Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsunnnnnnnn hamisligin sagsalim bebisine kavusmayi nasip etsin rabbim cok sevindim tatlim

tebrikler,gözün aydın. hayırlı olsun. adet gününden ne kadar sonra yaptırdın testi? değerin çok güzel maşallah

Canım tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. Darısı bizlerin başına :)

çok çok tebrik ediyorummmm... allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin....:)))))

czindab tebrikleeerrrr.. vuvvvvv oleyyyy 3. hamilemizde geldi. bu ay ramazan hayrınamıdır nedir ne kadar bereketli bir ay oldu. hayırlı haberlerin devamı gelir inşallah be bol bol hamilemiz olur
Coook tesekkurler Bu sayfada herkese destek oluyosun ya seninde hayirli haberlerini en kisa zamanda alicaz Bazen biz beklemeden ummadanda o yeserttigimiz kucuk umut gercege donuyomus bunu ogrendim Biz ne yapsak ne kadar cirpinsak bos 2 asilama oldum tutmadi ben tup bile tutmaz boyle giderse diye dusunurken hayat ters kose etti beni.

canım benim dikkat et kendine. çok yorulmamaya çalış ve beslenme düzenin de önemli. bizim doktor bir buçuk gün perhizle yaptı aşılamayı sağolsun. belki de ondan tutmadı

canım benim dikkat et kendine. çok yorulmamaya çalış ve beslenme düzenin de önemli. bizim doktor bir buçuk gün perhizle yaptı aşılamayı sağolsun. belki de ondan tutmadı
bi de tek yumurtam oluşmuştu diğerlerinin büyümesini beklemedi sağ tarafta 2 tane daha vardı. 16mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruldum diğerleri daha 14 mm di

tebrik ederim sağlıkla kavuş evladına. bizler için de dua edersen sevinirim.

czindab Allah hayırlı uğurlu eylesinnnnn
inşallah tamamına ersin bebebişin sağlıcakla gelsinnnn

çooooooooook şükürrrrrrrrr çok sevindimmmmm inşallah her şey yolunda gidecekkk sen dinlen bolbol o miniş de iyi olcak inşallahhhhhhhh diğer yerlerde betası yüksek olmadan ikiz doğum yapanları okumuştummm herkesinki farklıı

Nasip bunlarin hepsi cok kafaya takmamak lazim bugun yine tahlil verdim ve artik cok rahatim sonucumu almaya bile gitmicem yarin nasil olsa dr a gidicez raht birakicam kendimide bebegide nasip de ne varsa o olur

Canimmm benim cok sagol insallah iyi olucak hersey bol bol uyuyoruz zaten simdilik hersey yolunda rabbim büyük bol bol dua edip konusuyorum bebegimle hakkimza hayirlisi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…