- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
Amiiiiinnnnn canim benimbu sizin bebişinizzz o demekki çok iyi olumlu düşünüyorr
maşallahhh sana Allah sınavlarımızı en güzel şekilde vermeyi nasip etsin aminnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiinnnnn canim benimbu sizin bebişinizzz o demekki çok iyi olumlu düşünüyorr
maşallahhh sana Allah sınavlarımızı en güzel şekilde vermeyi nasip etsin aminnnnnnn
Merhaba bende polikistik over hastasıyım haziranda asılama oldum ama tutmadı esimde problem yok bende ploraktin yuksekligi var bu ay ara verip ploraktin dusurmek icin ilac kuilandım simdi adetm 2gun gecti ama her an olucak gibiyim olursam baslicam yine asıiama tedavime hayıriısı bakalmKizlar ben doktorumla konustm bugun adet oldum yarin gdicem.asilamayi planlicak ben polkkstk over hastasym ins tutar asilamamiz.esimde hic bi problem yok bende pihtilasma var benm.gibi olanlar varsa yazarsa cok sevnrm.damdan dusenin halinden damdan dusen anliyo ben.dusuklerimde hep.burda tesellyi.buldm
Kizlar ben doktorumla konustm bugun adet oldum yarin gdicem.asilamayi planlicak ben polkkstk over hastasym ins tutar asilamamiz.esimde hic bi problem yok bende pihtilasma var benm.gibi olanlar varsa yazarsa cok sevnrm.damdan dusenin halinden damdan dusen anliyo ben.dusuklerimde hep.burda tesellyi.buldm
Bizim ilk asilamamiz tuttu tatlim ama bebisimi bugunden itibaren dusmesi icin birakiyorum cunku bebek gelismiyor sagliksiz embriyo oldugu icinmis
Kendi doktorum pihtilasmamiz oldugunu soyledi ama bunun icin hic test tahlil yapilmadi
Hakkind hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelimki
Insllah canim sizin surec nasil geciyor bakalim hic belirti varmiCanım çok üzüldüm umarım düzelir tabi moral bozmak için söylemiyorum ama benimde ilk düşüğüm öyle olmuştu bebisim büyümedi degerlerim iki kat artmamisti hiç .. Eğer senin için hala bir umut var dediler ise umarım gerçekleşir.
Insllah canim sizin surec nasil geciyor bakalim hic belirti varmi
Fala inanma falsiz kalmaCanım benim bir tek kasık ağrım var başka bir şey yok sanırım olmadı hiç umudum yok açıkçası. Bir de dün kuzenim yüzük falı baktirmis 29 yaşında anne olcakmisim öyle dedi sağolsun :)
Fala inanma falsiz kalma
Kasik agrisi bendede olmustu hemde adet agrisi gibi benimde hiccccc umudum yoktu inan
Kimsenin sesi cikmiyor Ben 8.haftadaki kontrolumu bekliyorum daha hic gozukmedim doktora biraz endiseliyim Senin amh sonucunu merak ettim aldin mi sonuclari ?Insallah bi sorun cikmazkızlar, nasılsınız forumda neler oldu bakalım. haberleriniz var mı bana. takip etmeye çalıştım ama kaçırmış olabilirim. en son @Denizlilisrsyden haberim var ve ne durumdasın seni hala merak ediyorum. diğer arkadaşlar durumunuz nedir, aşılama olan ve bekleme sürecinde olan varmı ?
evet herkes kaybolmuş, korkma inşallah herşey yolundadır ve bebişin sağlıkla sana tutunmuştur bize müjdeyi ver olur mu? ben sonuçlarımı yarın alacağıö, dün döndük biz tatildeydik hafta sonu olduğu için de doktora gösteremeyecektim, artık kısmetse yarın göreceğim sonuçları.Kimsenin sesi cikmiyor Ben 8.haftadaki kontrolumu bekliyorum daha hic gozukmedim doktora biraz endiseliyim Senin amh sonucunu merak ettim aldin mi sonuclari ?Insallah bi sorun cikmaz
Insallah dedigin gibidir guzel haberlerle donunce yazarim burdan Sende sonuclarini yaz merak ettim :)evet herkes kaybolmuş, korkma inşallah herşey yolundadır ve bebişin sağlıkla sana tutunmuştur bize müjdeyi ver olur mu? ben sonuçlarımı yarın alacağıö, dün döndük biz tatildeydik hafta sonu olduğu için de doktora gösteremeyecektim, artık kısmetse yarın göreceğim sonuçları.
iyiyim canım nasıl olalım düşmesini bekliyoruz bebişinkızlar, nasılsınız forumda neler oldu bakalım. haberleriniz var mı bana. takip etmeye çalıştım ama kaçırmış olabilirim. en son @Denizlilisrsyden haberim var ve ne durumdasın seni hala merak ediyorum. diğer arkadaşlar durumunuz nedir, aşılama olan ve bekleme sürecinde olan varmı ?
Denizlilisrsy tatlım çok üzüldüm ama sen değerler az artıyor deyince diyemediydim boş gebelik ihyimali olabileceğini. benimde sürecim senle aynıydı ve değerlerim hiç 2 kat artmadı dedilrr sağlıksız, bekledim ama bu seferde kese oldu bebek olmadı. yani beklemenin sonunda boş gebelik oldu. hakkında hayırlısı . sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbime kslmış. bir kere olursa bir daha olur bence bu bir işaret
sonuçlarımı aldım canım. kendi doktorum yoktu iyikide yoktu çünkü amh testi gerçekten yaşıma göre düşük çıktı be bende diğer doktora herşeyi söyledim, arkadaşınızın 2 yıllık hastadıyom anlamadı, adamın biri 2 snyede anladı demekki ğrofesör olan boşuna olmuyor bu küçücük hastanelerde niye çalışılırmış anladım deyince tabi meslektaşını korudu öyle düşünme falan teselli çabası, söylediğine göre kötü değilmiş, sadece azalma varmış falanmış dedim biliyorum ben ne düşünceğimi. birde bende baş belası bir prolaktin var ikide bir artar yine artmış ne oluyorsa onada. dedi doktorda beyin cerrahine git, çok düşük ihtimal ama hipofiz bezine bakılsın bazen iyi huylu tümörler olabiliyormuş. dedim içimden bide o olsun herşey tamam olsun, elimi verdim kolum gitti valla bu hastanelere. yarında onun için gidecem artık.Insallah dedigin gibidir guzel haberlerle donunce yazarim burdan Sende sonuclarini yaz merak ettim :)
canım benim ki düşmedi çünkü düimesin diye bir sürü ilaç kullandım ve kesenin boş olduğuna emin olana kadar inatla bekleyince 9 haftayı geçti düşşeede ciddi zor olacaktı ben kürtaj oldum doktor önerisi ile anestezi alarakcanım senin adet kanaman ne zaman başladı peki benim olan kanamamda durdu hiö gelen giden yok birde ondan korkuyorum şimdi ozgskne2011
canım öncelikle hoşgeldin inşallah aşılaman tutar ve kavuşursun bebeğine. belirtiler konusunda acele etme adet günün yaklaşsın, forumlarda dikkat ettiysen herkesinki değişik ve bazısında yok bile.mrb benimde ilk aşılamam ve 8. günüm bütün siteleri okuyup tuttuğuna dair bir ip ucu bulur muyum diye dolaşmaktan yoruldum :) benim aşılamam ilk 6 günü ara ara adet olacakmışım gibi sancı oldu ama şuan yok denecek kadar az sizde böyle bir durum oldu mu