Denizlilisrsy kurban olurum sana. şüphen varsa hemen başka doktora git lütfen bekleme. ilerde keşkelerle boğuşmaktan iyidir. ne yap ne et birinden daha fikir al.bak ben ilk aşılamamda boş gebelik geçirdim ve ilk değerim 40 lardaydı ikinci değerde doktor sağlıksız düşebilir dedi ve vereceğim ilaçları güne gününe kullan tüm ihtimallere karşı ilaç vereceğim dedi. coraspin verfi pıhtılaşma varsa diye B12 iğnesi verdi haftada 1 kez, progestanı zaten vermişti ve 1 iğne daha verdi koldan günlük kendim yapıyordum düşmemesi için ve boş gebelik oldu ama adam elinden ne geliyorsa yaptı ona rağmen güvenmeyip iki doktora daha gittim, Allah sonunu benzetmesin sen kucağına al inşallah ama acaba var kafanda, tereddüttesin ve ilerde hep bu şüpheyle kalacak biri birşey dese keşke diyeceksin. imkann varsa birine daha görün. benim yengem de aşılama ile hamile kaldı yıllar önce ilk aşılamada düştü bebek doktor sana yaptığının aynını yaptı, ikinci aşılamada başka doktora gitti tabi aradan 2 yıl geçti ve adam neden şunu yapmadı doktorun benzeri şeyler söylemiş bana demişti şimdi keşke diyeceğime başkasına gitseydim bir kez niye ondan başkasına gitmedimki diyorum demişti. tatttlımm, canım dualarım seninle. ağla rahatla.