• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktora gittiiiiiimmmmmm embriyomu gordum rahim kalinligim normal bebegin gelisimi normal hersey normmal dedi doktoru pregesteron ve folikasit e basladik hemen oran cok dusmemis ama dusmesi iyi degil dedi cikmicak diye birsey yok dedi hcg icin ama hersey yolunda suan dedi
dusuk hcg ile gebeligini tamamliyanlar var ama dusmemesi en iyisi dedi :KK68:
hala direniyor bebisimde :KK46: bende tutunuyoruz sıkı sıkı birbirimize :KK71::KK9:
Cok guzel haberler sen moralini yuksek tut bak bebekte kalmak istiyor annesi :)

Burada oyalanıcaz artık:))) kafamızı dağıtıcaz. 2 hafta geçicek inş biran önce... Ve çok güzel haberler vericez birbirimize :)))
Umarım çok güzel haberler alırsın ama olumlu görünüyo senin durumun ve senin adına çok sevindim inş bizde burda güzel haberler veririz 15 gün sonra :)

Git gide cogalicaz 15 gune kadar hamiş kaynicak burası

Bol bol dua edelim birbirimize kizlar aman

Canım çok sevindim ya senin adına moraller yüksek olsun her zaman bebis seninle kalacak ins annesi :)
Insallah canim benim rabbim en yakin zamanda herkeze nasip etsin yillarca aylarca bbebek haberi bekliyorsun olmuyor asilama tup deniyorsun tuttumu tutmadimi teladi tuttuyor gelistimi tutundumu telasi tutunmasa tutunmadi telasi hamilelik evresi ilerleme takibi falan falannn
Cok zorlu yollarin basindayiz hepimiz rabbim kucagimizi saglikli sihhatli azada noksansiz evlatlarla doldursun insallah
kimse kimseden duasini esirgemesin

Ve aşılama oldum.. inş güzel haberler verebilirim bundan sonra olmazsada hayırlısı diyeceğiz :) bundan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba doktor bişey demedi
asilamadan sonraki 2-3 gun dinlenmeyi oneriyolar daha sonra gunluk hayatina devam edebilirsin Benim tavsiyem rahime kan gitmesi acisindan her gun 30-40 dakika hafif yuruyus yap

Insallah ozgskne2011 ozgskne2011 sen karar verdinmi merkeze tatlim ne zaman baslicaksiniz
canım ben biraz çekimser kaldım açıkcası. 2 merkezle görüştük ve bir tanesi gyet sevecen davrandı, bizi görünce kandırmak için taklalar atmadılar ve doğaldılar ama merkezle ilgili yakın geçmişe ait hiç yorum bulamıyorum, sadece burada konferans vermişler ve maddi amlamda piyasadan daha uygun. bu yüzden kalbim burası olsun diyor. diğer merkezde ise profesör beni muayene etti ve tek vajınal muayene ile 3-5 dklık bilirsin işte, sende tembellik öngörüyorum ve yumurta rezervlerinde azalma var dedi. şok oldum o dakikadan sonra onu dinleyemedim, odaklanamadım anlıycan 2 yıldır çeşitli doktorlara gözüktüm, 1 doktorun sabit hastasıyım ve hepsi yumurtalıklarında sorun yok tedaviye cevap veriyorsun demişlerdi böyle birşeyi duyunca geçmişimi ve adamın nerden anladığını düşünmekten dinleyemedim. eşimde zaten çok asıldı yüzün anında değiştin diyor. öyle kalktık geldik ve bu merkez bana çok soğuk geldi, ama iyi kötü bir sürü bilgi yorum var, aklımda burası diyor sonuçta yıllardır bu işi yapıyorlar ama doktor itici geldi biraz değişik örnekleriyle. AMH testi varmış yumurta durumlarını gösteriyormuş onu yaptırdım bugun sonuçlar çıkınca ya kendi doktoruma gidip o adam tek bakışta nasıl anladı siz yıllardır anlamadınız diycem yada bir daha o merkeze adımımı atmıcam ve duygular gitmiş herşey para olmuş deyip diğerine gidicem.

canım ben biraz çekimser kaldım açıkcası. 2 merkezle görüştük ve bir tanesi gyet sevecen davrandı, bizi görünce kandırmak için taklalar atmadılar ve doğaldılar ama merkezle ilgili yakın geçmişe ait hiç yorum bulamıyorum, sadece burada konferans vermişler ve maddi amlamda piyasadan daha uygun. bu yüzden kalbim burası olsun diyor. diğer merkezde ise profesör beni muayene etti ve tek vajınal muayene ile 3-5 dklık bilirsin işte, sende tembellik öngörüyorum ve yumurta rezervlerinde azalma var dedi. şok oldum o dakikadan sonra onu dinleyemedim, odaklanamadım anlıycan 2 yıldır çeşitli doktorlara gözüktüm, 1 doktorun sabit hastasıyım ve hepsi yumurtalıklarında sorun yok tedaviye cevap veriyorsun demişlerdi böyle birşeyi duyunca geçmişimi ve adamın nerden anladığını düşünmekten dinleyemedim. eşimde zaten çok asıldı yüzün anında değiştin diyor. öyle kalktık geldik ve bu merkez bana çok soğuk geldi, ama iyi kötü bir sürü bilgi yorum var, aklımda burası diyor sonuçta yıllardır bu işi yapıyorlar ama doktor itici geldi biraz değişik örnekleriyle. AMH testi varmış yumurta durumlarını gösteriyormuş onu yaptırdım bugun sonuçlar çıkınca ya kendi doktoruma gidip o adam tek bakışta nasıl anladı siz yıllardır anlamadınız diycem yada bir daha o merkeze adımımı atmıcam ve duygular gitmiş herşey para olmuş deyip diğerine gidicem.

Canim benim bundan 1 yil once denizlinin en iyi en muhtesem doktoru olan univerisitede profuna gittik zaten adam univ. Dru ama ozell muayenesinden baska hasta kabul etmiyor gecen yil 250 tl den bir kurus dusurtemedik fiyatini neyse muayenemizi yapti sorun gorunmuyor dedi rahim gilmiyle spermiyogram istedi filmi istediginiz yerde cektirin ama spermiyogrami illaki gulhan tip merkezi diye bir yer var orada yaptirin baska bir yere guvenmiyorum dedi neyse yaptirdik sonucumuz ileri hareketli sifir cikti tahlili takrar istemedi bile filmde bisey yok tupler acik ama bu hateketle cocugunuz normal yolla olmaz dedi esimin 11 yasinda oglu var nasil olir dedim kimse kanserli dogmuyor ama kanserden herhangi bir yasta olebiliyor normal 11 senede cok sey degisir paranizi toparlayin hemen tup bebege basliyalim ben takibini yapicam transfer ve toplama icin izmirde anlasmali oldugum 2 yer var bosluga gore oraya gondericem dedi
Esim 6 ay daha bekliyelim o zaman dedi adam bize tepki olarak isterseniz 6 yil bekleyin yine buraya geliceksiniz dedi bize dikkatini cekerim prof. Bu adam
esimde bende cöktük resmen ciktik gittik
koca denizlide muayene ucretleri en ucuz 45 tl arti tahliller
aaaa bi duyduk afyonda bu isin uzmani varmis orasida ozel hastane muayene ucreti 13 tl saka gibi gittik adam hemen bi spermiyogram daha istefi sonuc yuzde 15 bidaha isyedi yine yuzde 15 ne tup bebegi dedi ya sifir oln sonucu yirtip atti tam zamanindayiz hemen bugun basliyalim asilama tedavisini sansimiz cok yiksek dedi be sonuc ortada iste

Canim benim bundan 1 yil once denizlinin en iyi en muhtesem doktoru olan univerisitede profuna gittik zaten adam univ. Dru ama ozell muayenesinden baska hasta kabul etmiyor gecen yil 250 tl den bir kurus dusurtemedik fiyatini neyse muayenemizi yapti sorun gorunmuyor dedi rahim gilmiyle spermiyogram istedi filmi istediginiz yerde cektirin ama spermiyogrami illaki gulhan tip merkezi diye bir yer var orada yaptirin baska bir yere guvenmiyorum dedi neyse yaptirdik sonucumuz ileri hareketli sifir cikti tahlili takrar istemedi bile filmde bisey yok tupler acik ama bu hateketle cocugunuz normal yolla olmaz dedi esimin 11 yasinda oglu var nasil olir dedim kimse kanserli dogmuyor ama kanserden herhangi bir yasta olebiliyor normal 11 senede cok sey degisir paranizi toparlayin hemen tup bebege basliyalim ben takibini yapicam transfer ve toplama icin izmirde anlasmali oldugum 2 yer var bosluga gore oraya gondericem dedi
Esim 6 ay daha bekliyelim o zaman dedi adam bize tepki olarak isterseniz 6 yil bekleyin yine buraya geliceksiniz dedi bize dikkatini cekerim prof. Bu adam
aaaa bi duyduk afyonda bu isin uzmani varmis orasida ozel hastane muayene ucreti 13 tl saka gibi gittik adam hemen bi spermiyogram daha istefi sonuc yuzde 15 bidaha isyedi yine yuzde 15 ne tup bebegi dedi ya sifir oln sonucu yirtip atti tam zamanindayiz hemen bugun basliyalim asilama tedavisini sansimiz cok yiksek dedi be sonuc ortada iste
Demem o ki tamam tecrube onemli gercekten ama buldugun dr prof uzman yada operator once parani süzüyor sorguluyorsa bir dha bir daha ve bir daha düsün ozgskne2011 ozgskne2011 boyle olur demiyorum ama bizim umutlarimiz onlarin firsati ne yazikki

Denizlilisrsy Denizlilisrsy tatlım durum benzer biraz, adamım mali işine bakan kız verdiği fiyattan bir kuruş aşağı inmedi hocamız kabul etmiyor dedi zaten birşey var içime sinmeyen şu yumurtalarımı gösteten bir test gelsin sonuç çıksın merkez arayıp duruyor tlfnda yüzlerine sayacağım çok şey var sadece elimde net kanıt olsun diye bekliyorum. yapmacıklardı, özellikle ekibi güler yüzlü ama yapmacık işte aman bilmiyorum insanın umutlarna parayla sahip olmaya çalışması zor, işin içine para girince dürüst biryer bulmak, güvenmekte zor.

Denizlilisrsy Denizlilisrsy tatlım durum benzer biraz, adamım mali işine bakan kız verdiği fiyattan bir kuruş aşağı inmedi hocamız kabul etmiyor dedi zaten birşey var içime sinmeyen şu yumurtalarımı gösteten bir test gelsin sonuç çıksın merkez arayıp duruyor tlfnda yüzlerine sayacağım çok şey var sadece elimde net kanıt olsun diye bekliyorum. yapmacıklardı, özellikle ekibi güler yüzlü ama yapmacık işte aman bilmiyorum insanın umutlarna parayla sahip olmaya çalışması zor, işin içine para girince dürüst biryer bulmak, güvenmekte zor.
Aynen oyle bugun gittigim dr un 6 yil cocugu olmamis simdi ikiz kizlari var halden anlamasi lazim lafin arasinda asilama fiyatini sordum ben 800 den basliyorum tedaviye gore dedi kuzum bizim yol yemek icmek ilac operasyon hepsi dahil 1300 e mal oldu ya anliyamiyorum gercekten durust olani secmek cok zor ama sen dogru karari verirsin
simdi tatile odaklan hadi kafan dagilsin biraz bebis haberi geliverir bakarsin bellimi olur :KK39:

yaa bana da umut oldun valla. küçük bir şehirde yaşıyorum benim başıma gelen olay da şu. ankarada bir doktora gittim bebek istedikten 7 ay kadar sonra. eşimin testini de yanımda götürmüştüm. beni muayene etti. acele etme dedi folik asit verdi olmazsa 2 ay sonra gel dedi. 2 ay sonra tekrar gittim HSG istedi. neyse onu da çektirdim bir problem yok dedi 3 ay bekleyelim dedi. 3 ay sonra aşılamaya geçeriz dedi. sonra adet olduğum gün aradım klomenle seni yormak istemiyorum hem kist yapabilir gonalf 450 ile iğnelere başla dedi. aşılamadan önce çatlatma iğnesinin olduğu akşam mutlaka ilişki olsun dedi. aşılama günü ankaraya gittik sabahtan. sabah 8 den öğlen 1:30 a kadar beklettiler. sonra aşılamamı oldum ve progestan verdi 15 gün kullanacaksın dedi. ama o esnada eşime senin sperm hareketin sıfır çıktı eşinin moralini bozmayalım ama bu değerlerle normalde aşılama yapmıyoruz hemen tüp bebeğe geçelim demiş:( neyse tabiki ben 14 gün sonra regl oldum. daha sonra eşim tekrar sperm testi verdi 3 günlük perhizle ileri hareket % 15 çıktı. burdaki doktor tamam sorun var ama aşılama olur bu değerlerle hemen geçmeyelim tüpe dedi. proxeed plus diye bir ilaç verdi. eşimin üroloji doktoru da ya siz delimisiniz ne aşılama ne tüp sakin olun herşey yolunda demiş. ben hangi doktora inanacağımı şaşırdım. tüp bebek ücretleri de çok yüksek. önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam. olmazsa mecburen tüp bebek ama onun için de hem izin almak hem gerekli ücreti bulmak zor. Allah benim gibi durumda olup bebek isteyenlerin yardımcısı olsun. sadece paylaşmak istedim. her doktor farklı yorumluyor.

yaa bana da umut oldun valla. küçük bir şehirde yaşıyorum benim başıma gelen olay da şu. ankarada bir doktora gittim bebek istedikten 7 ay kadar sonra. eşimin testini de yanımda götürmüştüm. beni muayene etti. acele etme dedi folik asit verdi olmazsa 2 ay sonra gel dedi. 2 ay sonra tekrar gittim HSG istedi. neyse onu da çektirdim bir problem yok dedi 3 ay bekleyelim dedi. 3 ay sonra aşılamaya geçeriz dedi. sonra adet olduğum gün aradım klomenle seni yormak istemiyorum hem kist yapabilir gonalf 450 ile iğnelere başla dedi. aşılamadan önce çatlatma iğnesinin olduğu akşam mutlaka ilişki olsun dedi. aşılama günü ankaraya gittik sabahtan. sabah 8 den öğlen 1:30 a kadar beklettiler. sonra aşılamamı oldum ve progestan verdi 15 gün kullanacaksın dedi. ama o esnada eşime senin sperm hareketin sıfır çıktı eşinin moralini bozmayalım ama bu değerlerle normalde aşılama yapmıyoruz hemen tüp bebeğe geçelim demiş:KK43: neyse tabiki ben 14 gün sonra regl oldum. daha sonra eşim tekrar sperm testi verdi 3 günlük perhizle ileri hareket % 15 çıktı. burdaki doktor tamam sorun var ama aşılama olur bu değerlerle hemen geçmeyelim tüpe dedi. proxeed plus diye bir ilaç verdi. eşimin üroloji doktoru da ya siz delimisiniz ne aşılama ne tüp sakin olun herşey yolunda demiş. ben hangi doktora inanacağımı şaşırdım. tüp bebek ücretleri de çok yüksek. önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam. olmazsa mecburen tüp bebek ama onun için de hem izin almak hem gerekli ücreti bulmak zor. Allah benim gibi durumda olup bebek isteyenlerin yardımcısı olsun. sadece paylaşmak istedim. her doktor farklı yorumluyor.
Nerdeyse durumumuz ayni bixede dr olur yuzde 15 le ama ne zaman olacagi belli olmaz dedi benim yasim 30 esimin 41 biz beklemek istemedigimiz icin hemen asilama yaptirdik bende gonalf kullandim bence beklemek istemiyorsan asilamaya basla derim tup den daha ucuz nasil olsa

Nerdeyse durumumuz ayni bixede dr olur yuzde 15 le ama ne zaman olacagi belli olmaz dedi benim yasim 30 esimin 41 biz beklemek istemedigimiz icin hemen asilama yaptirdik bende gonalf kullandim bence beklemek istemiyorsan asilamaya basla derim tup den daha ucuz nasil olsa
haklısın. bir aşılama daha düşünüyorum. inşallah o tutar. peki aşılamadan önce perhiz verdi mi size doktor yoksa çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki mi önerdi. bir de acaba kaç yumurtan oluştu.

haklısın. bir aşılama daha düşünüyorum. inşallah o tutar. peki aşılamadan önce perhiz verdi mi size doktor yoksa çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki mi önerdi. bir de acaba kaç yumurtan oluştu.
6 yumurta oldiu2 si buyukdu bize dr umuz herhangi birsey soylemedi ama biz 5 gun perhiz yaptik5 gunden sonrasi 3 gunden azi norml degil kaliteyi etkiliyor cunku
Asilamadan sonra gece iliski onerdi sadece zaten o gun bugun hala perhizdeyiz :/
umarim tutar asilamanda o kadarla bitmiyor iste tutuyor bide tutunmasi derdi basliyor bizim gibi diken uzerindeyiz surekli dustu dusucek diye

Gunaydin kizlar ben sabahtan hastaneye gittim kan testi yaptirdik az once de aradilar sonuc : Pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiif :KK49::anneadayı::nazar:
HCG degerim 900 mus gayet yuksek dedi haftaya randevu verdi

Bu arada bu cinsel perhiz olayina ben cok dikkat ediyodum ya gun asiri ya da 2-3 gunde bir iliski olmasi gerekiyo diyolardi 5 gunden eski spermler olu ve yavas olur diyolardi Bizim iliski oldugu zaman 2 hafta perhiz suresi ve tek iliski oldu daha da ramazan sonuna kadar bisey olmadi Demem o ki soylenilenler tutmadi 2 haftalik perhizlede hamile kaliniyomus

Back