• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaar
sanki bir filmdeyim birisi senaryoyu yazıp yazıp çiziyor sonrada geri siliyor. bugün çok fena bir gün geçirdim, aslında trajı komıkde denılebilir. şimdi benim ahm 1 in altında çıkmış doktor dedi bekleme. artık bunu kabul ettim benim yumurtalar kaç ay 5 er 5 er heba olmuş , sağolsun doktorum pek bir müsrif kullanmış. artık benim içn her biri altın değerinde, yani altın yumurtlayan tavuk gibi hissettim kendimi. çatladıydı, büyüydüydü aman efendim azalıyordu :KK66: ziyan ettirmem artık. beklemiyoruz zaten tüpe gideceğizde adet olmadım, çok takdir ettiğim buz gibi olmasına rağmen bilgisine saygıyla eğildiğim beyefendiye maddi sebplerden dolayı gidemiyoruz valla pek bir katı 1 kuruş aşağı düşmüyorlar diğer merkezle nerdeyse 2 milyar fark var. bizde öbüründe karar kıldık, öbür merkezde iyi geldi gözüme. eee sonuçlara görede acele etmemiz lazımsa eğer ya bismillah dedik başladık. ilki burada, tutmazsa diğeri orada olacak, eşim o zaman maddiyatı zorlarız ne yapalım dedi ve bende tamam dedim gitti.
gelelim benim şu hipofizdeki tümör hikayesine, bugün gittim doktora beyin cerrahine aman Allah'ım sağlam giren şokta çıkar yaw. adam önce dinledi sonra başladı eşimle benim tüp bebek mazimi dinlemeye, sorun kimde, ne zamandır tedavi görüyorsun vb sorular bir ara sandım alışkanlıktan yine kadın doğuma girdim herhalde:rolleyes: sonra başladı şu belirtin varmı yok bu belirtin varmı yok o zaman temizdir demi dedim. bana diyoki doktor, söylediklerine göre yok, sonuçlarına göre var gibi. beyin tomografsi istedi ve haftaya cekileceğim. tam çıkacaktım başladı konuşmaya dediklerini aynen yazıyorum ve belirtmek isterimki hiç birşey sormadım. sakine hanım ; '' tedaviler dolayısıyla hormonların çok oynanması sebebiyle bazen böyle şeyle olabilir, olursa ne olur 1 yada 2 cm olunca görme sinirini zorlamasın diye alınır ve nasıl alınır, burnundan girilir beynine ulaşılır ve oradaki tümörler titizlikle temizlenir. ama sen sonuçları var gibide düşün, yok gibide düşün, eğer yoksa endokrine gönderirim sebebine birde orda bakılır varsa burnundan gireriz ':confused::KK53::KK57::KK67:
adama başımı sallayıp çktım doğru eve. adamın tipi eve gelene kadar gözümün önünden gitmedi. Allah'ım sana geliyorum yarabbi... okullar açılsın, sınıfıma geri döneyim çocuklarımla Al satarım, bal satarım falan oynayayım ben ya, :cool::KK4:
Ayy doktor hakkinda yaptigin yoruma cok guldum yanlis anlama ama tam psikopatlara denk geliyosun :D Bak goruceksin beyninde hipofizde hicbir sorun yok bu doktorlar yok mu bu doktorlar Bana da burdaki kadin dogumcu demisti esinde lokosit sinir degerde(ki bu gayet normalmis ogrendik daha sonrada kendiliginden kayboldu lokositler zaten) senin imkansiz cocugun olmaz ve beni tup bebek merkezine yolladi(anlasmali oldugu yani isin icinde ticaret var) Biz tabiki de devlet hastanesine guvenilir bi doktora gittik ne tup bebegi dedi olmazsa asilama denenir demisti Ama hatirliyorum da bana senin cocugun olmaz dedigi gece uyuyamadim dondum kaldim boyle Iste bu sacmalayan doktorlar yok mu ahh!Simdi hamileyim diye gitmem lazim o doktora ama esim gondermiyo yine sacmalar moralini bozar diye o yuzden doktor arayisindayiz.
Ayrica amh si 1 in altinda olupta normal hamile kalanda cok o yuzden sen bu rakama cok takilmamaya calis Tabiki de elinden geleni yapicaksin Tup bebek konusunda da yine haberlerde okumustum genetik testi yapilan embriyoyu koysunlar ki en azindan daha garanti oluyomus saglikli bi dogum icin.Insallah biran once gecer hersey ve guzel haberi aliriz senden

kıslarrr yardımcı olabilirmisiniz?? bugün aşılamamın 13. günü ve meraktan artık ölücem. bugün kan testi yaptırsam çıkar mı sizce????

üzülme boşveer hep diyorum burda beterin beteri var inan bundada bir hayır vardır bir ay bekle rahim falan dinlensin sonra tekrar denersin bulupta kaybetmek inan çok daha kötü

üzülme boşveer hep diyorum burda beterin beteri var inan bundada bir hayır vardır bir ay bekle rahim falan dinlensin sonra tekrar denersin bulupta kaybetmek inan çok daha kötü

Daha once burda sormuştum acaba hiç olmaması mi yoksa bulup da kaybetmek mi diye. 7 haftalikken düşük yapmıştım ve yarım kaldı herşey şimdi olması için beklemek daha zor geliyor. Umarım bir gün burdan hepimiz güzel haberler veririz ..

inan öyle. Onu yaşadım zaten. şubatta hamile kalmıştım ama 5. haftadan sonra gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. inan öylesi çok daha zor. Kısmet artık bakıcaz önümüzdeki aylara

Daha once burda sormuştum acaba hiç olmaması mi yoksa bulup da kaybetmek mi diye. 7 haftalikken düşük yapmıştım ve yarım kaldı herşey şimdi olması için beklemek daha zor geliyor. Umarım bir gün burdan hepimiz güzel haberler veririz ..
yazdım ya aşağıda bulupta kaybetmek o çok zor. ama umudu kaybetmek yok dimi...Yola devam Olana kadar

ozgskne2011 ozgskne2011 sen de öğretmensin galiba canım? Branşın nedir?
teşekkür ederim canım bende birşey çıkacağını sanmıyorum ama başımıza ne geliyorsa ihmalden geliyor deyip ilk defa nazlanmadan doktora gittim başıma ne geliyorsa meraktan geliyor gibi oldum. evet canım öğretmenim anasınıfı öğretmeniyim peki ya sen ?

Ayy doktor hakkinda yaptigin yoruma cok guldum yanlis anlama ama tam psikopatlara denk geliyosun :KK70: Bak goruceksin beyninde hipofizde hicbir sorun yok bu doktorlar yok mu bu doktorlar Bana da burdaki kadin dogumcu demisti esinde lokosit sinir degerde(ki bu gayet normalmis ogrendik daha sonrada kendiliginden kayboldu lokositler zaten) senin imkansiz cocugun olmaz ve beni tup bebek merkezine yolladi(anlasmali oldugu yani isin icinde ticaret var) Biz tabiki de devlet hastanesine guvenilir bi doktora gittik ne tup bebegi dedi olmazsa asilama denenir demisti Ama hatirliyorum da bana senin cocugun olmaz dedigi gece uyuyamadim dondum kaldim boyle Iste bu sacmalayan doktorlar yok mu ahh!Simdi hamileyim diye gitmem lazim o doktora ama esim gondermiyo yine sacmalar moralini bozar diye o yuzden doktor arayisindayiz.
Ayrica amh si 1 in altinda olupta normal hamile kalanda cok o yuzden sen bu rakama cok takilmamaya calis Tabiki de elinden geleni yapicaksin Tup bebek konusunda da yine haberlerde okumustum genetik testi yapilan embriyoyu koysunlar ki en azindan daha garanti oluyomus saglikli bi dogum icin.Insallah biran once gecer hersey ve guzel haberi aliriz senden
ay canım bende o gün böyle şoktan gülmekteydim şimdi iyiym,banada birşey yoktur gibi geliyor zatende ihmal etmeyelim dedik dediğin gibi neerde kırık var denk gelince dolanmış ip yumağı gibi oldu herşey.:KK53: ama hayatımızla ilgili şu bir gerçekki çok dikkatli olmak lazım yapılan her muyene, gönderilen her tahlil heleki çocuk sahibi olmaya çalışan aileler bazı vicdansızlar için ciddi kazanç kapısı. Allah bizlerin umutlarını onların ellerine bırakmasın. eşinde doğru demiş doktorunu sevip güvenmeyince insan ne dese takılıyor ki sen hamilesin ve daha bir hassasiyet gösterilmesi gerekiyor ama benim gibi küçük bir ilde ( hatta kimi ilçeler bizim iki katımız ) yaşıyorsan hep il dışına gitmekten sıkılıp aynı doktorlara mecbur kalabiliyorsun. bu konuda Allah yardımcın olsun.

Dün hormon testi verdim ve prolaktin hormonu 35 çıktı bu stres beni mahvetti sanırım.

ay benimde ayın 23 ünde yapılan testte 79 çıkmıştı, bana neler dediler neler. yeni ilaç kullanıyorum herhalde 100 geçmiştir. dostinex haftada 2 gün, zaten içinde 8 tane var. hormonlarla oynanıyor ya ondan galiba. dikkat et kendine

Back