canım ben biraz çekimser kaldım açıkcası. 2 merkezle görüştük ve bir tanesi gyet sevecen davrandı, bizi görünce kandırmak için taklalar atmadılar ve doğaldılar ama merkezle ilgili yakın geçmişe ait hiç yorum bulamıyorum, sadece burada konferans vermişler ve maddi amlamda piyasadan daha uygun. bu yüzden kalbim burası olsun diyor. diğer merkezde ise profesör beni muayene etti ve tek vajınal muayene ile 3-5 dklık bilirsin işte, sende tembellik öngörüyorum ve yumurta rezervlerinde azalma var dedi. şok oldum o dakikadan sonra onu dinleyemedim, odaklanamadım anlıycan 2 yıldır çeşitli doktorlara gözüktüm, 1 doktorun sabit hastasıyım ve hepsi yumurtalıklarında sorun yok tedaviye cevap veriyorsun demişlerdi böyle birşeyi duyunca geçmişimi ve adamın nerden anladığını düşünmekten dinleyemedim. eşimde zaten çok asıldı yüzün anında değiştin diyor. öyle kalktık geldik ve bu merkez bana çok soğuk geldi, ama iyi kötü bir sürü bilgi yorum var, aklımda burası diyor sonuçta yıllardır bu işi yapıyorlar ama doktor itici geldi biraz değişik örnekleriyle. AMH testi varmış yumurta durumlarını gösteriyormuş onu yaptırdım bugun sonuçlar çıkınca ya kendi doktoruma gidip o adam tek bakışta nasıl anladı siz yıllardır anlamadınız diycem yada bir daha o merkeze adımımı atmıcam ve duygular gitmiş herşey para olmuş deyip diğerine gidicem.