- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
canım rahat ol ki vucudunda rahat olsun ve hersey yolunda hidecek inşallah. bak doktorun hemen harekete geçmiş, sen ödevlerini yerine getir.Dimi haklisin. Takmamaya calisiyim. Cuma c.tesi ilişki olsun dedi . Aklıma takılan bugünkü spermlerı neyin etkilemez dimi .ay gene saçma sorular beynim de
canım bnde ikinci aşılama için dün ilk iğneyi vurdum hayırlısı bakalımkızlar ilk aşılaması tutmuş ve sağlıksız bir gebelik geçirmiş biri olarak size duam Rabbim sağlıkla kucağınıza slacsğınız hamilelikler nasip etsin. sonuçlarınızı bekliyoruz ama gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor.
hadi hayırlısıııı...canım bnde ikinci aşılama için dün ilk iğneyi vurdum hayırlısı bakalım
aahh canım aminnnn inş. hepimize nasip olur inş annelik duygusu vasfı.hadi hayırlısıııı...
bu defa olur inşallah sağlıklı sıhhatli kuçağına alabileceğin bir hamişliğin olur
aminnn cnm inşallahkızlar ilk aşılaması tutmuş ve sağlıksız bir gebelik geçirmiş biri olarak size duam Rabbim sağlıkla kucağınıza slacsğınız hamilelikler nasip etsin. sonuçlarınızı bekliyoruz ama gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor.
canım haydı hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırızzcanım bnde ikinci aşılama için dün ilk iğneyi vurdum hayırlısı bakalım
14 çıktı canım pazar regl olmayı bekliyorum olmazsam salı tekrar iki A4ada bir deredeyim gene :)ve merakla J jasmine7676 yı bekliyorum. inş olmuştur hayırlısıyla ve daha fazla beklemez.
amin canımm saol inş.canım haydı hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırızz
iyi bi değer yine de, c.tesi tekrarlayıp artıp artmadığına bakabilirsin aslında. Allahım inş böyle devam eder de kucağına almak nasip olur.14 çıktı canım pazar regl olmayı bekliyorum olmazsam salı tekrar iki A4ada bir deredeyim gene :)
gördünmü bak hamişssin işte14 çıktı canım pazar regl olmayı bekliyorum olmazsam salı tekrar iki A4ada bir deredeyim gene :)
Hamilelik bulgusu na rastlanmamıştır ne demek yaw yılan hikayesine dön du olay doktor una guveniyorsan o ne oneriyor sa onu yap canimbu arada benimde pataloji sonucum çıkmış temizzzz
gebelik bulgusuna raslanmamıştır yazıyor amaaaa betahcg düşmemiş çok fazla200 dü en son kürtajdan önce bugün 168,43 olmuş sadece iğne dicek sanırım yarın doktor benimde hiç yaptırasım yok yan etkisi çokmuş kemoterapi iğnesi olduğu için kendiliğinden düşermiki acaba ya
İlk aşılama neden olmadı peki .canım bnde ikinci aşılama için dün ilk iğneyi vurdum hayırlısı bakalım
Yani dis gebelik degil bebek dusmus demek cancazım :) bende bilmiyodum hic bunlari hepiviğini ögrendim maşallah :/ kötu tecrübeyleHamilelik bulgusu na rastlanmamıştır ne demek yaw yılan hikayesine dön du olay doktor una guveniyorsan o ne oneriyor sa onu yap canim
Adetin bittiyse girebilirsin ama ıslak kalmamaya mutlak özen göster olurmu enfeksiyona davet çıkarmaMrb kizlar tatildeyim adetimde 2gun once bitti eylulde de asilama olacam denize girebilirmiyim acaba doktoruma sormadim hic siz biliyormusunuz
Olmadı canımslm kızlar,
aşılama yaptıranlar sonuçlar ne alemde.
Dış gebelik olmaması iyi senin yaşında iyi bir yaş bence sen folik asit i hiç bırakma kuzum kendiliğinden düştüğünü göre her an hamile de kalabilirsinYani dis gebelik degil bebek dusmus demek cancazım :) bende bilmiyodum hic bunlari hepiviğini ögrendim maşallah :/ kötu tecrübeyle
Dr uma cok guvendiğim söylenemez ama bide afyondaki dr uma sorucam bakalim yarın o ne dicek
Lütfen sende dikkat et bebise sahip cık annesi tutun birbirinizi sıkı sıkı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?