- 2 Ağustos 2014
- 88
- 68
- 88
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
Gerçekten çok zordur senin için herşeyin hayırlısı olsun bende birazdan aşılama yaptiricam bakalım artık :)Insallah kavusuruz
hamileligi hic yasamamak berbat bir duygu 8 yilim gecti tatlim benim hamilelik bir kac haftacik olsa bile muhtesem bir duygu
Insllh canimInsallah guzel haberler gelir ve bi sorun yoktur Cok almislar kan Burda saglik ocagi degilde kilisenin hastanesinde yapmiyolar jinekologu var herkesin ve herkes kendi doktoruna gidiyo o yuzden boyle
Simdiden hyirli olsun bakalim bekleme sırasi artik sende 15 gun sonra mutlu haberini alicaz insallahGerçekten çok zordur senin için herşeyin hayırlısı olsun bende birazdan aşılama yaptiricam bakalım artık :)
hadi hayırlı olsunnnnnnnnnnn inşalla tamamına ersinnKizlar su an soktayim!Dun adet olmam gerekiyodu hadi 1 gun atmistir bugun olurum dedim olmadim.Bi tane ucuz testim vardi nolur nolmaz yapayim dedim ve iki cizgi cikti Hic beklemiyodum cunku afedersiniz ramazan diye tum ay sadece 1 gun iliski oldu hatta ben bu ay doktora gidip 3. asilamama basliycaktim burda da yazmistim Hala inanamiyorum test bozuktur diyorum yarin doktora gidip kan testi yaptircam Bi de suphelenmeme neden olan sey arada bi kasiklarima degil de daha alt kismina hafif bi sizi giriyodu son 10 gundur ve ben bunu klimaya ve ayagimi usutmeme baglamistim
hayırlı olsunnnnn inşallah miniğinn seninledirr dinlen bol bol ağır kaldırma ben dr sayesinde 3 gün hep yatmiştimm ayaklarını sıcak tut çorap giyiyorum halaa maydanoz adaçayı yeme içmeVe aşılama oldum.. inş güzel haberler verebilirim bundan sonra olmazsada hayırlısı diyeceğiz :) bundan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba doktor bişey demedi
Hayirlisi olsun maydanoz ve cok fazla yesillik tuketme bol bol sut yogurt yumurta ve strese sokma kendini gerisi rabbimin bilecegi isVe aşılama oldum.. inş güzel haberler verebilirim bundan sonra olmazsada hayırlısı diyeceğiz :) bundan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba doktor bişey demedi
bugün günlerden perşembe ve bende aşılama yaptırdım bugün. ekstra yapılacak birşey yok dedi doktorum ama bu konuda sizin bir bilginiz var mı? Sürecimiz beraber ilerleyecek. Umarım iyi haberler veririz birbirimize:))Merhaba hanımlar bende perşembe günü aşılama oluyorum umarım güzel haberler veririm bende :) hepimiz için hayırlısı olsun :)
Bana sadece bugün ve yarın mutlaka birlikte olun dedi başka bir şey demedi. Umarım iyi haberler veririz yaa zaman nasıl geçecek bilemiyorum :)bugün günlerden perşembe ve bende aşılama yaptırdım bugün. ekstra yapılacak birşey yok dedi doktorum ama bu konuda sizin bir bilginiz var mı? Sürecimiz beraber ilerleyecek. Umarım iyi haberler veririz birbirimize:))
Hayirlisi olsun maydanoz ve cok fazla yesillik tuketme bol bol sut yogurt yumurta ve strese sokma kendini gerisi rabbimin bilecegi is
Burada oyalanıcaz artık:))) kafamızı dağıtıcaz. 2 hafta geçicek inş biran önce... Ve çok güzel haberler vericez birbirimize :)))Bana sadece bugün ve yarın mutlaka birlikte olun dedi başka bir şey demedi. Umarım iyi haberler veririz yaa zaman nasıl geçecek bilemiyorum :)
Insallah canımm hakkımızda hayırlısı artık :)Burada oyalanıcaz artık:))) kafamızı dağıtıcaz. 2 hafta geçicek inş biran önce... Ve çok güzel haberler vericez birbirimize :)))
Bende oyle dusunuyorum bugun baska marka bi test yaptim yine cift cizgi cikti Adet belirtim yok Yarin sabah kan testi yapilcak sonucu alinca haber vericem.Sansima bak bugun doktoru aradigimda yaz ayinda labaratuari kapatiyoruz Eylulden sonra asilama yapabiliriz dedi ve ben asilama icin kendimi sartlamisken boyle olduczindab bence sen hamilesin ve 3. hamile geliyorrr desene ayy ne güzel bol bol hamilemiz olacak haber veeeerrr mutlaka
Umarım çok güzel haberler alırsın ama olumlu görünüyo senin durumun ve senin adına çok sevindim inş bizde burda güzel haberler veririz 15 gün sonra :)Bende oyle dusunuyorum bugun baska marka bi test yaptim yine cift cizgi cikti Adet belirtim yok Yarin sabah kan testi yapilcak sonucu alinca haber vericem.Sansima bak bugun doktoru aradigimda yaz ayinda labaratuari kapatiyoruz Eylulden sonra asilama yapabiliriz dedi ve ben asilama icin kendimi sartlamisken boyle oldu
InsllahhhhhhA angel_1907 ve O ozge1532 güzel haberlerinizi 15 gün sonra duymak için dua edeceğim. bende heyecanlandım. mutlaka sonucu bildirin olur mu? içimden bir ses sizden güzel haberler gelecek diyor hamilemiz inşallah 4 olacak
Insallah ben takipteyim guzel haberlerinizi bekliycem Ben hep boyle asilamayla tutmayip dogal yoldan hamile kalanlari okuyunca inanamiyodum Ama biliyodum ki benim hayatimda cogu sey ilginc olmustur bu da ilginc olucakti .2 asilama yaptirdik o kadar sey denedim takip ettim olmadi Gectigimiz az yumurtlamayi bile bilmiyorum takip etmedim kendimi 3.asilamaya sartlamistim ve olumlu olcagini dusunuyordumUmarım çok güzel haberler alırsın ama olumlu görünüyo senin durumun ve senin adına çok sevindim inş bizde burda güzel haberler veririz 15 gün sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?