Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dimi haklisin. Takmamaya calisiyim. Cuma c.tesi ilişki olsun dedi . Aklıma takılan bugünkü spermlerı neyin etkilemez dimi .ay gene saçma sorular beynim de
canım rahat ol ki vucudunda rahat olsun ve hersey yolunda hidecek inşallah. bak doktorun hemen harekete geçmiş, sen ödevlerini yerine getir.

canım bnde ikinci aşılama için dün ilk iğneyi vurdum hayırlısı bakalım

14 çıktı canım pazar regl olmayı bekliyorum olmazsam salı tekrar iki A4ada bir deredeyim gene :)
iyi bi değer yine de, c.tesi tekrarlayıp artıp artmadığına bakabilirsin aslında. Allahım inş böyle devam eder de kucağına almak nasip olur.

14 çıktı canım pazar regl olmayı bekliyorum olmazsam salı tekrar iki A4ada bir deredeyim gene :)
gördünmü bak hamişssin işte
girme artık denize falan dayandın bu kadar biraz daha sabret lütfen daha erken olduğu için 14 yükselicektir o kat kat görürsün hayırlı ömürlü olur inşallaaaaahhhhhhh sağsalim kavuşmayı nasip etsin rabbim

bu arada benimde pataloji sonucum çıkmış temizzzz
gebelik bulgusuna raslanmamıştır yazıyor amaaaa betahcg düşmemiş çok fazla 200 dü en son kürtajdan önce bugün 168,43 olmuş sadece iğne dicek sanırım yarın doktor benimde hiç yaptırasım yok yan etkisi çokmuş kemoterapi iğnesi olduğu için kendiliğinden düşermiki acaba ya

Iyi dileklerini z için teşekkürler canlar ama çok umutlu değilim geçen defa 11.gun 23 tu 14.gun 98 den düsmustu hayırlısı hepimiz için

Hamilelik bulgusu na rastlanmamıştır ne demek yaw yılan hikayesine dön du olay doktor una guveniyorsan o ne oneriyor sa onu yap canim

Mrb kizlar tatildeyim adetimde 2gun once bitti eylulde de asilama olacam denize girebilirmiyim acaba doktoruma sormadim hic siz biliyormusunuz

Hamilelik bulgusu na rastlanmamıştır ne demek yaw yılan hikayesine dön du olay doktor una guveniyorsan o ne oneriyor sa onu yap canim
Yani dis gebelik degil bebek dusmus demek cancazım :) bende bilmiyodum hic bunlari hepiviğini ögrendim maşallah :/ kötu tecrübeyle

Dr uma cok guvendiğim söylenemez ama bide afyondaki dr uma sorucam bakalim yarın o ne dicek
Lütfen sende dikkat et bebise sahip cık annesi tutun birbirinizi sıkı sıkı olurmu

Dış gebelik olmaması iyi senin yaşında iyi bir yaş bence sen folik asit i hiç bırakma kuzum kendiliğinden düştüğünü göre her an hamile de kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…