• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım duana tüm yüreğimle aminnnnnn aminn diyorummm
:KK68::KK68:
atlatırızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sabah benimde beta ya bakılacak yeniddenn kese vardır inşallah minişle Allahım mucizene inanıyorummm:KK68:
ben verdim az önce tekrar beta yı bakalım ne çıkıcak 2 saat sonra sonucumuz inşallah seninde herşey yolunda herşey güzel olucak ben inanıyorum :nazar::nazar:

Kizlar gunaydinnn ben daha once 2kalp atisi durmasi 1kimyasal gebelik yasadm pihtilasma sorunum oldgnu ogrendik simdi bebek sahibi olmak istiorum asilama tawsiye ediomusunz bekleyip tup bebekmi yaptrymm maddi olarak ikisi farkli cunku suan asilamaya hazrm o yonden polikstk over hastasym bide:( avcilara yakin bolgelerde tawsiyesnze ihtycm var

Kizlar gunaydinnn ben daha once 2kalp atisi durmasi 1kimyasal gebelik yasadm pihtilasma sorunum oldgnu ogrendik simdi bebek sahibi olmak istiorum asilama tawsiye ediomusunz bekleyip tup bebekmi yaptrymm maddi olarak ikisi farkli cunku suan asilamaya hazrm o yonden polikstk over hastasym bide:KK43: avcilara yakin bolgelerde tawsiyesnze ihtycm var
Eger dr un asilamada sansiniz var dediyse bence denemeye deger derim

ben verdim az önce tekrar beta yı bakalım ne çıkıcak 2 saat sonra sonucumuz inşallah seninde herşey yolunda herşey güzel olucak ben inanıyorum :nazar::nazar:
sipsirine sipsirine ciktimi canim sonucun benim 151 cikti kendi doktorum 2 gun sonra tekrar istedi simdilik hersey yolunda corasprinede basladik hemen sonra is herine gittim biraz kosturdum falan tuvalete girdim ve pespembe bi kanamam geldi tuvalet kagidini kirleticek kadar hemde hemen acilden burdaki dr a gittik hcg sonucu iyiye gidiyor ama tutunma kanamasida olabilir dusuk kanamasida olabilir diyip hemen igne yazdi 1 haftada rapor yerinden kalkmadan yaticaksin dedi oda 2 gun sonra tekrar hcg istedi ignemizi yaptirdik ilaclarkmiz 3 e cikti geldik eve cok korktum kani gorunce neyseki kesildi hemen umarim bebisim beni birakmaz sabirsizlikla senin sonucunu bekliyorum tatlim
tam iyi bisey oldu diyoruz bi supriz daha cikiyor :(

Kizlarr bise sormak istiyorum benim bugun adetimin 11. Gunu bugun dr kntrle gittim 3 yumosum olmus 17 17 16 mm boyutlari bu gece catlatma iyinesi olacam carsamba asilama yapilacak sizce yumoslarin boyutlari iyimi

sipsirine sipsirine ciktimi canim sonucun benim 151 cikti kendi doktorum 2 gun sonra tekrar istedi simdilik hersey yolunda corasprinede basladik hemen sonra is herine gittim biraz kosturdum falan tuvalete girdim ve pespembe bi kanamam geldi tuvalet kagidini kirleticek kadar hemde hemen acilden burdaki dr a gittik hcg sonucu iyiye gidiyor ama tutunma kanamasida olabilir dusuk kanamasida olabilir diyip hemen igne yazdi 1 haftada rapor yerinden kalkmadan yaticaksin dedi oda 2 gun sonra tekrar hcg istedi ignemizi yaptirdik ilaclarkmiz 3 e cikti geldik eve cok korktum kani gorunce neyseki kesildi hemen umarim bebisim beni birakmaz sabirsizlikla senin sonucunu bekliyorum tatlim
tam iyi bisey oldu diyoruz bi supriz daha cikiyor :KK43:
canımmm iki günde ikiye katlayarak artıyoorr:nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK19:öyleyse senin de durumun iyi maşallahhh aklında bebişinle yaşayacağın mutlu günler olsunnn:KK200::KK46: yat hiç kalkma ben lavabo hariç kalkmıyorumm:oops:
progestan iğne mi vurdular sana ? :anneadayı: nasılsın şimdi ? sanırım 151 di kanama olduğunda o_O
benim de :nazar::nazar::nazar: iyi çok şükür bak 67-151 di 600 - :nazar::KK19: işe cuma gitcem kendimi yormamam gerek hemen bel kasık ağrısı k.rengi leke oluyorr progestan alıyorum rahimden 2-3 saat kalkmadan yatıyorum çok şükür geçiyor bende kan sulandırıcı iğne de var ondan daha dikkatliyim
yeterki iyi olsun minik :KK46: daha göremedi dr 15 gün sonra gel dedi izne çıkıyormuşEn Büyük TÜRKİYE

Kizlarr bise sormak istiyorum benim bugun adetimin 11. Gunu bugun dr kntrle gittim 3 yumosum olmus 17 17 16 mm boyutlari bu gece catlatma iyinesi olacam carsamba asilama yapilacak sizce yumoslarin boyutlari iyimi
merhaba hayırlı olsunnnnnnnn dr 18 mm olunca vuruyor ç.iğnesini
bugece olacaklardır günde 2-3 mm büyüyormuşş
ayy maşallahh ikiz mi üçüz mü inşallahhhhh sağlıcaklaaa:KK36:

Kizlar gunaydinnn ben daha once 2kalp atisi durmasi 1kimyasal gebelik yasadm pihtilasma sorunum oldgnu ogrendik simdi bebek sahibi olmak istiorum asilama tawsiye ediomusunz bekleyip tup bebekmi yaptrymm maddi olarak ikisi farkli cunku suan asilamaya hazrm o yonden polikstk over hastasym bide:KK43: avcilara yakin bolgelerde tawsiyesnze ihtycm var
merhabaaalarr Allah sana da nasip etsinnnn miniğini
bende aynı sıkıntıları yaşadımm ve pko kanpıhtılaşması için gebeliği öğrenince heemen clexan04 başladı 3 heterozigotum + yarım aspirin içiyorumm

merhaba hayırlı olsunnnnnnnn dr 18 mm olunca vuruyor ç.iğnesini
bugece olacaklardır günde 2-3 mm büyüyormuşş
ayy maşallahh ikiz mi üçüz mü inşallahhhhh sağlıcaklaaa:KK36:

Tesekkurler cvp verdigin icin.. Dr da oyle dedi ikiz ucuz olmasinin bi sakincasi varmi dedi bizim ailede dolu var. Artik cogulada raziyim hakkimizda hayirlisi olur insallah :KK16:

Tesekkurler cvp verdigin icin.. Dr da oyle dedi ikiz ucuz olmasinin bi sakincasi varmi dedi bizim ailede dolu var. Artik cogulada raziyim hakkimizda hayirlisi olur insallah :KK16:
:KK36: inşallahhhhhhhhhh
aşılamadan sonra 3 gün yat dedi bana duş vs yok kalkmadan yattım:KK35: dahada öyleeyimm Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimizee:KK36:

canımmm iki günde ikiye katlayarak artıyoorr:nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK19:öyleyse senin de durumun iyi maşallahhh aklında bebişinle yaşayacağın mutlu günler olsunnn:KK200::KK46: yat hiç kalkma ben lavabo hariç kalkmıyorumm:oops:
progestan iğne mi vurdular sana ? :anneadayı: nasılsın şimdi ? sanırım 151 di kanama olduğunda o_O
benim de :nazar::nazar::nazar: iyi çok şükür bak 67-151 di 600 - :nazar::KK19: işe cuma gitcem kendimi yormamam gerek hemen bel kasık ağrısı k.rengi leke oluyorr progestan alıyorum rahimden 2-3 saat kalkmadan yatıyorum çok şükür geçiyor bende kan sulandırıcı iğne de var ondan daha dikkatliyim
yeterki iyi olsun minik :KK46: daha göremedi dr 15 gün sonra gel dedi izne çıkıyormuşEn Büyük TÜRKİYE
Degeriniz 600 e mi cikti masallaaahh darisi basimiza pregestani tablet aliyorum gunde 3 kez corasprin ve folik asit aliyorum vurulan igne farkliydi dusuk ignesiymis bizimde dr goremedi icerde kanama yok ama temkinli olalim diyor bas donmemde basladi bugun gerekirse cikicam istende yada rapor ustune rapor alicam bu oglani sag salim cok istiyoruz teyzesi oglan diyorum cunku eesim cok emin asilamadan sonrada kesin tuttu dedi bak tuttu bebisimiz bide asiri tatli istiyor canimiz 2gunsonra yine artarsahcg miz super gidiyoruz demektir

:KK36: inşallahhhhhhhhhh
aşılamadan sonra 3 gün yat dedi bana duş vs yok kalkmadan yattım:KK35: dahada öyleeyimm Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimizee:KK36:
Bende ayni 3 gun yattik full auaklarimizin altinda 5 6 yastik tepecigi banho yok yemegimiz bile kucagimiza getirildi ondan sonrasi allaha kalmis benim yumurtalariminda biri 18 mm biri 2 cm di sanirim

durdu inşallah pembeliklerrr :KK19: güzel olacak inşallah her şey
Allah kerimmm:KK36::KK36: bazı şeylerden uzak durmaya çalış canım hurma doğumda yenmeli
- maydanoz - tere- ıspanak kan pıhtılaştırıyormuş
Yesillik hic yemiyorum tatlim incir kurune devam gunluk 1 dilim ananas bide 1 lt sut 1 kg yogurt bol bol protein aliyoruz

Yesillik hic yemiyorum tatlim incir kurune devam gunluk 1 dilim ananas bide 1 lt sut 1 kg yogurt bol bol protein aliyoruz
canım incir kürü yumurtayı büyütür ben bu miniş 11 mm di sanırım yaptım o kürden ananasta cevizde yemişştim bolbol
gebeyken yapılır mıymışo_O incirde yemiyorum k vitamini pıhtılaştırıyot kanı

Back