• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm senmi geldin hoşgeldin. sorma ilaçlı tomografiydi ve ben doktorun yazdığı recetenin 4 gün süresi olduğunu bilmiyordum tomografi gününde ilaçları almaya gittim eczacı dedi reçetelerin günü 4 gün geçmiş bu yeniden yazdırın be tomografi saatine bir saat vardı doktorda ameliyattaymış çıkmadı benim randevu saatini kaydıralım diye düşündüydük o ara aniden annemle ilgili bir durum gelişti kalktım onun yanına geldim eşim bir ilde ben bir ildeyim bir haftadan fazladır, babam rahmetli oldu benim annemle tek ben ilgileniyorum şimdi onu halledip tekrar dönücem haftaya ama yeniden muayene olmam gerekiyor, tüp bebek eylüle kaldı kanamalı kist varmış yasmin kullanıyorum prolaktin için dostinexs alıyorum durum böyle. inşallah ikinci aşılaman tutar ve sen bize süpriz yaparsınnn.
hoş bulduk canımm ara ara bakıyordum bu sayfalara, annen iyidir umarım. Allah onları başımızdan eksik etmesin, benimde babam vefat ettiği için anne hassasiyetini tahmin edebiliyorum. belki tomografi olmaması gerekiyordur her şerde bi hayır vardır dedikleri budur :) iyimser olmaya çalışıyorum :21:
eylülde güzel haberler verirsin inş bizlere.

hoş bulduk canımm ara ara bakıyordum bu sayfalara, annen iyidir umarım. Allah onları başımızdan eksik etmesin, benimde babam vefat ettiği için anne hassasiyetini tahmin edebiliyorum. belki tomografi olmaması gerekiyordur her şerde bi hayır vardır dedikleri budur :) iyimser olmaya çalışıyorum :21:
eylülde güzel haberler verirsin inş bizlere.
ayyy benimde baban vefat etti o yuzden koşturdum hemen. iyi şimdi şükür hallettik, kısmet canım dediğin gibi her şerin vardır hayrı eylülde neler olacak bakalımm

Kızlar asilama bugüne alındı. Saat 12 1 giBi. Cuma günüydü normalde randevu . Dun catlama sancisi yasayinca aradim doktoru . Tahmin ettiğim gibi dün yum. Çatlamış benim. İğneyi de boşuna vurmuş oldum. İnsallah bi problem oluşturmaz

Kızlar asilama bugüne alındı. Saat 12 1 giBi. Cuma günüydü normalde randevu . Dun catlama sancisi yasayinca aradim doktoru . Tahmin ettiğim gibi dün yum. Çatlamış benim. İğneyi de boşuna vurmuş oldum. İnsallah bi problem oluşturmaz

sorun olmaz canım zaten doktor bekletmemiş bak bügün hemen aşılaman yapılıcak eğer beklesen belki sorun olurdu sen içini ferah tut olurmu

Bugün 8. günüm ama 2 sivilce ile uyandım ve dünden bu yana adet öncesinde yaşadıklarım gibi şişliğim ağrılarım var birde ayaklarım ve karnım soğuk. sanki olmıcak adetim geliyor maalesef :KK43:
hayırlısı..

zaten bebek tuttuğundada belirtiler adetle aynı oluyor canım sen sıkma canını belki tutunmuştur bebiş

sorun olmaz canım zaten doktor bekletmemiş bak bügün hemen aşılaman yapılıcak eğer beklesen belki sorun olurdu sen içini ferah tut olurmu
Ay inşallah. . İçimde gene olmaz die bi his var.. çünkü ben klomen falan kullanmadan yapıver dim . Ama dün sabah 20 mm solda yumurta var Dedi. Çok iyi dedı saglikli rahim vs. Ben de asilama yapalım dedim . Yaptık

Ay inşallah. . İçimde gene olmaz die bi his var.. çünkü ben klomen falan kullanmadan yapıver dim . Ama dün sabah 20 mm solda yumurta var Dedi. Çok iyi dedı saglikli rahim vs. Ben de asilama yapalım dedim . Yaptık

Olur oluuuurrrr sıkma ama böyle kendini düşünmemeye çalış çok fazla

Dimi haklisin. Takmamaya calisiyim. Cuma c.tesi ilişki olsun dedi . Aklıma takılan bugünkü spermlerı neyin etkilemez dimi .ay gene saçma sorular beynim de
etkilemez hayır :) sen doktorun ne dediyse onu yap mutlaka hayırlı olur inşallah ben mesela çok takmadım kafama tutmicak hissi hep vardı iiçimde o yüzden pek oralı olamadım yani bide iş le meşgul oldum zaman geçiverdi
sende kendini oyalıcak bişeyler bul ama bugün yarın bi dinlen kaldır bacakları havaya yat :D

Bugün 8. günüm ama 2 sivilce ile uyandım ve dünden bu yana adet öncesinde yaşadıklarım gibi şişliğim ağrılarım var birde ayaklarım ve karnım soğuk. sanki olmıcak adetim geliyor maalesef :KK43:

Sabah gittim kan verdim erken ama iznim bitiyor tutmadi ysa tatil yapıcam deniz e giricem birkaç gün
kızlar ilk aşılaması tutmuş ve sağlıksız bir gebelik geçirmiş biri olarak size duam Rabbim sağlıkla kucağınıza slacsğınız hamilelikler nasip etsin. sonuçlarınızı bekliyoruz ama gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor.

Back