kızlaar
sanki bir filmdeyim birisi senaryoyu yazıp yazıp çiziyor sonrada geri siliyor. bugün çok fena bir gün geçirdim, aslında trajı komıkde denılebilir. şimdi benim ahm 1 in altında çıkmış doktor dedi bekleme. artık bunu kabul ettim benim yumurtalar kaç ay 5 er 5 er heba olmuş , sağolsun doktorum pek bir müsrif kullanmış. artık benim içn her biri altın değerinde, yani altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim kendimi. çatladıydı, büyüydüydü aman efendim azalıyordu
ziyan ettirmem artık. beklemiyoruz zaten tüpe gideceğizde adet olmadım, çok takdir ettiğim buz gibi olmasına rağmen bilgisine saygıyla eğildiğim beyefendiye maddi sebplerden dolayı gidemiyoruz valla pek bir katı 1 kuruş aşağı düşmüyorlar diğer merkezle nerdeyse 2 milyar fark var. bizde öbüründe karar kıldık, öbür merkezde iyi geldi gözüme. eee sonuçlara görede acele etmemiz lazımsa eğer ya bismillah dedik başladık. ilki burada, tutmazsa diğeri orada olacak, eşim o zaman maddiyatı zorlarız ne yapalım dedi ve bende tamam dedim gitti.
gelelim benim şu hipofizdeki tümör hikayesine, bugün gittim doktora beyin cerrahine aman Allah'ım sağlam giren şokta çıkar yaw. adam önce dinledi sonra başladı eşimle benim tüp bebek mazimi dinlemeye, sorun kimde, ne zamandır tedavi görüyorsun vb sorular bir ara sandım alışkanlıktan yine kadın doğuma girdim herhalde
sonra başladı şu belirtin varmı yok bu belirtin varmı yok o zaman temizdir demi dedim. bana diyoki doktor, söylediklerine göre yok, sonuçlarına göre var gibi. beyin tomografsi istedi ve haftaya cekileceğim. tam çıkacaktım başladı konuşmaya dediklerini aynen yazıyorum ve belirtmek isterimki hiç birşey sormadım. sakine hanım ; '' tedaviler dolayısıyla hormonların çok oynanması sebebiyle bazen böyle şeyle olabilir, olursa ne olur 1 yada 2 cm olunca görme sinirini zorlamasın diye alınır ve nasıl alınır, burnundan girilir beynine ulaşılır ve oradaki tümörler titizlikle temizlenir. ama sen sonuçları var gibide düşün, yok gibide düşün, eğer yoksa endokrine gönderirim sebebine birde orda bakılır varsa burnundan gireriz '
adama başımı sallayıp çktım doğru eve. adamın tipi eve gelene kadar gözümün önünden gitmedi. Allah'ım sana geliyorum yarabbi... okullar açılsın, sınıfıma geri döneyim çocuklarımla Al satarım, bal satarım falan oynayayım ben ya,