• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonuçlarımı aldım canım. kendi doktorum yoktu iyikide yoktu çünkü amh testi gerçekten yaşıma göre düşük çıktı be bende diğer doktora herşeyi söyledim, arkadaşınızın 2 yıllık hastadıyom anlamadı, adamın biri 2 snyede anladı demekki ğrofesör olan boşuna olmuyor bu küçücük hastanelerde niye çalışılırmış anladım deyince tabi meslektaşını korudu öyle düşünme falan teselli çabası, söylediğine göre kötü değilmiş, sadece azalma varmış falanmış dedim biliyorum ben ne düşünceğimi. birde bende baş belası bir prolaktin var ikide bir artar yine artmış ne oluyorsa onada. dedi doktorda beyin cerrahine git, çok düşük ihtimal ama hipofiz bezine bakılsın bazen iyi huylu tümörler olabiliyormuş. dedim içimden bide o olsun herşey tamam olsun, elimi verdim kolum gitti valla bu hastanelere. yarında onun için gidecem artık.
Doktora bak hemen tumor uretti kafasindan seni endiselendirdi Ben doktor degilim ama arastirmalardan takip ettigim kadariyla o kadar abartilcak bisey degil dusuk cikmasi hatta hamilelige de engel degil kesinlikle Prolaktin de oyle herkeste zaman zaman yukselip azalan bi hotmon daha cok strese bagli yukseliyor Amh te 1 den dusukse eger tedavi oneriyolar ama 2-4 araligindaysa gayet iyi diyolar Benim doktorda benimkinin normalden yuksek olmasindan suphelenmisti 4 un uzeri yani Oyle olunca da pko oluyomussun cok sukur supheleri yersiz cikti ama dedigim gibi cok buyuk problem yaratacak bi durum degil nitekim sen asilamayla hamile de kalmissin ve yine kalirsin Insallah duzgun bi doktor bulursun seni strese sokmadan yardimci olur.

canım öncelikle hoşgeldin inşallah aşılaman tutar ve kavuşursun bebeğine. belirtiler konusunda acele etme adet günün yaklaşsın, forumlarda dikkat ettiysen herkesinki değişik ve bazısında yok bile.
Evet bence de belirti aramamak lazim bende hala ne mide bulantisi ne herhangi bi belirti var ara ara goguslerde sizlama ve hassasiyet oluyo o kadar

Idrar testi yaptım koskoca bir negatif .. sanırım pes etmem gerekiyor ..

Pes etmek yok napalim elimizden gelen bisey yok.. Seninde ilk âsilamandi yanılmıyorsam benimde ilk tutmadı ve asılmadan çok büyük umutlar beklemek de yanlış sansimizi sadece %15 fazla arttırmış oluyoruz denenmeli tabikide bende deniyorum ama herşey Allahin vermesi ile... O.c.c. Ol demezse olmuyor.. İnanıp bekleyip dua edicez ve Dr kontrolünde neler gerekiyorsa biz elimizden geleni yapacağız... Uzulmemeye çalış.. Topla kendini ;) yanlız değilsin hepimiz ayniyiz bak birseylerin çabasında.. İnsAllag olacak birgün... İnan...

sonuçlarımı aldım canım. kendi doktorum yoktu iyikide yoktu çünkü amh testi gerçekten yaşıma göre düşük çıktı be bende diğer doktora herşeyi söyledim, arkadaşınızın 2 yıllık hastadıyom anlamadı, adamın biri 2 snyede anladı demekki ğrofesör olan boşuna olmuyor bu küçücük hastanelerde niye çalışılırmış anladım deyince tabi meslektaşını korudu öyle düşünme falan teselli çabası, söylediğine göre kötü değilmiş, sadece azalma varmış falanmış dedim biliyorum ben ne düşünceğimi. birde bende baş belası bir prolaktin var ikide bir artar yine artmış ne oluyorsa onada. dedi doktorda beyin cerrahine git, çok düşük ihtimal ama hipofiz bezine bakılsın bazen iyi huylu tümörler olabiliyormuş. dedim içimden bide o olsun herşey tamam olsun, elimi verdim kolum gitti valla bu hastanelere. yarında onun için gidecem artık.
Kadınlar için geçen her zaman kayıp aslında biz erkekler gibi değiliz ne yazıkki ve her klomen vs fazladan yumurtlayan ilaçları ne kadar kullanırsak o kadar erkene cekiyoruz menapozumuzu.. Üzülme çok düşük değilse daha baya vardır.. Prof. Un bunu anlaması da işini bilen bi doktor demekki orayı sevmemistin ama tüp bebeği orda yaptır bence adam bi bakışta birşeyler biliyorsa ehil olmuş demektir..Hipofiz bezine bakılsın kötü bisey değil olası bi ihtimali söylemiş doktor ama kalbini ferah tut öyle bisey yoktur hemen herkesin prolaktini. Artabiliyor. İçin rahatlar bakılmış olur.. Ona da baktirdikdan sonra mi tüp bebeğe haşlayacaksın ve nerede başlayacağına karar verdin mk ? Senin içinde hayırlısı insallah en kısa zamanda bi şekilde bebeğine kavuşursun kavusuruz... ;)

Pes etmek yok napalim elimizden gelen bisey yok.. Seninde ilk âsilamandi yanılmıyorsam benimde ilk tutmadı ve asılmadan çok büyük umutlar beklemek de yanlış sansimizi sadece %15 fazla arttırmış oluyoruz denenmeli tabikide bende deniyorum ama herşey Allahin vermesi ile... O.c.c. Ol demezse olmuyor.. İnanıp bekleyip dua edicez ve Dr kontrolünde neler gerekiyorsa biz elimizden geleni yapacağız... Uzulmemeye çalış.. Topla kendini :KK66: yanlız değilsin hepimiz ayniyiz bak birseylerin çabasında..
İnsAllag olacak birgün... İnan...

TTeşekkür ederim canım evet tabiki herşey kısmet ama yoruldum sanırım baskı var üzerimde ve bun boğuluyorum :(

TTeşekkür ederim canım evet tabiki herşey kısmet ama yoruldum sanırım baskı var üzerimde ve bun boğuluyorum :KK43:
canım biz aynı gün aşılama yaptırmammışmıydık.??? 23 temmuzda... daha erken perşembe ve cuma kan testi yaptırmammız gerekiyordu. Neden bugünden idrar testi yapıp kendini üzüyorsun ki. 12. gün değil mi bugün daha

Benimde 10. Gunde yaptigim test negatifti 17. Gune kadr bekledim o gune kdarda herkeze nasil soylivem diye dusundum isyerindekilerin baskisiyla kan tahlili yaptirdim ve supriiizzzzz
Betahcg 59 tabii ben anlam veremedim dr umu aradim hamilesin diyince aglama krizine girdim :)
Kisavasi cok acele etme gununu bekle ve kanda baktir
Bak hatta sana soyle soyliyim 5. Haftamda esim hatirasi olsun bebegin diye hassas gebelik testi getirdi eve onu yaptirdigimdada sonuc tek cizgiudi :/
Hemen yipratma kendini sabirla bekle olurmu

canım benim ki düşmedi çünkü düimesin diye bir sürü ilaç kullandım ve kesenin boş olduğuna emin olana kadar inatla bekleyince 9 haftayı geçti düşşeede ciddi zor olacaktı ben kürtaj oldum doktor önerisi ile anestezi alarak
Benim berek kalmicak dr un dedigi gibi kendiliginden dusucek belli bugun aksam uzerinden beri suyum geliyor :/ bu kdr kucuk bebegin suyunun olmasi cok illginc geldi bana cahillik gercekten basa bela tecrubem yok ondan herseye sasiriyorum aman allah birdaha tecrubede ettirmesin bu acilari kimseye
Bu arada sakin telas etme tut sen bu profu belki biraz fazla para gider ama bak adam hakli cikti iste beyninde falanda bisey yoktur gorursun ;) uzulme sakin canim benim ben hissediyorum ozgskne2011 ozgskne2011 az kaldi anne olmana :KK36:

Benimde 10. Gunde yaptigim test negatifti 17. Gune kadr bekledim o gune kdarda herkeze nasil soylivem diye dusundum isyerindekilerin baskisiyla kan tahlili yaptirdim ve supriiizzzzz
Betahcg 59 tabii ben anlam veremedim dr umu aradim hamilesin diyince aglama krizine girdim :)
Kisavasi cok acele etme gununu bekle ve kanda baktir
Bak hatta sana soyle soyliyim 5. Haftamda esim hatirasi olsun bebegin diye hassas gebelik testi getirdi eve onu yaptirdigimdada sonuc tek cizgiudi :/
Hemen yipratma kendini sabirla bekle olurmu

Canım ben sabahtan beri agliyorum ya eşime de olmadı dedim o da oturdu benle ağladı :( kasık ağrım hiç geçmedi sanırım adet olcam önceden Ağlamış oldum :)

Canım ben sabahtan beri agliyorum ya eşime de olmadı dedim o da oturdu benle ağladı :KK43: kasık ağrım hiç geçmedi sanırım adet olcam önceden Ağlamış oldum :)
Acele etme bi kac gun daha sabret ve beta hcg yaptir litfen uzulucek bisey yok beterin beyeri var diye dusunun bak bana hamile kaldim sidide dussun diye bekliyorum bak sehit annelerine dogum icin hastaneye yatip o gece bebeginin kalbi duranlar var yani aglamauin isyan etmeyin daha cok erken tamammi tatlim

kızlaar
sanki bir filmdeyim birisi senaryoyu yazıp yazıp çiziyor sonrada geri siliyor. bugün çok fena bir gün geçirdim, aslında trajı komıkde denılebilir. şimdi benim ahm 1 in altında çıkmış doktor dedi bekleme. artık bunu kabul ettim benim yumurtalar kaç ay 5 er 5 er heba olmuş , sağolsun doktorum pek bir müsrif kullanmış. artık benim içn her biri altın değerinde, yani altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim kendimi. çatladıydı, büyüydüydü aman efendim azalıyordu :KK66: ziyan ettirmem artık. beklemiyoruz zaten tüpe gideceğizde adet olmadım, çok takdir ettiğim buz gibi olmasına rağmen bilgisine saygıyla eğildiğim beyefendiye maddi sebplerden dolayı gidemiyoruz valla pek bir katı 1 kuruş aşağı düşmüyorlar diğer merkezle nerdeyse 2 milyar fark var. bizde öbüründe karar kıldık, öbür merkezde iyi geldi gözüme. eee sonuçlara görede acele etmemiz lazımsa eğer ya bismillah dedik başladık. ilki burada, tutmazsa diğeri orada olacak, eşim o zaman maddiyatı zorlarız ne yapalım dedi ve bende tamam dedim gitti.
gelelim benim şu hipofizdeki tümör hikayesine, bugün gittim doktora beyin cerrahine aman Allah'ım sağlam giren şokta çıkar yaw. adam önce dinledi sonra başladı eşimle benim tüp bebek mazimi dinlemeye, sorun kimde, ne zamandır tedavi görüyorsun vb sorular bir ara sandım alışkanlıktan yine kadın doğuma girdim herhalde:rolleyes: sonra başladı şu belirtin varmı yok bu belirtin varmı yok o zaman temizdir demi dedim. bana diyoki doktor, söylediklerine göre yok, sonuçlarına göre var gibi. beyin tomografsi istedi ve haftaya cekileceğim. tam çıkacaktım başladı konuşmaya dediklerini aynen yazıyorum ve belirtmek isterimki hiç birşey sormadım. sakine hanım ; '' tedaviler dolayısıyla hormonların çok oynanması sebebiyle bazen böyle şeyle olabilir, olursa ne olur 1 yada 2 cm olunca görme sinirini zorlamasın diye alınır ve nasıl alınır, burnundan girilir beynine ulaşılır ve oradaki tümörler titizlikle temizlenir. ama sen sonuçları var gibide düşün, yok gibide düşün, eğer yoksa endokrine gönderirim sebebine birde orda bakılır varsa burnundan gireriz ':confused::KK53::KK57::KK67:
adama başımı sallayıp çktım doğru eve. adamın tipi eve gelene kadar gözümün önünden gitmedi. Allah'ım sana geliyorum yarabbi... okullar açılsın, sınıfıma geri döneyim çocuklarımla Al satarım, bal satarım falan oynayayım ben ya, :cool::KK4:

kızlaar
sanki bir filmdeyim birisi senaryoyu yazıp yazıp çiziyor sonrada geri siliyor. bugün çok fena bir gün geçirdim, aslında trajı komıkde denılebilir. şimdi benim ahm 1 in altında çıkmış doktor dedi bekleme. artık bunu kabul ettim benim yumurtalar kaç ay 5 er 5 er heba olmuş , sağolsun doktorum pek bir müsrif kullanmış. artık benim içn her biri altın değerinde, yani altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim kendimi. çatladıydı, büyüydüydü aman efendim azalıyordu :KK66: ziyan ettirmem artık. beklemiyoruz zaten tüpe gideceğizde adet olmadım, çok takdir ettiğim buz gibi olmasına rağmen bilgisine saygıyla eğildiğim beyefendiye maddi sebplerden dolayı gidemiyoruz valla pek bir katı 1 kuruş aşağı düşmüyorlar diğer merkezle nerdeyse 2 milyar fark var. bizde öbüründe karar kıldık, öbür merkezde iyi geldi gözüme. eee sonuçlara görede acele etmemiz lazımsa eğer ya bismillah dedik başladık. ilki burada, tutmazsa diğeri orada olacak, eşim o zaman maddiyatı zorlarız ne yapalım dedi ve bende tamam dedim gitti.
gelelim benim şu hipofizdeki tümör hikayesine, bugün gittim doktora beyin cerrahine aman Allah'ım sağlam giren şokta çıkar yaw. adam önce dinledi sonra başladı eşimle benim tüp bebek mazimi dinlemeye, sorun kimde, ne zamandır tedavi görüyorsun vb sorular bir ara sandım alışkanlıktan yine kadın doğuma girdim herhalde:rolleyes: sonra başladı şu belirtin varmı yok bu belirtin varmı yok o zaman temizdir demi dedim. bana diyoki doktor, söylediklerine göre yok, sonuçlarına göre var gibi. beyin tomografsi istedi ve haftaya cekileceğim. tam çıkacaktım başladı konuşmaya dediklerini aynen yazıyorum ve belirtmek isterimki hiç birşey sormadım. sakine hanım ; '' tedaviler dolayısıyla hormonların çok oynanması sebebiyle bazen böyle şeyle olabilir, olursa ne olur 1 yada 2 cm olunca görme sinirini zorlamasın diye alınır ve nasıl alınır, burnundan girilir beynine ulaşılır ve oradaki tümörler titizlikle temizlenir. ama sen sonuçları var gibide düşün, yok gibide düşün, eğer yoksa endokrine gönderirim sebebine birde orda bakılır varsa burnundan gireriz ':confused::KK53::KK57::KK67:
adama başımı sallayıp çktım doğru eve. adamın tipi eve gelene kadar gözümün önünden gitmedi. Allah'ım sana geliyorum yarabbi... okullar açılsın, sınıfıma geri döneyim çocuklarımla Al satarım, bal satarım falan oynayayım ben ya, :cool::KK4:
Canım inşallah hiçbir şey çıkmaz Herşey Rabbimin ol demesine bağlı hiç kendini bunaltma güzel haberlerini alacağız sıkma tatlı canını ;)

Back