk seferinde tutan sağlıklı hamilelik geçiren gördüğüm duyduğum o kadar çok kişi var ki... Hatta biri önümüzdeki ay doğum yapıyor. Sana nacizane tavsiyem, ne aşırı umutlan ne de kendini kahret. Oyalanacak bir şeyler bulup test gününün gelmesini bekle. Doğru zamansa güzel haberi alacaksın inşallah arkadaşım.
İnşallah meleğin ben burdayım diyordur annesi :)
Aslinda dogru yapiyorsunda bence bekleme gelmicek reglin :))
hamilesin yani :)Dayanamadım gittim bu sabah 131 çıktı
ohhhh ohhhhDayanamadım gittim bu sabah 131 çıktı
hadi bakalım bi hamiş haberinide 15 gün sonra senden alırız inşallahhçarşamba 2. aşılamam olacak kızlar
hamilesin yani :)
bilmiyorum ki devam edecekmi geçen defada 95 ten düştü aşağıya sevinemiyorum çok hayırlısı deyip dua edip beklemekten başka yapılacak bir şey yokohhhh ohhhh
ohhhh ohhh
inşalllllllaaaaaaaaahhhhhhh sağsalim kavuşursunuz birbirinize rabbim sevincini daim etsin inşallllaahhh
çok sevindim ben dedimd imi sanaaa
niye kötü düşünüyosun acaba niye kötüyü çağırıyosun durduk yere kızdırma beni yahubilmiyorum ki devam edecekmi geçen defada 95 ten düştü aşağıya sevinemiyorum çok hayırlısı deyip dua edip beklemekten başka yapılacak bir şey yok
en son görüştüğümde iyiydi ama bi kaç gündür bizde görüşemedik sipsirine bebiş büyüyormuuuçok güzel şeyler yazmışsınız inşsllah daha güzel olur. ama ben son zamanda sipsirine neyi merak ediyorumm ne yaptı acaba
inşallah canım inşallahhadi bakalım bi hamiş haberinide 15 gün sonra senden alırız inşallahh
:) kötü de düşünmüyorum iyi de düşünmüyorum muallakta bekliyorum doktorlarında bir şey bildiği yokki perşembeye falan tekrar baktırıp ona göre gidicem eğer hamileyim havasına girip kıçımın üstüne oturursam bu defa çok üzülücem o yüzden daha nötr kalmaya çalışıyorumniye kötü düşünüyosun acaba niye kötüyü çağırıyosun durduk yere kızdırma beni yahu
iyi olucak hepsi alla allaaaaa doktora gittinmi gitmediysen niyeeeee
sanırım 7 eylül gibi canım adetimi bekliyorum işteen son görüştüğümde iyiydi ama bi kaç gündür bizde görüşemedik sipsirine bebiş büyüyormuuu
bu arada ozgskne2011 kontrol ne zaman güzelim
çarşamba 2. aşılamam olacak kızlar
çarşamba 2. aşılamam olacak kızlar
sanırım 7 eylül gibi canım adetimi bekliyorum işte