• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Degeriniz 600 e mi cikti masallaaahh darisi basimiza pregestani tablet aliyorum gunde 3 kez corasprin ve folik asit aliyorum vurulan igne farkliydi dusuk ignesiymis bizimde dr goremedi icerde kanama yok ama temkinli olalim diyor bas donmemde basladi bugun gerekirse cikicam istende yada rapor ustune rapor alicam bu oglani sag salim cok istiyoruz teyzesi oglan diyorum cunku eesim cok emin asilamadan sonrada kesin tuttu dedi bak tuttu bebisimiz bide asiri tatli istiyor canimiz 2gunsonra yine artarsahcg miz super gidiyoruz demektir
:KK36: inşallah canımm Allaah gönlünüze göre versinnn aminnnnnn
evet sabah saatlerinde olan spermler erkek:oops: diye okumuştum Allah bilir tabiii sağlıckla doğsunlardaa
baş dönmene dikkat et progestanda yapıyor ben içmediğim halde benim de var:KK19: canımmm benimm teyzesi sever onu:KK46::KK46:

:KK19: aminnn Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn
:anneadayı: 17 temmuzda öğrendimm bayram şekerimiz varrdı şükürler olsunn
değerin yükselmesi miniğin tutunması sağlıcakla kucağımıza almak için dua ediyorummm:KK36:

:KK19: aminnn Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn
:anneadayı: 17 temmuzda öğrendimm bayram şekerimiz varrdı şükürler olsunn
değerin yükselmesi miniğin tutunması sağlıcakla kucağımıza almak için dua ediyorummm:KK36:
Cok sevindim artik darisi basimiza diyelim :KK22: Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. İnan cok mutlu oldugum suan, bizim icinde dua et olurmu

:KK36: inşallah canımm Allaah gönlünüze göre versinnn aminnnnnn
evet sabah saatlerinde olan spermler erkek:oops: diye okumuştum Allah bilir tabiii sağlıckla doğsunlardaa
baş dönmene dikkat et progestanda yapıyor ben içmediğim halde benim de var:KK19: canımmm benimm teyzesi sever onu:KK46::KK46:

Neler dedi dr un bugun anlat bakalim embriyonu gordunmu tahlil sonuclarin nasildi simdi nasilsin

Cok sevindim artik darisi basimiza diyelim :KK22: Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. İnan cok mutlu oldugum suan, bizim icinde dua et olurmu
inşallahhhhhhhhh duan için teşekkür ederimmm
Allah sizlere de nasip etsinnnn en güzel müjdeli haberleri aminnnnnn:KK36:

Neler dedi dr un bugun anlat bakalim embriyonu gordunmu tahlil sonuclarin nasildi simdi nasilsin
:KK19: uzun bekleyişten sonraaa dr buluştuk değerin artması için çok şükür dedii:KK36: çok minik bir şey gösterdi henüz erken dedii inşallahhhhhhh bebiş olacakkk:KK46::KK46:
progestan devam yatmaya devam kan sulandırıcı iğneye rapor çıkarttı:anneadayı:
canımın içi senin için her şeye değer:KK46:

Ayyyy masallah teyzesinin tontonuna hersey yolunda gidicek annesi sen hic merak etme
bizimde kanamamiz baslamasaydi keske ama vardir bundada hayir

evet tatlım yaptırdım hatta negatif sonucunu bile aldım dün. sen ne yaptın ne durumdasın
bu sayfaya çok bakmıodum cevabınıda yazıya döktüklerini de yeni gördüm. hiç bir teselli cümlesi yetmiyor malesef.
hayırlısı değilmiş demekten ve dua dan başka sığınacağımız hiçbir şey de yok.
ben ağustosta taki regl den sonra başlamayı düşünüyorum 2.aşılama için. eşim kabul ederse o da. zamana bırakalım filan diyor ama kısmet. ona kalsa stres yaptığım için olmuyor, stres yapmadan da duramıyorum elimde değil. kadınız anne olmak için yaratılmışız, sabırsızlıkla bekliyoruz. Allahım hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi nasip eder inş.

Yok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan :KK34::KK34:
Yok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan :KK34::KK34:
canım inşallahhh minikk yerleşiyordurrr 8 aylık mekanına:KK37::KK36:
dr sor lütfen progestanı rahimden almana sakınca yoksa öyle all
ben evet Allahhh rahatladımm sabah kahvaltıdan sonra gece uyumadan önce öyle yapıyorumm:KK36: inşallah minişlerimizzz sağlıcakla doğacak:KK19:

canım inşallahhh minikk yerleşiyordurrr 8 aylık mekanına:KK37::KK36:
dr sor lütfen progestanı rahimden almana sakınca yoksa öyle all
ben evet Allahhh rahatladımm sabah kahvaltıdan sonra gece uyumadan önce öyle yapıyorumm:KK36: inşallah minişlerimizzz sağlıcakla doğacak:KK19:
Insallahhhhhhh
kanamamiz durdu sukurde var a yok a agliyorum ben bugun yaaa :( noluyoruz anlamadim
pregestani sordum tatlim eger agizdan alamiyorsan alttan veriyoruz dedi varmi sorun diye sordu yok dedim

Iste bide hcgmis yukseli yukseliverse hersey on numara olucakda yarin tekrar baktirmamiz lazim hcg ye persembe baktiricaz bir gun fazladan beklicez bakalim fark edicekmi

Insallahhhhhhh
kanamamiz durdu sukurde var a yok a agliyorum ben bugun yaaa :KK43: noluyoruz anlamadim
pregestani sordum tatlim eger agizdan alamiyorsan alttan veriyoruz dedi varmi sorun diye sordu yok dedim

Iste bide hcgmis yukseli yukseliverse hersey on numara olucakda yarin tekrar baktirmamiz lazim hcg ye persembe baktiricaz bir gun fazladan beklicez bakalim fark edicekmi
eder inşallahh canım
rahimden alınca hemen orada etki ediyor düşüncesindeyimm belki de bu yüzden faydasını gördüm:KK5:hamdolsunnnnnn:KK36:
151 ise 302-450 -600 gibi artar inşallahhh:KK36:
arabanın arkasında yan yatarak gidiyorum hast:KK37::KK33:

Valal benim esim layalaylom durumda ole

cok pimpirikli degil hele bide bu sira kendi cocuguda varya pek odaklanmiyor bize napalim bizimde sinavimiz bunlar iste
bu sizin bebişinizzz o demekki çok iyi olumlu düşünüyorr
maşallahhh:nazar: sana Allah sınavlarımızı en güzel şekilde vermeyi nasip etsin aminnnnnnn:KK36::KK37:

Back