• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar ben sabahtan hastaneye gittim kan testi yaptirdik az once de aradilar sonuc : Pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiif :KK49::anneadayı::nazar:
HCG degerim 900 mus gayet yuksek dedi haftaya randevu verdi

Bu arada bu cinsel perhiz olayina ben cok dikkat ediyodum ya gun asiri ya da 2-3 gunde bir iliski olmasi gerekiyo diyolardi 5 gunden eski spermler olu ve yavas olur diyolardi Bizim iliski oldugu zaman 2 hafta perhiz suresi ve tek iliski oldu daha da ramazan sonuna kadar bisey olmadi Demem o ki soylenilenler tutmadi 2 haftalik perhizlede hamile kaliniyomus
Hayirli olsunnnnnnnn :anneadayı: hamisligin sagsalim bebisine:KK46: kavusmayi nasip etsin rabbim cok sevindim tatlim

:KK9:

Gunaydin kizlar ben sabahtan hastaneye gittim kan testi yaptirdik az once de aradilar sonuc : Pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiif :KK49::anneadayı::nazar:

Bu arada bu cinsel perhiz olayina ben cok dikkat ediyodum ya gun asiri ya da 2-3 gunde bir iliski olmasi gerekiyo diyolardi 5 gunden eski spermler olu ve yavas olur diyolardi Bizim iliski oldugu zaman 2 hafta perhiz suresi ve tek iliski oldu daha da ramazan sonuna kadar bisey olmadi Demem o ki soylenilenler tutmadi 2 haftalik perhizlede hamile kaliniyomus
tebrikler,gözün aydın. hayırlı olsun. adet gününden ne kadar sonra yaptırdın testi? değerin çok güzel maşallah

Canım tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. Darısı bizlerin başına :)

çok çok tebrik ediyorummmm... allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin....:)))))

czindab czindab tebrikleeerrrr.. vuvvvvv oleyyyy 3. hamilemizde geldi. bu ay ramazan hayrınamıdır nedir ne kadar bereketli bir ay oldu. hayırlı haberlerin devamı gelir inşallah be bol bol hamilemiz olur
Coook tesekkurler Bu sayfada herkese destek oluyosun ya seninde hayirli haberlerini en kisa zamanda alicaz Bazen biz beklemeden ummadanda o yeserttigimiz kucuk umut gercege donuyomus bunu ogrendim Biz ne yapsak ne kadar cirpinsak bos 2 asilama oldum tutmadi ben tup bile tutmaz boyle giderse diye dusunurken hayat ters kose etti beni.

6 yumurta oldiu2 si buyukdu bize dr umuz herhangi birsey soylemedi ama biz 5 gun perhiz yaptik5 gunden sonrasi 3 gunden azi norml degil kaliteyi etkiliyor cunku
Asilamadan sonra gece iliski onerdi sadece zaten o gun bugun hala perhizdeyiz :/
umarim tutar asilamanda o kadarla bitmiyor iste tutuyor bide tutunmasi derdi basliyor bizim gibi diken uzerindeyiz surekli dustu dusucek diye

canım benim dikkat et kendine. çok yorulmamaya çalış ve beslenme düzenin de önemli. bizim doktor bir buçuk gün perhizle yaptı aşılamayı sağolsun. belki de ondan tutmadı :(

canım benim dikkat et kendine. çok yorulmamaya çalış ve beslenme düzenin de önemli. bizim doktor bir buçuk gün perhizle yaptı aşılamayı sağolsun. belki de ondan tutmadı :KK43:
bi de tek yumurtam oluşmuştu diğerlerinin büyümesini beklemedi sağ tarafta 2 tane daha vardı. 16mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum diğerleri daha 14 mm di

tebrik ederim sağlıkla kavuş evladına. bizler için de dua edersen sevinirim.

czindab czindab Allah hayırlı uğurlu eylesinnnnn
inşallah tamamına ersin bebebişin sağlıcakla gelsinnnn:KK36:

Doktora gittiiiiiimmmmmm embriyomu gordum rahim kalinligim normal bebegin gelisimi normal hersey normmal dedi doktoru pregesteron ve folikasit e basladik hemen oran cok dusmemis ama dusmesi iyi degil dedi cikmicak diye birsey yok dedi hcg icin ama hersey yolunda suan dedi
dusuk hcg ile gebeligini tamamliyanlar var ama dusmemesi en iyisi dedi :KK68:
hala direniyor bebisimde :KK46: bende tutunuyoruz sıkı sıkı birbirimize :KK71::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar: çooooooooook şükürrrrrrrrr :KK19: çok sevindimmmmm inşallah her şey yolunda gidecekkk sen dinlen bolbol o miniş de iyi olcak inşallahhhhhhhh diğer yerlerde betası yüksek olmadan ikiz doğum yapanları okumuştummm herkesinki farklıı:KK36:

canım benim dikkat et kendine. çok yorulmamaya çalış ve beslenme düzenin de önemli. bizim doktor bir buçuk gün perhizle yaptı aşılamayı sağolsun. belki de ondan tutmadı :KK43:
Nasip bunlarin hepsi cok kafaya takmamak lazim bugun yine tahlil verdim ve artik cok rahatim sonucumu almaya bile gitmicem yarin nasil olsa dr a gidicez raht birakicam kendimide bebegide nasip de ne varsa o olur

:nazar::nazar::nazar::nazar: çooooooooook şükürrrrrrrrr :KK19: çok sevindimmmmm inşallah her şey yolunda gidecekkk sen dinlen bolbol o miniş de iyi olcak inşallahhhhhhhh diğer yerlerde betası yüksek olmadan ikiz doğum yapanları okumuştummm herkesinki farklıı:KK36:
Canimmm benim cok sagol insallah iyi olucak hersey bol bol uyuyoruz zaten simdilik hersey yolunda rabbim büyük bol bol dua edip konusuyorum bebegimle hakkimza hayirlisi neyse o olsun

Back