- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Doktor degistir istersen birde oyle dene derim aklinda soru isareti kalmasin
Burda bu kadar teyzesi var dua eden. İnşallah tutunur annesine küçük melek. canım güzel bir film seyret, müzik fln dinle moralini yüksek tutsana sen. burda bizim dertlerimizi dinleyeceğine:) değerlerin iyice yükselsin sonra bol bol konuşuruz. hadi dinlen annesiEsim dayanamamis almis sonucumuzu 64 cikmis hcg miz az yukselmis ama yukselmis dusmemis hala kimyasal gebelik riskimiz var demis doktor yarin tekrar kontrol edilicez bakalim direniyoruzzzzzz
Tamam tamam yatiş moduna gectik bile aman dualatrimizi esirgemeyelim birbirimizden kizlarBurda bu kadar teyzesi var dua eden. İnşallah tutunur annesine küçük melek. canım güzel bir film seyret, müzik fln dinle moralini yüksek tutsana sen. burda bizim dertlerimizi dinleyeceğine:) değerlerin iyice yükselsin sonra bol bol konuşuruz. hadi dinlen annesi
coook tesekkurler Amiiiiin insallah Ben 2 negatif asilamadan sonra asilamayla bile hamile kalamiyorum diye dusunuyodum ama dedikleri gibi bebek gelcegi zamani kendi belirliyor :)Canım tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. Darısı bizlerin başına :)
inşallahhhhhh canımmm sende mi uyuyorsunnn ohhh uyuyalım büyüsün miniklerrrrCanimmm benim cok sagol insallah iyi olucak hersey bol bol uyuyoruz zaten simdilik hersey yolunda rabbim büyük bol bol dua edip konusuyorum bebegimle hakkimza hayirlisi neyse o olsun
Hayirli olsun canim gozun aydinGunaydin kizlar ben sabahtan hastaneye gittim kan testi yaptirdik az once de aradilar sonuc : Pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiif
HCG degerim 900 mus gayet yuksek dedi haftaya randevu verdi
Bu arada bu cinsel perhiz olayina ben cok dikkat ediyodum ya gun asiri ya da 2-3 gunde bir iliski olmasi gerekiyo diyolardi 5 gunden eski spermler olu ve yavas olur diyolardi Bizim iliski oldugu zaman 2 hafta perhiz suresi ve tek iliski oldu daha da ramazan sonuna kadar bisey olmadi Demem o ki soylenilenler tutmadi 2 haftalik perhizlede hamile kaliniyomus
Arka planda sizi takip ediyorum canim smear temiz cikti cok sukur dr um izne ayrilacak diye asilama eylule kaldi beklemedeyim simdilik guzel haberlerle avunuyorum bende
Daha neler gorucez bakalim hayret yani benimde ellerim ayaklarim heryerim sisti yuzuklerimi falan cikarttim :) ama olsun pıtırcıklar iyi olsundainşallahhhhhh canımmm sende mi uyuyorsunnn ohhh uyuyalım büyüsün miniklerrrr
hayırlısıyla tamamına ersin inşallahhhh
bu arada kendine de dikkat et hamillelik egzaması çıktı bende
eklem yerlerim kaşınıyordu ya bundanmışşükür ki krem jel losyon iyi gelecek inşallahhhh
şimidi onu araştırıyorum
Bize sadece asilamanin gecesi onermistiKızlar aşılamadan sonra doktorunuz size ilişki önerdimi ? Benim doktorum iki gün birlikte olun dedi merak ettim :)
tuzdan ödem yapıyor :) inşallahhhhDaha neler gorucez bakalim hayret yani benimde ellerim ayaklarim heryerim sisti yuzuklerimi falan cikarttim :) ama olsun pıtırcıklar iyi olsunda
sakineeeczindab senin ve diğer hamile arkafaşların haberlerini aldıkça öylesine seviniyorum ki. birde üzücü haber gelince kötü oluyorum.. ben de birgün anne olacağım inşallah. evde sizi tek tek anlatıyorum eşime, ağustos adetimle inşallah tüpe başlayacağız. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. beklemek zor
bir sürü şey baktım canım seninkilerle beraber yumurta durumunu gösteren testi bekliyorum sonuçlara göre doktorla irtibata geçip öyle kullanacağım, herşey için tşk ederim. sizi seviyorummmmsakineeeher şey güzel olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhh Allah büyükkk canım duamdasınnnnnnnn
gnc nin ARGINMAX WOMS - 90 tabs---- ULTRA MEGA WOMENS - 90 tabsbunu araştırabildin mii yumoşu besliyor-------
Bence zmn kaybetmeden dr a gitmelisin
belirti derseniz gece uykusuzluk gunduz uyku basmadi karin sisligi gaz ve kabizlik hemde asiri goguslerde hafif acimalar sıcak basması kisaca adet belirtileri diyebilirim bende reglimi bekliyordum ama süpriz iste
çok sevindim hayırlı olsun Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin inş.Kizlar su an soktayim!Dun adet olmam gerekiyodu hadi 1 gun atmistir bugun olurum dedim olmadim.Bi tane ucuz testim vardi nolur nolmaz yapayim dedim ve iki cizgi cikti Hic beklemiyodum cunku afedersiniz ramazan diye tum ay sadece 1 gun iliski oldu hatta ben bu ay doktora gidip 3. asilamama basliycaktim burda da yazmistim Hala inanamiyorum test bozuktur diyorum yarin doktora gidip kan testi yaptircam Bi de suphelenmeme neden olan sey arada bi kasiklarima degil de daha alt kismina hafif bi sizi giriyodu son 10 gundur ve ben bunu klimaya ve ayagimi usutmeme baglamistim
Hadi hayırlısı , iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle insallah. Hiç üzme kendini verecek olan yaşatacak olan da Allah alacak olan da herşey ondan.. Gerisi vesileDoktora gittiiiiiimmmmmm embriyomu gordum rahim kalinligim normal bebegin gelisimi normal hersey normmal dedi doktoru pregesteron ve folikasit e basladik hemen oran cok dusmemis ama dusmesi iyi degil dedi cikmicak diye birsey yok dedi hcg icin ama hersey yolunda suan dedi
dusuk hcg ile gebeligini tamamliyanlar var ama dusmemesi en iyisi dedi
hala direniyor bebisimdebende tutunuyoruz sıkı sıkı birbirimize
Neden olmasın bebek yapmak için gayet güzel bir plan :) bak bi çok kişinin beklemediği anda geliyor seninde belki bu tatil ile tupbebege gerek kalmadan gelecek... Ve ben inanıyorum anne olacaksın en kısa zamandakızlaaarrrr bu arada eşim biraz önce bir otelden yer ayırttı 5 günlük bodrum tatiline gidiyoruz, biraz kafa dinleyelim dedik, belki bebek yaparız
Aynen öyle bi çok kişi öyle söylüyor dua edip beklemekten başka çaremiz yok.. Senin değerin de gayet iyi masallah ikiz olmasın :) bende ilk âsilamami oldum nagetif oldu klomen ile aşılama yapmıştı bu ay sadece klomen kullanicam doktorm izine gidiyor çünkü bidahaki adet için iğne ile aşılama planlıyorum sana dediCoook tesekkurler Bu sayfada herkese destek oluyosun ya seninde hayirli haberlerini en kisa zamanda alicaz Bazen biz beklemeden ummadanda o yeserttigimiz kucuk umut gercege donuyomus bunu ogrendim Biz ne yapsak ne kadar cirpinsak bos 2 asilama oldum tutmadi ben tup bile tutmaz boyle giderse diye dusunurken hayat ters kose etti beni.
Sen ne kadarlik evlisin ve Neredesin canim ? Amh testini nerde yaptırdım kaç günde cikiyormus ki ?bir sürü şey baktım canım seninkilerle beraber yumurta durumunu gösteren testi bekliyorum sonuçlara göre doktorla irtibata geçip öyle kullanacağım, herşey için tşk ederim. sizi seviyorummmm
3 yıllık eliyim canım. çankırıda yaşıyorum burda tek özel hastane var orda yaptırdım onlarda zaten ankarada bir laboratuara gönderiyorlarmış . dün verdim ayın 29 unda çıkar dediler ama ben 1 inde döneceğim için en yakın zamanda 1 ine alacağım sonuçları.Sen ne kadarlik evlisin ve Neredesin canim ? Amh testini nerde yaptırdım kaç günde cikiyormus ki ?
czindab senin ve diğer hamile arkafaşların haberlerini aldıkça öylesine seviniyorum ki. birde üzücü haber gelince kötü oluyorum.. ben de birgün anne olacağım inşallah. evde sizi tek tek anlatıyorum eşime, ağustos adetimle inşallah tüpe başlayacağız. allah herkese bu duyguyu nasip etsin. beklemek zor
çok sevindim hayırlı olsun Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin inş.ne kadar güzel bir sürpriz...
Hadi hayırlısı , iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle insallah. Hiç üzme kendini verecek olan yaşatacak olan da Allah alacak olan da herşey ondan.. Gerisi vesiletevekkül edersen rahatlarsin da duam seninle...
Neden olmasın bebek yapmak için gayet güzel bir plan :) bak bi çok kişinin beklemediği anda geliyor seninde belki bu tatil ile tupbebege gerek kalmadan gelecek... Ve ben inanıyorum anne olacaksın en kısa zamanda
Aynen öyle bi çok kişi öyle söylüyor dua edip beklemekten başka çaremiz yok.. Senin değerin de gayet iyi masallah ikiz olmasın :) bende ilk âsilamami oldum nagetif oldu klomen ile aşılama yapmıştı bu ay sadece klomen kullanicam doktorm izine gidiyor çünkü bidahaki adet için iğne ile aşılama planlıyorum sana dediumarım gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?