Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir sürü şey baktım canım seninkilerle beraber yumurta durumunu gösteren testi bekliyorum sonuçlara göre doktorla irtibata geçip öyle kullanacağım, herşey için tşk ederim. sizi seviyorummmm
ben de teşekkü ederimmm canım Allah hepimizin yardımcısı olsunn
ben senden de güzel haberler alacağımıza inanıyorumm dua ediyorum
tüp bebek içinde gün aşırı çağırıp bakıyormuşlar yumoşa sen rahat olunca kaliteli yumoş büyüyor bende araştırmıştım ondan bunları öğrenmiştim dr yapma doğal dene deyince vitaminleri aldım içtim geçen yazzz v e eylülde miniğim gelmişti kanpıhtılaşmasını artık biliyorum

Bizede önermişti ama benim eşim kaptan. Aşılama yapılır yapılmaz tekneye dönmek zorundaydı...((( umarım sadece aşılamayla tutmuştur
Umudunu yitirme insallah tutmustur bebisin annesi sen kalbini temiz tut simdi olmazza sonraki ay yada sonraki ay gelicek bebisin sana merak etme sen

meraba arkadaşlar hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım rabbim sağsalim kucağınıza aldırsın inşallah :) bu ay aşılamam yapılacak benim de... dün adet oldum bugün tahlimlerimi verdim... pazartesi de doktorumla görüşüp klomene başlayacağız sonrasında da aşılama inşallah... aşılamanın tutması için öncesinde birşeyler yapmak gerekli mi?

merhaba hayırlı olur inşallahhhh dr gerekli görürse folibal ve aspirin veriyor bir de aşırı şekerden uzak durmaya çalış

merhaba hayırlı olur inşallahhhh dr gerekli görürse folibal ve aspirin veriyor bir de aşırı şekerden uzak durmaya çalış
Yapabilecegin birsey oldugunu zannetmiyorum sen beslenmene dikkat et yeter bide stresten uzak durmaya calis cok fazla kafana takma olursa olur olmazsa olmaz diyebilmelisin

Yapabilecegin birsey oldugunu zannetmiyorum sen beslenmene dikkat et yeter bide stresten uzak durmaya calis cok fazla kafana takma olursa olur olmazsa olmaz diyebilmelisin
ahh stressss tabii canım onu nasıl unuttummm en önemlisi oteşekkürler
miniğin nasıl mide bulantın oluyor mu bazı sabahlar tiksintin oldu mu hiç
sigara dumanı beni lavaboya koşturuyor

ahh stressss tabii canım onu nasıl unuttummm en önemlisi oteşekkürler
miniğin nasıl mide bulantın oluyor mu bazı sabahlar tiksintin oldu mu hiç
sigara dumanı beni lavaboya koşturuyor
Cok bulantim yok ama esim bugun bi duble raki icti balkondn iceri zor girdim kokusundan tutsu ustune tütsü yakildi evde kokuyu bastirsin diye bel agrim var cok ayakta kaldim sanirim
evet sabhlari ögürerek uyaniyorum çogunlukla onun haricinde bebegimin iyi olduguna inaniyorum totem yaptım :) dr a uzun bir sure gitmicem zaten bugun gittik cok kalabalikti pazartesi geliriz diyip ciktik tahlil falanda yaptirmicam kendi haline birakicam bi kac hafta bebisi çok gerildik son haftada

sanaaaa benimki pzt çağırdı belimde ağrıdı bugün haftaya iş başlıyor bakalım Allah kerimmm totemini sevdim

OTE="heseyese, post: 41868554, member: 624290"]Merhaba,
benim eşimde de hareket sorunu var %4 5 lerde çıkıyor şuan ilaç kullanıyor 3 aylık süre sonunda hala sonuç alamazsak ben rahim filmi çekinicem. sonrasında bilmiyorum. Eşiniz ilaç kullandı mı. Doktor aşılama mı önerdi size.[/QUOTE]
Merhaba esim 2ay proxeed kullandi ilaci burakti 4 ay sonra asilama yaptirdik dr asilama yaptirin tutmazsa tup denersiniz dedi.asilama tutmadi % 5olan hareket asilana yapilirken % 2cikti simdi ya ameliyat yada tup bebek olucak arastiricaz ağustosta hangisi olur bilmiyorun

Merhaba esim 2ay proxeed kullandi ilaci burakti 4 ay sonra asilama yaptirdik dr asilama yaptirin tutmazsa tup denersiniz dedi.asilama tutmadi % 5olan hareket asilana yapilirken % 2cikti simdi ya ameliyat yada tup bebek olucak arastiricaz ağustosta hangisi olur bilmiyorun[/QUOTE]

Allah yardimcin olsun keci boynuzunun cok faudasi var diyorlar deneyin bence en az bir ay sonrada tup bebek denersiniz cooookkk uzun yollar bunlar üzme kendini

sanaaaa benimki pzt çağırdı belimde ağrıdı bugün haftaya iş başlıyor bakalım Allah kerimmm totemini sevdim

Aynen pazartesi is başlıyor bi ara gider gelirim dr a ama soylediklerini yani kötü söylediklerini dikkate almicam biz tutunuyoruz birbirimize sadece bebisimiz yaramaz biraz yavas buyüyor ben buna inandirdım kendimi vazgecmicem pıtırcıgımdan seninde dr un cok iyi seyler diyecek bak görürsün sipsirine hic gerilme tatlim dualarimiz kücük meleklerle biseycik olmaz

İYİKİ VARSINNN çook teşekkür ederimmmm bende miniğimin bana tutunduğunu ve büyüdüğünü ümitediyor onunla konuşuyorummm inşallahhhh öyle olacaktır. onlar sağlıcakla doğduğunda çok güzel olacak inşallah her şeyy

Sende iyiki varsın tatlim
benim bugun degisik renkte yesil gibi ara ara bir yada iki damla akintim var korkuyorum bebegim gidicek diye

Sende iyiki varsın tatlim
benim bugun degisik renkte yesil gibi ara ara bir yada iki damla akintim var korkuyorum bebegim gidicek diye
canımmm kormaaa her şey yolundadır inşşallahhhh
dinlennn kalkmaa progestanı rahimden de alabiliyorsun ben dr söylediğinde şaşırmıştım lakin çok daha çabuk etki ediyor şükürrr
yeşil bende çok eskiden hafif iltihap olmuştu sanırım
bak araştır bi sürü hamiş vardır iyi olannn yarın dr gideceksinn ondan iyi haberler alırsın inşallahhh

Insallahhh
kimyasal gebelikse en gec cumartesiye kdr duser demisti kendi dr um simdi bide dis gebelik olayi cikti basimiza bide bunu atlatsak inan hic dr a gidesim yok korkumdan
sende bende butun hamisler hamis olmak isteyenler iyi haberler alirlar insallahhh rabbim yuzumuze baksin yavrularimizi azada noksansiz saglikli sihhatli hayirli evlatlar olarak bize bagislasin aminnnnn

canım duana tüm yüreğimle aminnnnnn aminn diyorummm

atlatırızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sabah benimde beta ya bakılacak yeniddenn kese vardır inşallah minişle Allahım mucizene inanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…