• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah kavusuruz
hamileligi hic yasamamak berbat bir duygu 8 yilim gecti tatlim benim hamilelik bir kac haftacik olsa bile muhtesem bir duygu
Gerçekten çok zordur senin için herşeyin hayırlısı olsun bende birazdan aşılama yaptiricam bakalım artık :)

Kizlar su an soktayim!Dun adet olmam gerekiyodu hadi 1 gun atmistir bugun olurum dedim olmadim.Bi tane ucuz testim vardi nolur nolmaz yapayim dedim ve iki cizgi cikti Hic beklemiyodum cunku afedersiniz ramazan diye tum ay sadece 1 gun iliski oldu hatta ben bu ay doktora gidip 3. asilamama basliycaktim burda da yazmistim Hala inanamiyorum test bozuktur diyorum yarin doktora gidip kan testi yaptircam Bi de suphelenmeme neden olan sey arada bi kasiklarima degil de daha alt kismina hafif bi sizi giriyodu son 10 gundur ve ben bunu klimaya ve ayagimi usutmeme baglamistim
hadi hayırlı olsunnnnnnnnnnn inşalla tamamına ersinn

Ve aşılama oldum.. inş güzel haberler verebilirim bundan sonra olmazsada hayırlısı diyeceğiz :) bundan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba doktor bişey demedi
hayırlı olsunnnnn inşallah miniğinn seninledirr dinlen bol bol ağır kaldırma ben dr sayesinde 3 gün hep yatmiştimm ayaklarını sıcak tut çorap giyiyorum halaa maydanoz adaçayı yeme içme :anneadayı:

Ve aşılama oldum.. inş güzel haberler verebilirim bundan sonra olmazsada hayırlısı diyeceğiz :) bundan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba doktor bişey demedi
Hayirlisi olsun maydanoz ve cok fazla yesillik tuketme bol bol sut yogurt yumurta ve strese sokma kendini gerisi rabbimin bilecegi is

Merhaba hanımlar bende perşembe günü aşılama oluyorum umarım güzel haberler veririm bende :) hepimiz için hayırlısı olsun :)
bugün günlerden perşembe ve bende aşılama yaptırdım bugün. ekstra yapılacak birşey yok dedi doktorum ama bu konuda sizin bir bilginiz var mı? Sürecimiz beraber ilerleyecek. Umarım iyi haberler veririz birbirimize:))

bugün günlerden perşembe ve bende aşılama yaptırdım bugün. ekstra yapılacak birşey yok dedi doktorum ama bu konuda sizin bir bilginiz var mı? Sürecimiz beraber ilerleyecek. Umarım iyi haberler veririz birbirimize:))
Bana sadece bugün ve yarın mutlaka birlikte olun dedi başka bir şey demedi. Umarım iyi haberler veririz yaa zaman nasıl geçecek bilemiyorum :)

czindab czindab bence sen hamilesin ve 3. hamile geliyorrr desene ayy ne güzel bol bol hamilemiz olacak haber veeeerrr mutlaka:KK52:
Bende oyle dusunuyorum bugun baska marka bi test yaptim yine cift cizgi cikti Adet belirtim yok Yarin sabah kan testi yapilcak sonucu alinca haber vericem.Sansima bak bugun doktoru aradigimda yaz ayinda labaratuari kapatiyoruz Eylulden sonra asilama yapabiliriz dedi ve ben asilama icin kendimi sartlamisken boyle oldu

Bende oyle dusunuyorum bugun baska marka bi test yaptim yine cift cizgi cikti Adet belirtim yok Yarin sabah kan testi yapilcak sonucu alinca haber vericem.Sansima bak bugun doktoru aradigimda yaz ayinda labaratuari kapatiyoruz Eylulden sonra asilama yapabiliriz dedi ve ben asilama icin kendimi sartlamisken boyle oldu
Umarım çok güzel haberler alırsın ama olumlu görünüyo senin durumun ve senin adına çok sevindim inş bizde burda güzel haberler veririz 15 gün sonra :)

Kizlar belki faydam olur diye yaziyorum bu ay neler yaptim ,nasil beslendim Ben sonucu bunlara da bagliyorum biraz.Oruc tutuyoruz ve asilama yapicaz diye bebek olayina odaklanmadim ama asilama oncesi vucudum hazir olsun diye sunlari yaptim : Oruclu olmama ragmen hergun iftardan once 30-40 dk yuruyus yaptim
Taze zencefil cayi yaptim ve bol limon sikip sekersiz ictim
Sekeri hayatimdan cikardim diyebilirim Seker tuketimimi %90 azalttim buna herturlu seker iceren gida da dahil Sadece taze meyve ve hurma tuketerek seker ihtiyacimi karsiladim
Dengeli beslendim-lif,protein ve karbonhidrati dengeli aldim
Aklima gelenler bunlar herkesin yapisi farkli ama bu yaptiklarim herkes icin yararli tavsiyeler bence :KK49:

Doktora gittiiiiiimmmmmm embriyomu gordum rahim kalinligim normal bebegin gelisimi normal hersey normmal dedi doktoru pregesteron ve folikasit e basladik hemen oran cok dusmemis ama dusmesi iyi degil dedi cikmicak diye birsey yok dedi hcg icin ama hersey yolunda suan dedi
dusuk hcg ile gebeligini tamamliyanlar var ama dusmemesi en iyisi dedi :KK68:
hala direniyor bebisimde :KK46: bende tutunuyoruz sıkı sıkı birbirimize :KK71::KK9:

Umarım çok güzel haberler alırsın ama olumlu görünüyo senin durumun ve senin adına çok sevindim inş bizde burda güzel haberler veririz 15 gün sonra :)
Insallah ben takipteyim guzel haberlerinizi bekliycem Ben hep boyle asilamayla tutmayip dogal yoldan hamile kalanlari okuyunca inanamiyodum Ama biliyodum ki benim hayatimda cogu sey ilginc olmustur bu da ilginc olucakti .2 asilama yaptirdik o kadar sey denedim takip ettim olmadi Gectigimiz az yumurtlamayi bile bilmiyorum takip etmedim kendimi 3.asilamaya sartlamistim ve olumlu olcagini dusunuyordum

Back